• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Günaydın kızlar (:

az önce dr gittik bebeğimi gördüm maşallah kocaman olmuş teyzeleri (: 1.912 gr olmuş :nazar::nazar::nazar: doğum 20 kasım gibi olabilir dedi 1 hafta öne çekti.Gelişimi vs si herşeyi çok iyi çok şükür..boyu da yaklaşık 42 cm (:

Allah ım hepimize hayırlı haberler aldırsın inşallah (:

Günaydınnn

Maaşallah 41 kere , bizde cuma günü gitcez bakalım ,sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş heyecan artıyor iyice Allah hayırlısını versin hepimiz için . Ben de epidural anesteziyle sezeryan düşünüyorum bu arada tabii biraz endişelerim var ama gidince doktorla konuşucam bakalım ne diyecek

püf ya.. yıkamadım ama açtım paketini filan da attım, neyse artık bir de gecelik alayım bari, pijama da dursun evde giyerim napiim... geceliklerden de hiç hoşlanmam... bir de insanın ayakları çok üşüyormuş çorap giymek gerekiyormuş, gecelik altı çorap artık çekiciliğimizin doruğunda olacağız hastanede... kakılmıştan hallice :9: zaten makyaj krem filan olmayınca iyice perişan gözükür oldum... yorgunluk da bir taraftan, biraz da kilo verdim göz altları filan da çöktü, tam hoşaf gibiyim anlayacağınız...

Bence de gecelik alman daha mantıklı pijama giyilebileceğini pek sanmıyorum , çorap konusunda da amannn ne olacak bir iki gün öyle dolaşcaz sonuçta sonra kendimize geliriz inşallah .

hiç sorma ya :) gecelik altına çoraplar falan ne halde olacağız bakalım :)
Annelik en güzeli ya ::) bir yanımızda bebişimizi görünce kendimize bakacak zaman olmayacak sanırım ..Ohh be diyeceğiz inşallah :)

ayyy inşallah.. o günleri bir görsek...

canın sağolsun ya bi tanede gecelik alırsın, benim aldığım öyle klasik bi şey değil çok şeker resimli üzerinde leyleklerin taşıdığı bebiş resmi var :D
bence biz kendimizi öyle çirkin görüyoruz bende kendimi hiç beğenmiyorum ama aksine çevreden çok güzel yorumlar geliyor sen bu çocuğu doğurma hamilelik sana çok yakıştı falan diyenlerde oluyor şaşırdım kaldım valla..

yok ya galiba ben çirkinleştim... bir de rahat olsun diye abuk abuk şeyler giyiyorum daha kötü oluyor.. dün akşam büyük beden bir elbise giymiştim, eşim sen bu elbiseyi doğumdan sonra yak dedi.. o kadar nefret etmiş yani adamcaız.. bir de habire yorgun görünüyosn diyo gıcık oluyorum...

ayyy inşallah.. o günleri bir görsek...

yok ya galiba ben çirkinleştim... bir de rahat olsun diye abuk abuk şeyler giyiyorum daha kötü oluyor.. dün akşam büyük beden bir elbise giymiştim, eşim sen bu elbiseyi doğumdan sonra yak dedi.. o kadar nefret etmiş yani adamcaız.. bir de habire yorgun görünüyosn diyo gıcık oluyorum...

Eşinde sana destek olsun canım accık öyle denir mi hiç (:

ben kendimi çirkin görmüyorum aslında bazen çatlak ve selülitleri görmek sinir bozucu oluyor ama olsun yine de anNe oluyoruz ve bir mucizeye sahip olacağız (:

Son düzenleme:
Eşinde sana destek olsun canım accık öyle denir mi hiç (:

ben kendimi çirkin görmüyorum aslında bazen çatlak ve selülitleri görmek sinir bozucu oluyor ama olsun yine de anNe oluyoruz ve bir mucizeye sahip olacağız (:

ya evt gerçekten mucize.. çok acaip bişey, içeride biri yaşıyor, aklı bilinci olan biri, tepki verebilen biri.. çok büyük mucize.. mesela eşim şarkı söylüyor göbeğime yaklaşıp direk tekme atıyor... :) tabi bilmiyoruz sussana be diye mi tekme atıyor biraz daha söyle diye mi ama.. neticede bir tepki veriyor.... bence bir insanın hayatında yaşayabileceği en inanılmaz deneyim...

kesinlikle kızlar bu mucize için her zaman Allahım sen nelere kadirsin deyip,şükrediyorum.:emir_bebek::nazar: küçücük bi bebek içimizde büyüyor doğacağı zamana göre kendi pozisyonu alıyor, ve vücudumuz ona ayak uyduruyor...Allah isteyen herkese nasip etsin...:49:

kesinlikle kızlar bu mucize için her zaman Allahım sen nelere kadirsin deyip,şükrediyorum.:emir_bebek::nazar: küçücük bi bebek içimizde büyüyor doğacağı zamana göre kendi pozisyonu alıyor, ve vücudumuz ona ayak uyduruyor...Allah isteyen herkese nasip etsin...:49:

Amin inşallah.... bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

Aminn inşallah..

Kızlar ben bebek şekri,kapı süsleri vs bu siteden bakıyorum modellerine..Arkadaşımın ablası çalışıyor burda zaten malz. lerini de buradan alıp yapacağım bende (: modeller çok güzel ya hepsini yapasım geliyor :1::1:

Pijama gecelikten daha rahat diyorlar oran buran açılmaz diyorlar şimdi kararsız kaldım.Gerçi herkez kendi özel odasında olacak ama :44:
İki ondan İki ondan mı alsam duruma göre.Paşaya a dan z ye aldık kendime daha bi çorap bile alamadım doğum çantasına :1:
Anneciğim bizim üstümüze başımıza tepeden tırnağa alırdı alışverişte de kendine daha bi çorap almadan kendine ayırdığı parayla da yine bize göre giysilere bakardı.Anne olmak böyle bişeymiş demekki :49:

selamlar,

sonlara doğru artık heyecan, telaş sardı.

bu gecelik konusunda da bi tuhaf olucak sanırım gerçekten. ben dize kadar olan çoraplardan alıcam.üstüne patik falan götürürüm. çok üşüyen bi tipim zaten. bi tane de pijama koyarım herhalde duruma göre nası rahat edersem onu giyerim.

bizim kız da artık ne yapsam tepki veriyor ya çok güzel. elimi azıcık götürüyorum karnıma sıvazlıyorum hemen başlıyor oynamaya. karnımın bi tarafına dayanıyor zaten illa. o şişkin kısmı dürtüyorum.o da içten dürtüyor. anında tepki :) eşim çok kızıyor ne oynuon bırak rahat rahat büyüsün diye. :) bana ne onun annesi benim. ben oynamicam da kim oynicak.

bu arada da demin arabanın birine sürttüm azcık. sonra da kaçtım ya. baktım azıcık beyaz çizilmiş. kadın ve hamile başıma elin adamlarıyla tartışmaya girmeye korktum o an şaşkınlıktan. şimdi de eve geldim pişman oldum. keşke kalıp anlaşmaya çalışsaydım. inş arkamdan çok beddua yemem. ama ufacık bi çizik yani. neyse olan oldu ahirette hesaplaşırız artık :)

selamlar,

bu gecelik konusunda da bi tuhaf olucak sanırım gerçekten. ben dize kadar olan çoraplardan alıcam.üstüne patik falan götürürüm. çok üşüyen bi tipim zaten. bi tane de pijama koyarım herhalde duruma göre nası rahat edersem onu giyerim.

bizim kız da artık ne yapsam tepki veriyor ya çok güzel. elimi azıcık götürüyorum karnıma sıvazlıyorum hemen başlıyor oynamaya. karnımın bi tarafına dayanıyor zaten illa. o şişkin kısmı dürtüyorum.o da içten dürtüyor. anında tepki :) eşim çok kızıyor ne oynuon bırak rahat rahat büyüsün diye. :) bana ne onun annesi benim. ben oynamicam da kim oynicak.

bu arada da demin arabanın birine sürttüm azcık. sonra da kaçtım ya. baktım azıcık beyaz çizilmiş. kadın ve hamile başıma elin adamlarıyla tartışmaya girmeye korktum o an şaşkınlıktan. şimdi de eve geldim pişman oldum. keşke kalıp anlaşmaya çalışsaydım. inş arkamdan çok beddua yemem. ama ufacık bi çizik yani. neyse olan oldu ahirette hesaplaşırız artık :)

Fark etmez bile inşallah aman bizim insanımızda hemen arkadan sayar :)

evet haksız olsa da sayar maalesef :D ki adam şimdi haklı durumda kesin yerim küfrü aman napalım yaa. istemeden oluo işte öyle şeyler. adam gitse 10 liraya ojelerler orasını. neyse ilk tecrübem bi daha kaçmam artık. vicdan yaptım baya.

Herkese Selam,

Geçen hafta sonu gecelik pijama işini hallettim bende. 2 gecelik 2 tanede pijama takım aldım güzelde indirim olunca affetmedim :) Hastanede gecelik giyerim daha rahat olur diye düşünüyorum dikiş durumu illaki bi yerden olacak, her halukarda pijama rahatsızlık verebilir. yinede pijamalardan birisinide alıcam yanıma bulunsun diye. Onun dışında bebişimizin şampuan vücut losyonu vs.. kozmetiklerini aldık. Dün akşamda babası markete gittiğinde 1 numara bezini almış prima care o beyaz paket olanlardan yenidoğan. bir tanede 2 numara almıstık baska almicam. bi bakalım primada her bebege iyi gelmiyormus çünkü huggies'den daha cok memnun kalanlar var.

Şimdi bu ara en çok düşündüğüm şey ateş ölçer. Onu araştırıyorum ama karar veremedim henüz. Sizler aldıysanız hangisinden tercih ettiniz ? Evde zaten kalem şeklinde olan klasik derecelerden var en az öyle iki derece olsun diyor cocuklu arkadaşlarım karsılastırma acısından. Kulaktan ölçen mi alayım yoksa vücudun heryerinden ölçenlerden mi bilemedim ?? Kulaktan ölçenlerde kimisi filtreli kimisi filtresiz filtresiz olanların hiijyenik durumu ne olur kestiremiyorum sonucta cocuk ateşliyken kullanılacak. Filtreylede ugrasmak istemiyorum. heryerden ölçenden mi alsam oda temas etmeden ölçüyormuş uyurkende daha rahat kullanılır . aynı zamanda oda ve banyo suyu mama suyu sıcaklıklarınıda ölçüyorlarmış neler çıkmış..
Hangi marka ne alayım kararsız kaldım siz ne yaptınız ? Sonuçta uzun süre kullanılacak önemli bişi olucak bizim için..

selamlar,

geçmiş olsun, olur böyle şeyle takma kafana... hamilelikte insan azıcık dalgın oluyor, ne var yani kazayla azıcık çizmişin.. millet göz göre bilinçli yapıp kaçıyor... benim arabanın üstünde var kocaman bir çizik, üstelik derin, servis bu kazayla olacak birşey değil kasten çivi ile filan yapıyorlar bunları dedi.. aynen bıraktım, nasıl olsa daha çizecekler, toptan boyatırım...

Bu arada gecelik altı çoraptan kaçısımız yok Ayda evet :) komik olucak ama anesteziden cıkınca mutlaka bi üşüme oluyormuş birde kışa yaklaşıyor olucaz artık el mahkum yapacak bişi yok yorganın altına saklarız :) yalnız aklınızda bulunsun Pentide çok cici bilekte dantel görünümlü şık çoraplar var ısıtıcı degil ama o ilk üşümeyi atlattıktan sonra giyilebilir estetik olmak isteyen bayanlar için..
Bende almadım henüz çorapları gördüğümde geceliği almadıgımdan rengini bilemedim ama alabilirim şimdi bi tane evdede giyilir..

Bebek şekeri konusunda bende evde kendim yapmayı çok istiyorum inşallah güzel materyal bulup alabilirsem yapıcam.. İzmir dede olsa olsa Kemeraltı çarşısında olur o tip şeyler..

Herkese Selam,

Geçen hafta sonu gecelik pijama işini hallettim bende. 2 gecelik 2 tanede pijama takım aldım güzelde indirim olunca affetmedim :) Hastanede gecelik giyerim daha rahat olur diye düşünüyorum dikiş durumu illaki bi yerden olacak, her halukarda pijama rahatsızlık verebilir. yinede pijamalardan birisinide alıcam yanıma bulunsun diye. Onun dışında bebişimizin şampuan vücut losyonu vs.. kozmetiklerini aldık. Dün akşamda babası markete gittiğinde 1 numara bezini almış prima care o beyaz paket olanlardan yenidoğan. bir tanede 2 numara almıstık baska almicam. bi bakalım primada her bebege iyi gelmiyormus çünkü huggies'den daha cok memnun kalanlar var.

Şimdi bu ara en çok düşündüğüm şey ateş ölçer. Onu araştırıyorum ama karar veremedim henüz. Sizler aldıysanız hangisinden tercih ettiniz ? Evde zaten kalem şeklinde olan klasik derecelerden var en az öyle iki derece olsun diyor cocuklu arkadaşlarım karsılastırma acısından. Kulaktan ölçen mi alayım yoksa vücudun heryerinden ölçenlerden mi bilemedim ?? Kulaktan ölçenlerde kimisi filtreli kimisi filtresiz filtresiz olanların hiijyenik durumu ne olur kestiremiyorum sonucta cocuk ateşliyken kullanılacak. Filtreylede ugrasmak istemiyorum. heryerden ölçenden mi alsam oda temas etmeden ölçüyormuş uyurkende daha rahat kullanılır . aynı zamanda oda ve banyo suyu mama suyu sıcaklıklarınıda ölçüyorlarmış neler çıkmış..
Hangi marka ne alayım kararsız kaldım siz ne yaptınız ? Sonuçta uzun süre kullanılacak önemli bişi olucak bizim için..

ben braun aldım, kulaktan, filtreli.. kutunun içinde 25 tane filan filtre var sanırım.. satıcı kadın kulakta iltihap yoksa ya da başka birinde kullanılmadıysa her seferinde filtre değiştirmenize gerek yok dedi..zaten öyle kulağın için çok sokulmuyor.. çok çabuk ölçüyor o güzel bişey.. biz tabi hemen denedik meraklı melahatler olarak, saniyesinde bipliyor, o kalem şeklindekiler çok uzun sürüyor, pratik olmaz diye düşünüyorum, neticede bebeğin kolunun altında sabitlemek de sorun... üçü bir arada olanlar da vardı ama ben tercih etmedim.. onun yerine arzumun nem ölçer/oda derecesini aldım.. banyo için de ayrı bitane alacağım..

Herkese Selam,

benim eşimde beyaz paket yenidoğandan 1 ve 2 numaradan 1er paket aldı :)
2 tane de 3 numara aldık mavi paket sanırım aktif bebek yazıyor üzerinde..Artık allerji vs yaparsa değiştiririrz..
Ateşölçer almadım bende henüz fikrim yok..Elektronik aletlerimiz eksik hala..Telsiz ateş ölçer derece termometre vs onlar yok daha :97:

ya ben eski tip almak istiyorum ateş ölçmek için. dijitalleryanıltıcı olabiliyormuş. bi de çabuk bozulur diye düşünüyorum. banyo termometresi de annem diyo ki en iyi dirseğini suya batırarak anlarsın. dirsek yanılmazmış. kararsız kaldım. eski kadın sonuçta daha iyi bilir ama bilemedim ben.

çorap konusunda da jartiyer mi alsak kızlar hem uzun hem seksi :D ama benim bacağım kafam kadar olduğundan artik jartiyer martiyer hak getire, umudum doğumdan sonralara artık :D

Back