***** 2011 Mart Hamileleri *****

Bebisimle konustum senle ilgisi yok annecim dedim anlar benim kizim annesini :))

Oraya gidip kendimi ifade etmek canimi sikiyor kulagimla duydum cunku benim icin dediklerini simdi gitigimde doktora aciklama yapmak zorundayim ve durumda canimi sikiyor esim gelmez buyuk ihtimalle tek basimada gidemem (( hersey nie beni buliiiii yaaaa

çiğdemcim sorsaydın o gerizekalıya sen doktor musun sen nerden fikir sahibisin diye. hey allam yaa. şöyle ukala insanlara sinir oluyorum. bi kere her hamileye yapılması gereken test diye her yerde nette mette var.hem diyelim gerek yok böyle bi teste. sen gene tedbir olarak yaptırmak isteyemez misin. pekala istersin hakkın. o kadını boşver doktorunla anlaşmaya bak. yani doktor gerek görmese bile sen gene de içim rahat etsin diye yaptırmak istiyorum de falan. sekreterin nasıl davrandığını anlat. benim de doktorumun yanında çalışan kızla ilgili bi problemim olmuştu.karşılıklı anlaştık oldu bitti.

ay biberon konusunda da bilemedim yaa. acil bişi olur hastanede biberon gerekir sütüm gelmez falan. zaten sonra illa biberon lazım olacak da.ilkten alıştırmamak mı lazım ne. ben gene bi tane aliim de dursun.kaç kuruşluk şey zaten.

bence de 1 tane al kalsın bir köşede lazım olsa hemen al vs uğraşmazsın..Avent biberon setin aldım % 0 BPA olan.Tavsiye ederim

Doktorun iyi çıkma ihtimali var bir de sekreterlerinin iyi çıkma ihtimali söz konusu kızlar.Neyseki benim doktorumun sekreteri bizi ma ailece tanıyor hemde kendisi hemşirelikten emekli sağlıkla ilgili bilgisi var ve de ben Sinop'tan Samsun'a gittiğim için müşteri kaçırmak da istemiyorlar açıkcası.
En iyisi bence mümkünse direk doktorunuzun cep telefonunu almak.Ben aldım yazın doktorum tatldeyken bile aradım herşeyi sordum of bile demedi saolsun.Sekreterle muhatap olmaktansa direk uzmanına sormak daha iyidir.

ben şampuanlarını falan neyden alsam bilemedim. her bişi bende alerji yapıyor. kızım da benim gibi alerjik olursa yandık. geçen sebamedin güneş kremini aldım o da alerji yaptı.imitasyon şeyler alerji yapıyor,bephanten bile alerji yapıyor. annem ben küçükken johnsson kullanmış hep. ondan alıcam sanırım.

bence kutu kutu almaya gerek yok.ben 1 tane dalin şampuan aldım bakim deniyim allerji yaparsa başka marka denemem gerekecek.Islak mendil vs de de aynı şeyi düşünüyorum.Bebeklerin cildi hassas oluyor bu nedenle deneyerek almak lazım bence.

Herkese slm bugün işler çok yoğun geçmişi okuyordum hemen yazamadım.
çiğdemciğim hiç takma kafana ağlayıp bebeğini de üzme tamam mı tatlım...

EVET CANIM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.BEN DE johnson baby ALDIM BAKALIM NASIL OLACAK..

çiğdeme üzülme ağlama diyorum ama bende sabah çok ağladım..kurumlar arası geçiş için başvuru yapmak istedim memlekete gidebilmek için kurumum onay vermiyor...o kadar dil döktüm benim burda kimsem yok, bebeğime bakacak kimse yok vs. ama işe yaramadı izin vermediler.çakılı kaldık bolu'da

Son düzenleme:
üff yaaa niye böyle hamile insanları üzüyorlar strese sokuyorlar anlamıyorum. Neyse bizleri strese sokanlarda stresten başlarını kaldıramasınlar Sende üzülme selemicim gerçekten bebekler etkileniyor bu durumlarda benim oğluşum böyle olduğunda küsüyor sanki bana hiç kımıldanmıyor. Herkesi allaha havale edin. üzmeyelim kendimizi

selam kızlar...

Çiğdemcim kendini hiç üzme.. bir kere senin bedenin senin bebeğin.. doktorun hemşirenin asistanın hepsinin sana bilgi verme zorunluluğu var... 28. haftada şeker yükleme testi yapılacak mı diye sorman kadar doğal birşey olamaz.. hiç kendini kötü hissetme..bana sorarsan doktora açıklama yapmana dahi lüzum yok.. rezil olmak da ne demek! soracaksın tabi, atlarsa da uyaracaksın...bebeğinin sağlığı kadar mühim bir meseleyi doktorun hafızasının inisyatifine elbette bırakmayacaksın..unutursa ne olacak? ki unutuyorlar bazı şeyleri.. hatırlatmazsan atlıyorlar... ayrıca eşinin de senin yanında olması lazım.. doktor mu mühim sen mi?... senin yerine ben sinirlendim valla... ama sen sinirlenme yine de

ben bi tane biberon aldım... yani bebişim 3-4 aylıkken çalışmaya başlayacağım için mecburen biberon kullanacak... bir kitapta işe başlamadan bir süre önce biberona alıştırmaya başlayın diye okudum..anladığım kadarıyla bebeklerde hiçbirşeyin birden olmaması lazım.. yavaş yavaş kademeli geçişler gerekiyor... işe dönmeme yakın bir iki tane daha yedeklerim diye düşünüyorum... emzik de bir tane aldım... alan bebek var almayan bebek var...

oda takımını aldım :) kısmetse bu haftasonu geliyor... artık ondan sonra giysi alışverişi hızlanacak.. daha pek giysi filan almış değilim...

bebek arabası portbebe ve anakucağını 3'lü set olarak almıştım... o aradan çıktı Allah'tan.. bir de park yatak alırsam büyükler bitecek.. geriye kalan ıvır zıvır..

banyo ürünlerini bübchen almayı düşünüyorum.. iki arkadaşım çok memnun kaldı... bakalım.. zaten set değil en ufak boy şişe ile tek tek alacağım... memnnu kalmazsam değiştiririm..

sterilizatör alan var mı? ne aldınız...

Üzülme ya her işte bir hayır vardır... sen hangi şehre gitmek istiyordun?

bana hediye geldi canım aventin.bende park yatak almadım daha hala araştırıyorum sen ne almayı düşünüyorsun ?

bana hediye geldi canım aventin.bende park yatak almadım daha hala araştırıyorum sen ne almayı düşünüyorsun ?

ben de daha yeni bakmaya başladım.. yatak odasında yerim dar, ufak 60-70 cm eninde olanlardan olması lazım.. chicco'lar çok büyük geliyor... kraft'ta var daha dar modeller ama henüz detaylı inceleyemedim... senin gözüne çarpan iyi birşey var mı?

evet tatlım benim oğlumda küstü galiba kımıldamıyor bu işverenler üzmesinler bizi artık...

Üzülme ya her işte bir hayır vardır... sen hangi şehre gitmek istiyordun?

canım Hatay ve çevresi için başvuru yapacaktım.

Bana da chiccodakiler çok şekilsiz geldi kraft daha uygun geldi..Hele s çıkan bir modeli var 320 civarında 70-120 boyutları onu beğendim ama bakalım daha araştırıyoruz

yataklarda dikkat edilmesi gerekn en önemli şey kenar demirlermiş kızlar.Onlar plastik gibi yada ince demir olursa bir süre sonra gıcırdama yapıyormuş.Alüminyum olanları var onların ve daha kalın onlar iyiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…