***** 2011 Mart Hamileleri *****

canım benim çok geçmiş olsun gerçekten diyebilecek bişey yok Ama sen iyiolki tekrar bi bebeğin daha olsun allah hayırlısını versin kendine çok iyi bak

Saolun kızlar inş. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder anne olmayı çok istiorum
herşeyin hayırlısı
dilekcim bi sebebi yok yani herhangi bişey yapmadım çok dikkat ediyordum ama tutunamadı bebeğim işte

slm özel msj atamadım benide alın listeye:) allah nasip kısmet ederse inşallah 22 kasım bebeğimin doğum tarihi..allah herşeyin hayırlısını versinn hepimizee..

geçmiş olsun..vardır herşeyde bir hayırr.allah tekrar nasip etsinn inşallahh.

Günaydın en güzel anne aday ve aday adayları

Bu sabah dr gittim ve bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum Allah ıma binlerce şükür olsun ki sağlıklı herşey yolunda 1 cm olmuş maşallah çok büyümüş

Allah ım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Saol tipitip herşeyin hayırlısı zaten cnm

günaydın dilekcim ne güzel aman allah nazarlardan saklasın maşallah
1 cm şimdi minnacık ama bi bakmışın kucağında

herkese günaydın arkadaşlar birşey sorucam ben kan tahlillerimi yaptırdım. troid değerim 3,06 gibi bir rakam. doktor 2,5 üstü iyi değil dedi. ay sonunda tahlil tekrarlıycam. troid değeri yüksek olan varmı aranızda yada kan değerlerinde başka sorun yaşayanlar.

slm özel msj atamadım benide alın listeye:) allah nasip kısmet ederse inşallah 22 kasım bebeğimin doğum tarihi..allah herşeyin hayırlısını versinn hepimizee..

Hayırlı olsun canım... Sağlıcakla kucağına alırsın inş... Tabi eklerim listeye..

Maşallah canımmmmm.....

bende mart ayında hamıle kaldım suanda 7 hafta 2 gunluk hamişim herkese merhabalar diyorum

Hoşgeldin canım.... İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın...

Ben bilmiyorum canım Benim normal çıkmıştı. Ama ben hamilelikden önce yaptırmıştım. dr hamilelikde yapıldığı zaman olması gerekenden yüksek çıkar demişti. Hatta 1 sene önce yaptırdığım teste baktı...

Kızlarmerhaba

9 hafta içindeyim 5 haftalıkken tartılmıştım 62,7 geldim dün aklıma geldi tekrar tartıldım 63,50 geliyorum sizlerdende kilo alan varmı benim iştahım çok açıldı bide sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli acıkıyorum sizdede böyle bi durum varmı??:26:

Kızlarrr merhaba pek gelemeiyorum mide bulantılarımdan sabahlarıda zor uyanıyorum çalışırken zor oluyor okulların kapanmasını sabırsızlıkla bekliyorum bebişimle dinleticez rahat rahat :) pazartesi doktora gittim 6 haftalık herşey normal dedi 8.9. haftada tekrar gidicem. Herşey yolunda gider inşallh bütün hamişler :116:

Cnm ilk haftalardadamı böyleydin yoksa sonradan mı yemeğe başladın ? Ben hiç birşey yiyemiyorum mesela mide bulantılarımdan zorla yedim diyelim onuda çıkarıyorum meyve yiyebiliyorum ceviz yiyorum birde... Sende hamur işi abur cuburdan uzak dur o zaman çok kilo almazsın.. Ama şuanda bende normal yani kilon stres yapma cnm

benimde iştahim acayip açık kilom devamlı değişiyor 56,58,59 bilmiyorum hamile kalmadan önce 53,54 falandım. şimdi acayip şiştim bu arada 8 haftalık. Ama karnım falan şişti yanı. Bilmiyorum bu gidişle çok kilo alabilirim

yo canım ilk haftalarda böyle değildi son iki haftadır iştahım kabardı benim bulantım hiç olmadı çok şükür sadece balık yerken midem bulanıyor. yiyemiyorum balığı yutamıyorum bu da bi diğer sorunum canım ekmek acılı şeyler istiyo hep stres yapmıyorum ama böyle de giderse sonum kötü oacak

Benimde aynen ya durduramıyorum kendimi göbeğim fala şimdiden çıktı. Bende senin gibi çok kilo almaktan korkuyorum.

Bide bişey sorcam bu ilk haftalarda en çok neler yemek gerekir siz neler yiyorsunuz.

ne güzel ya iştahınız açılmış.bende tık yok 9.haftadayım..mide bulantılarımda tam gaz devam..hiçç su da içemiyorum benn doktor bi de günde 3lt içmen lazım dio

ssunacımmm belki burada yazılanlar soruna yardımcı olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…