ssuna cnm sende konyadaymışsın hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa ben degıstırmeyı dusunuyorumda narın türkmen benım doktor ..bu arada kızlar dun bebegımın kalp atıslarını dınledım cook duygulandım yaa anlatamam
canım Allah izin verir de sağlıklı bir şekilde doğarsa ilk olacak.. ilki 11 haftalıkken ( yaşı benzemesin hiçbirinin ) kalp atışları durduğu için alındı, ikincisi dış gebelikti.. Bu da üçüncü hamileliğim...
ah canım hayırlı uğurlu olsun Allah ım sağlık huzur versin inşallah
Canım geçmiş olsun Allah ım yaşatmasın bir daha.ç..Benim de ilk hamileliğim 10 haftalıkken kalp atışı durduğu için alınmıştı..Bu ikinci Allah ım sağlık versin cümlemizin bebişine ve hepimize
bende olmadı ama hamilelikte olurmuş onu duydum..En önemli şey yoğurt yemekmiş..Yoğurt mantarı önlermişş canım..ve her gün mutlaka iç çamaşırını değiştir :)
şaşırdım gerçekten..Bazı doktorlar gerçekten doktorluk değil tacirlik yapıyor
iyi araştırmak lazım doktorları ya prf yada doç olması benim için çok önemli değil açıkçası..Benim dr uzman ama prflara bile taş çıkartır eminim..
merhaba bayanlar bende mart hamilelerinden biriyim simdi 10 haftalik oldu masallahAma gecen anneler gununde beni hastaneye yatirdi bebisim...iki tanede serum hediye etti...idrar yollarinda enfeksiyon varmis ilac kullandim gecmedi simdi bebek buyudukce mesaneye yatiyor kivrana kivrana gittim valla...gunde 2 litre su iciyordum doktor bunu 3 cikardi hatta icibiliyorsan daha cok...ilac vermedi daha sadece su iceceksin dedi...simdi bende gunde kac litre ictigim belli degil ama o kadar sinsi bir rahatsizlikki hemen icmediginde yada hafif usuttugunde nuks ediyor...calisiyorum bide evde olsam bir nevi daha rahat ederdim...esimde benim mudurum..arayip arayip ne kadar su ictigimi soruyor ikidebir..neyseki is konusunda istedigimde isten cikip eve gidip dinlenebiliyorum sukur...
Varsa bitkisel yonden saglikli nasil kurtulabilir bu rahatsizliktan cogu bayanda oluyormus..
ssuna cnm sende konyadaymışsın hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa ben degıstırmeyı dusunuyorumda narın türkmen benım doktor ..bu arada kızlar dun bebegımın kalp atıslarını dınledım cook duygulandım yaa anlatamam
Kızlar artık göbecikler çıkmaya başlamadımı sizin alla benim çıktı artık yırtık oluşmaması için bişeyler kullanmaya başlasam yavaştan diyorum. Biraz netten baktımbazı kremler işe yarıyor snırım ama benkrem kullanmak istemiyorum. Benim kuzeim hamileliği sırasında kakao yağı ve badem yağı ve bikaç tane daha yağı karıştırıp kullanmış diğer yağları hatırlamıyoOnun hiç yırtığı yok sizce ne yapmalı duyduklarınız varmı
Merhaba bayanlar bende mart hamilelerinden biriyim simdi 10 haftalik oldu masallahama gecen anneler gununde beni hastaneye yatirdi bebisim...iki tanede serum hediye etti...idrar yollarinda enfeksiyon varmis ilac kullandim gecmedi simdi bebek buyudukce mesaneye yatiyor kivrana kivrana gittim valla...gunde 2 litre su iciyordum doktor bunu 3 cikardi hatta icibiliyorsan daha cok...ilac vermedi daha sadece su iceceksin dedi...simdi bende gunde kac litre ictigim belli degil ama o kadar sinsi bir rahatsizlikki hemen icmediginde yada hafif usuttugunde nuks ediyor...calisiyorum bide evde olsam bir nevi daha rahat ederdim...esimde benim mudurum..arayip arayip ne kadar su ictigimi soruyor ikidebir..neyseki is konusunda istedigimde isten cikip eve gidip dinlenebiliyorum sukur...
varsa bitkisel yonden saglikli nasil kurtulabilir bu rahatsizliktan cogu bayanda oluyormus..
ya sorma çizelgeyi beceremedim bi türlü hazıtlıyorum ama siteden nereye yapıştırcaz bulamıyorum becerebilirsem koycam canı
11. Hafta 4. Gündeyim canım:)
canımcımmm ben senin için bişey yaptım beğenirmisin bilmiyorum... Bunu profilindeki çizelge kısmına yapıştır. Beğenmezsen değiştiririz.
http://lbdf.lilypie.com/ujw0p3.png
çok güzel olmuş arzumm eline sağlık:81:
canım istersen rengini ve içindeki yazıları değiştirebiliriz... Kız mı erkek mi olduğunu bilemediğim için arada bişey yapmak istedim..
Kızlar artık göbecikler çıkmaya başlamadımı sizin alla benim çıktı artık yırtık oluşmaması için bişeyler kullanmaya başlasam yavaştan diyorum. Biraz netten baktımbazı kremler işe yarıyor snırım ama benkrem kullanmak istemiyorum. Benim kuzeim hamileliği sırasında kakao yağı ve badem yağı ve bikaç tane daha yağı karıştırıp kullanmış diğer yağları hatırlamıyoOnun hiç yırtığı yok sizce ne yapmalı duyduklarınız varmı
bilmiyorumki ben saçta boyamam kestirmemde doğumdan sonra inşallah nasipsesaç boyama konusunda doktorum 14. Haftayı bekle dedi...sizdeki durumlar nasıl fikirlerinizi almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?