bilmiyorumki ben saçta boyamam kestirmemde doğumdan sonra inşallah nasipse
saç boyama konusunda doktorum 14. Haftayı bekle dedi...sizdeki durumlar nasıl fikirlerinizi almak isterim
aynen öyle çirkin gezsek bişey olmaz herhaldebende şimdi krem falan kullanamıyorum ara sıra yüzüme sabahları sürüyorum. onda bile mide bulantım oluyor zaten.
kızlar yemek alışkanlıklarınız nasıl. 1 gün neler yediklerimizi yazalım
bana bazen abartıyormuşum gibime geliyorda
mesela bugün yarım çavdar ekmeği sandiviç (zeytin,peynir,domates,salatalık.)1 su bardağı açık çay.
1 elma, yarım simit.
ezogelin çorba,türlü,salata, milföy börek küçük bardak açık çay. ve 2 tatlı kurabiye
muhtemel akşam işten çıkana kadar. 1 elma, 1 muz, ve bir kurabiye daha yerim.
akşam yemekte etli patates, makarna , yoğurt, salata, çorba olur.
sonra gelsin meyvalar.
çokmu abartıyorum acaba...?????
aynen öyle çirkin gezsek bişey olmaz herhaldebende şimdi krem falan kullanamıyorum ara sıra yüzüme sabahları sürüyorum. onda bile mide bulantım oluyor zaten.
kızlar yemek alışkanlıklarınız nasıl. 1 gün neler yediklerimizi yazalım
mesela bugün yarım çavdar ekmeği sandiviç (zeytin,peynir,domates,salatalık.)1 su bardağı açık çay.
1 elma, yarım simit.
ezogelin çorba,türlü,salata, milföy börek küçük bardak açık çay. ve 2 tatlı kurabiye
akşam yemekte etli patates, makarna , yoğurt, salata, çorba olur.
sonra gelsin meyvalar.
benim her günüm aynı değil kiama mesela bu sabah önce 2 kaşık pekmez içtim, bi kaç tane ceviz, bi dilim börek, peynir, 1 simit ve portakal suyu içtim. öğlen; mercimek çorbası, biber dolması yoğurt ve bezelyeli patatesli sulu yemek yedim. normalde çay ve kahveyi çok nadir içiyorum (haftada 1 kez falan) bugün bi kaçamak yaptım ve küçük bi fincan kahve içtim. akşam yemeğinin planını yapmadım muhtemelen taze fasülye, pilav salata ve yoğurt hazırlarım.sonra dediğin gibi meyve vs. ve yatmadan önce süt içerim...işten çıkıp eve gidince de genelde uyuyorum uyumadan önce 1 kase yoğurt veya 1 bardak portakal suyu içerim.
Sen kime gidiyorsun? Bugün muayeneye gideceğim, 10 dkda başından savarsa kesin yeni doktor arayacağım...:95:
ya bana kahvesizlik çok zor geliyor... ben de haftada bir içiyorum.. ama çok özlüyorum...
Saç boyama konusunda doktorum 14. haftayı bekle dedi...Sizdeki durumlar nasıl fikirlerinizi almak isterim
ben Bİrgül Karakoç a gidiyorum canım..Özel hastanede
ya bana kahvesizlik çok zor geliyor... ben de haftada bir içiyorum.. ama çok özlüyorum...
ooo süper cvsi var... ama bana çok uzak... avrupa yakasındayım ben.. hem de taa b.düzünde...
aynen öyle çirkin gezsek bişey olmaz herhaldebende şimdi krem falan kullanamıyorum ara sıra yüzüme sabahları sürüyorum. Onda bile mide bulantım oluyor zaten.
Kızlar yemek alışkanlıklarınız nasıl. 1 gün neler yediklerimizi yazalım
1 elma, yarım simit.
Ezogelin çorba,türlü,salata, milföy börek küçük bardak açık çay. Ve 2 tatlı kurabiye
Akşam yemekte etli patates, makarna , yoğurt, salata, çorba olur.
Sonra gelsin meyvalar.
canım kahve için doktorlar günde an fazla 2 fincan diyor ? çay açık olmak koşuluyla 2-3 kahve de en fazla 2 fincan..Ben her sabah sade 1 fincan nescafe mutlaka içiyrum vallagün içinde de kahvaltı dahil 2-3 açık çay içiyorum..Kahve benim için gerçekten olmazsa olmazlardan
ya aslında benim doktorum da abartmadan içebilirsin dedi... ben biraz fazla pimpirikleniyorum... en azından bir üç ay geçsin, sağlıklı büyüdüğünü göreyim belki biraz daha sakinleşirim diye düşünüyorum... günde iki tane çay ben de içiyorum... o artık mecburen :) yoksa yarım saatte bir biri gelip dürtmek zorunda kalır şşt uyan diye..
suna bence gayet ii besleniyorsun. balıktan ben tiksiniyorum ilk haftalarda çok yedim şimdi miydem almıyor.ama sık sık olmasada yemeğe çalışyorum zorla.
suna bence gayet ii besleniyorsun. Balıktan ben tiksiniyorum ilk haftalarda çok yedim şimdi miydem almıyor.ama sık sık olmasada yemeğe çalışyorum zorla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?