***** 2011 Mart Hamileleri *****

ah canım hayırlı uğurlu olsun Allah ım sağlık huzur versin inşallah

Canım geçmiş olsun Allah ım yaşatmasın bir daha.ç..Benim de ilk hamileliğim 10 haftalıkken kalp atışı durduğu için alınmıştı..Bu ikinci Allah ım sağlık versin cümlemizin bebişine ve hepimize

Teşekkürler canım.. sana da çok geçmiş olsun..Allahım korusun bütün bebişlerimizi...

bende olmadı ama hamilelikte olurmuş onu duydum..En önemli şey yoğurt yemekmiş..Yoğurt mantarı önlermişş canım..ve her gün mutlaka iç çamaşırını değiştir :)

günde bi kaç defa değiştiriyorum canım, karbonatlı ve sirkeli su da çok ii geliyor.

Sen kime gidiyorsun? Bugün muayeneye gideceğim, 10 dkda başından savarsa kesin yeni doktor arayacağım...:95:

önce hayırlı olsun, hoşgeldin ve sonrada geçmiş olsun. Hamilelikte zor hastalık

CANIM SANA ÖZELDEN MESAJ ATTIM BENDE GEÇEN HAFTA KONTROLE GİTTİĞİMDE HAREKET EDİYORDU ONU GÖSTERDİ DOKTOR İÇİM Bİ TUHAF OLDU O ZAMANA KADAR HAMİLE OLDUĞUMUN FARKINDA BİLE DEĞİLDİM SANKİ O ZAMAN HİSSETTİM GERÇEKTEN HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH HEPİMİZ

Kızlar artık göbecikler çıkmaya başlamadımı sizin alla benim çıktı artık yırtık oluşmaması için bişeyler kullanmaya başlasam yavaştan diyorum. Biraz netten baktımbazı kremler işe yarıyor snırım ama benkrem kullanmak istemiyorum. Benim kuzeim hamileliği sırasında kakao yağı ve badem yağı ve bikaç tane daha yağı karıştırıp kullanmış diğer yağları hatırlamıyo Onun hiç yırtığı yok sizce ne yapmalı duyduklarınız varmı

benim çıkmaya başladı... bütün pantalonlarım dar geliyor hiçbirini giyemiyorum :96:
ama daha krem kullanmıyorum... doğum yapan arkadaşlarıma sordum, 4 ayda doktorları yazmış kullandıkları kremlerin isimlerini.. o yüzden bekliyorum...

benimde çıkmaya başladı benimde malesef pantolonlarım olmuyor. şimdilik duştan sonra bebek yağı sürüyorum. hergün sürmem lazım ama üşeniyorum

Canım belki de bebeğin sana kendisini göstermek istemiş... Anne bak ben burdayım diye ...Şuan sağlığınız iyi ise çok takılma hamilelikde herşey yaşanabiliyor. Daha sonra düzeliyor..

Ahhh canım valla çok sevindim hadi bakalım... İnş kucağına aldığın zaman ki duyguyu da yaşarsın...

ya sorma çizelgeyi beceremedim bi türlü hazıtlıyorum ama siteden nereye yapıştırcaz bulamıyorum becerebilirsem koycam canı
11. Hafta 4. Gündeyim canım:)

Canımcımmm ben senin için bişey yaptım beğenirmisin bilmiyorum... Bunu profilindeki çizelge kısmına yapıştır. Beğenmezsen değiştiririz.

http://lbdf.lilypie.com/ujW0p3.png

Saç boyama konusunda doktorum 14. haftayı bekle dedi...Sizdeki durumlar nasıl fikirlerinizi almak isterim

eczanelerde bebe yağları var onu herkes tavsiye ediyor. geçen gün eşim badem yağı almış ama ben sürmeye çekiniyorum zaten göbişimde kılllanma var bide bu tür yağları sürersem iyice kılları beslemiş olabileceğimi düşünüyorum..yanılıyor muyum sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…