biz bir gidiyoruz ayda.karnım inmedi.benim bebiş de 3000 olmuş mübarek. sana da mı iri dedi. nete bakıorum ortalama içinde aslında.aceba doktor sezeryan yolu mu yapıo die işkillenmio değilim.ama dört kilo olsa doğurması da zor.öyle olunca ben de sezeryan isterim herhalde. ben de salı günü çatı muayenesi olucam.bakalım kısmet mukadderat
evet canım iri dedi bana doktor, karın çevresi 2 hafta ileriden gidiyormuş... bu gidişle 4 olur dedi, 3.5 kg den sonrasına önermiyorum normal doğum dedi... aynen ben de işkilleniyorum ama yine de doktor önermiyorum deyince insanın içinden normal doğum gelmiyor.... ama sezaryen hiç gelmiyor... doğurmasam mı acaba? en azından bedelliye yaşı tutana kadar kalsa içeride
heyecan sardı son haftalar Allah yardımcımız olsun. Çok getirme aklına sinopgirl sakınan göze çöp batar misali yüreğini rahat tut inşallah pıtırcık bekler babasını. Karnım aşada değil ama çoğu hareketinde aşaları zonklatıyor.
Annem dualar ediyor inşallah normal doğum olur diye. Bende istiyorum ama bir korkudur sardı beni. Sezeryanda korkutuyor amaliyat ağrılarını düşündükçe her türlü tırsıyorum bende :18:
İnşallah Patka ağzının duası içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende stres bastı.Doğursak da kurtulsak.Bende sezeryan istiyorum ama eşim normalden yana hatta bana da "uyuyup uyancan bir de ben doğurdum dicen" diyor.Sanki sezeryan doğum sınıfına girmiyor mu Alla ALLAH
Benimde goguslerim acimaya basladi Senin dedigini gormemistim ben Dunadin basliyim bari bende teyzem ayvaliktan hakiki zeytinyagi getirmisti onu suruyimda yumusasin bari bebisin vucudunada ondan surucem ablamin bi arkdasi oyle yapmis hic bebe yagina gerek kalmadi zeytinyagla yaptim hep masaj dedi...
Selam kızlar.Bir gelip bakayım dedim var mı bir doğum falan.Ama yok sanırım.Allah yardımcınız olsun.
Bence sezeryandan sonraki ağrılardan o kadar korkmayın.Tabii her bünye aynı değildir ama şu benim 6. günüm ve neredeyse hiç ağrım kalmadı.İlk günlerde de öyle dayanılmayacak acılar yaşamadım.Zaten ağrı kesici falan veriyorlar.Bir de bebeğinizin güzel yüzü her şeyi unutturuyor..
Öyküm şimdi banyosunu yaptı mışıl mışıl uyuyor.Fırsattan istifade ben de uyuyacağım.Geceler biraz zor geçiyor.Uyutmuyor minik yaramaz.Benim gögüs uçlarımda da hiç acı yok.Krem veya yağ kullanmadım şimdilik ihtiyaç olacağa da benzemiyor.Ben her emzirmeden sonra biraz sıkarak çıkan sütü sürüyorum.Gayet iyi şu an.
Umarım sizin içinde her şey yolunda gider.Meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz.
İnşallah Patka ağzının duası içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende stres bastı.Doğursak da kurtulsak.Bende sezeryan istiyorum ama eşim normalden yana hatta bana da "uyuyup uyancan bir de ben doğurdum dicen" diyor.Sanki sezeryan doğum sınıfına girmiyor mu Alla ALLAH
Dunadin bilgilerin icin sagol valla..Cok kotu bir acidir o bebegede aneye eziyet uskattaki komsumuzda hep karbanotli su yapmis hic yara olmadi dedi ama yinede krem alip bulundurmakta fayda var aventte kucuk bi kutu numune gelmistibana onu denerimde oyle alirim bebege yagda alamadim hala hem soguk hemde alttan baski cok oluyor gezince bi gidemedim carsiya...
Selam kızlar.Bir gelip bakayım dedim var mı bir doğum falan.Ama yok sanırım.Allah yardımcınız olsun.
Bence sezeryandan sonraki ağrılardan o kadar korkmayın.Tabii her bünye aynı değildir ama şu benim 6. günüm ve neredeyse hiç ağrım kalmadı.İlk günlerde de öyle dayanılmayacak acılar yaşamadım.Zaten ağrı kesici falan veriyorlar.Bir de bebeğinizin güzel yüzü her şeyi unutturuyor..
Öyküm şimdi banyosunu yaptı mışıl mışıl uyuyor.Fırsattan istifade ben de uyuyacağım.Geceler biraz zor geçiyor.Uyutmuyor minik yaramaz.Benim gögüs uçlarımda da hiç acı yok.Krem veya yağ kullanmadım şimdilik ihtiyaç olacağa da benzemiyor.Ben her emzirmeden sonra biraz sıkarak çıkan sütü sürüyorum.Gayet iyi şu an.
Umarım sizin içinde her şey yolunda gider.Meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz.
Selam arkadaşlar bende hala doğuramadım:) normal olsun istiyorum. 40 hafta bitene kadar bekliycem. Oda 30 kasım yapıyor. Keşke bu sırada süpriz yapıp gelse oğluşum ne güzel olur. Ama hiç gelcekmiş gibide durmuyor. Sezeryan olsaydı bu cumartesi alacaktık. Ama vazgeçtim. Hayırlısı bakalım. Ne olacak. Daha annem gelmedi. Sizin anneleriniz geldimi? Bu arada gribimi üstümden atamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?