***** 2011 Mart Hamileleri *****

Ay bende kahvesiz yapamazdım. şimdi kahve bana o kadar kötü kokuyorki yanımda bile içirmiyorum. Ama çayı içiyorum günde açık 2 su bardağı kadar.onun dışında hergün olmasada ceviz,hurma,badem yemeye çalışıyorum.
Sütten ve yumurtadan midem bulandı. Hele yumurta yanımda bile yedirmiyorum.
Sütede bir çare buldum nesquick koyuyorum. Ozaman oluyor. 2 günde bir falan ancak(zararlımıdır acaba)
onun haricinde günde 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum

ya bir de birşey soracağım... ben çekirdek yemeyi çok seviyorum ama nette bu konuda hiçbirşey bulamadım... mantıken düşününce tuzsuz yemek lazım, fazla tuz ödem yapabilir, onun dışında kilo problemi yaratabilir.. ama acaba başka bi zararı var mıdır?

çok yemedikten sonra bir sakıncası olacağını sanmıyorum canım ..bende bazen akşamları yiyiyorum bir zararını görmedim

Ben çekirdeğin iyi olduğunu duydum aşırıya kaçmamak kaydı ile..ben yiyorum aşırıya kaçmım diye bide bende troid eksikliği var o yüzden iyot almam lazım dolayısıylada tuz tüketiyorum şu sıralar. Ama troid hapıda içiyorum. Sizin troid değeriniz kaçtı hanımlar kan testlerinizde hatırlıyormusunuz. Troid ilacı içen varmı benim gibi acaba

ben hipotiroidi hastasıyım.... 11 senedir ilaç kullanıyorum... hamilelik nedeniyle her ay tahlil yaptırıyorum....son tahlil T3 2,27 (1,71-3,71 ref) T4 1,20 (0,70-1,48 ref) TSH 0,49 (0,35-4,94 ref) ödüm kopuyor ayarı bozulacak diye...

iyot kısmına gelince ben doktora (endokrinoloji) sorduğumda ilacın içinde iyot var dedi... ama ben yine de iyotlu tuz kullanıyorum...

ya tuz konusu muamma bence ama genel olarak denilen günde aldığın toplam tuz miktarı en fazla 1 tatlı kaşığı kadar olacak tepeleme diil tabi

kızlar ben kaçıyorum... malum doktor randevum var.. bana şans dileyin.. bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...

kızlar ben kaçıyorum... Malum doktor randevum var.. Bana şans dileyin.. Bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...

güzel haberlerle gel inşallah. Benimde troidim tsh 3,45 ama doktor hamilelikte 2,50 altında olmasını istiyormuş. şu anda sabahları aç karnına yarım bir ilaç vardı onu kullanıyorum. Maşallah senin değerlerine bozulmaz umarım.

kızlar ben kaçıyorum... malum doktor randevum var.. bana şans dileyin.. bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...

Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz. ben de bi sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum haziran'ın 6 sında daha çok var yaaaa, ilk 3 ay alıştım 2 hafta bir dra gitmeye bunu beklemek zor gelecek.

evet inş. hayırlısıyla...daha önce hayata dair hiç sorumluluğum yoktu günü yaşıyordum (ye,iç,eğlen,gez..vs) başımı yastığa rahatça koyup uyuyabiliyordum şimdi ise kaygılarım o kadar arttı ki bebeğimi kime emanet edecem, kim bakacak ona tek sorun memleketimden uzakta çalışıyor olmam yanımda kimsecikler yok...var mı benim gibi böle sıkıntı yaşayan kaygıları olan dertleşelim biraz

valla allah kolaylık versin sana. ne iş yapıyorsun sen, nerde oturoyordun. BEN ALLAH İZİN VERİRSE ÇALIŞMIYCAM KENDİM BAKICAM KUZUMA. ŞİMDİ İŞTEN ÇIKMAK İÇİN BEKLİYORUM DÖRT GÖZLE SENİN YANINDA KİMSENİN OLMAMASI KÖTÜ EN AZINDAN 3 YAŞINA KADAR FALAN ANNEN VEYA KAYINVALİDEN YOKSA EMANET ETMEK ÇOK ZOR OLUR BAŞKASINA

ben bolu'da memur olarak çalışıyorum aile hatay'da. doğmdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta iznim olacak Allah izin verirse..sonrasına bakacaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…