ya bir de birşey soracağım... ben çekirdek yemeyi çok seviyorum ama nette bu konuda hiçbirşey bulamadım... mantıken düşününce tuzsuz yemek lazım, fazla tuz ödem yapabilir, onun dışında kilo problemi yaratabilir.. ama acaba başka bi zararı var mıdır?
çok yemedikten sonra bir sakıncası olacağını sanmıyorum canım ..bende bazen akşamları yiyiyorum bir zararını görmedim
yani benim de aklıma birşey gelmiyor açıkçası... ama kötü bir alışkanlık...çekirdek tiryakiliği... çekirdekizm..
benimkisi yani :)
Ben çekirdeğin iyi olduğunu duydum aşırıya kaçmamak kaydı ile..ben yiyorum aşırıya kaçmım diye bide bende troid eksikliği var o yüzden iyot almam lazım dolayısıylada tuz tüketiyorum şu sıralar. Ama troid hapıda içiyorum. Sizin troid değeriniz kaçtı hanımlar kan testlerinizde hatırlıyormusunuz. Troid ilacı içen varmı benim gibi acaba
kızlar ben kaçıyorum... malum doktor randevum var.. bana şans dileyin.. bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...
kızlar ben kaçıyorum... Malum doktor randevum var.. Bana şans dileyin.. Bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...
kızlar ben kaçıyorum... malum doktor randevum var.. bana şans dileyin.. bakalım bebişim büyümüş mü teyzeleri...
bende haftaya cuma gideceğim günler geçmiyor sanki
belki bebişin cinsiyeti belli olur gideceğin tarihte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?