***** 2011 Mart Hamileleri *****

Selam kızlar.Umarım keyfiniz yerindedir.Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.Aman dikkat edin.Sağ salim atlatalım son zamanlarımızı.Benimde kasılmalarım geçti çok şükür.İlaç falan vermişti doktorum atlattık öyle ama korkuttu yaramaz bizi.Haa bu arada DİLEKÇİM biz kızımızın adını Öykü Naz olarak değiştirdik ve kesinleştirdik.Listede bunuda güncellersen sevinirim Yaşım da 29 o da eksik kalmasın.Öpüyorum hepinizi.

bugün nihayet bebeğimize bişiler aldık. hastane çıkışı ,yımşak battaniye, emzik, efenimesöylim yelek, alt pijama,mendil,çorap, unibaby yenidoğan ıslak mendili,lansinoh göğü,s pedi göğüs kremi falan. somut olarak artık bebek aramıza yerleşmeye başladı :)

ya benimki de acayip hareketlendi.baya sağlam indiriyor artık.bi de hiç durmuyor. hiç mi uyumuyor bu çocuk?bazen geceleri dönerken uyanıyor. anne napıyon diyo herhalde.

Selam annişler.Bende bebeğimin ıslak mendiliydi kremleriydi almak istiyorum ama daha erken değil mi?Hemde ıslak mendiller bebeklerin tenini tahriş ediyor :dediler kafam karıştı:97: Bir de hangi markanın ürünlerini aldınız?

Ay ne güzel o zaman sen 8 hafta kalamı ayrılmış olacaksın izne , ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabii inşallah bişey olmazsa

evet canım ben hemen 32. haftada ayrılacağım çünkü zaten geri dönmeyeceğim işe dinlenmiş olurum erken ayrılıp

günaydın herkese buarada

|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek |Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek |Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek |Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek|Kaan|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek |:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız |Derin|Sakarya
10|mavibebek|29|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız |Öykü Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız |:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız |Neslişah|İstanbul
13|gulsersi|:44:|:44:|15 aralık 2011| Kız |Nilda Melek|:44:
14|Sinopgirl|26|SAT|10 Aralık 2011| Erkek |Muhammed Tuğşat|Samsun
15|karadenizrky|28|17 Mart|22 Aralık 2011| Erkek |Deniz Devrim|Ağrı

son bilgilerle güncel_

kızlar herkkese günaydın:)

BENİM BEBİŞİMİNDE NE ZAMAN HAREKET EDECEĞİ BELİ OLMUYOR. BAZEN BÜTÜN GÜN, BAZEN BÜTÜN GECE, BAZEN 24 SAAT BAZENDE HİÇ. NEYSE VARLIĞINI HİSSETTİRSİN SAĞLIKLI OLSUN YETER BANA:)

BEN ŞAMPUAN, PİŞİK KREMİ ,SABUN, VÜCUT YAĞI SEBAMED ALDIM.
EN İYİ ISLAK MENDİL UNİ BABY DİYORLAR ONDAN ALICAM.
BEBEDOR GÖĞÜS PEDİ ALDIM.
MEME UCU KREMİ LANSİNOH ALICAM O İYİYMİŞ.
ONUN HARİCİNDE 1-2 HAFTAYA KADAR HASTANE ÇANTAMI HAZIRLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. DİĞERLERİNİ YAVAŞ YAVAŞ HALLEDERİM.
YARIN BEBEK ODASI İÇİN DOLAP ÖLÇÜSÜ ALMAYA GELECEKLER. DOLABI SÜRGÜLÜ MÜ KAPAKLI NASIL YAPTIRAYIM KARAR VEREMEDİM
BEBEK ODASI İÇİN İLK ADIMIDA YARIN ATMIŞ OLACAM YANİ. SONRA DOLAP GELİNCE ODAYI DUVAR KAĞIDI YAPICAM. BEŞİK HALI PERDE LAMBA DERKEN TAMAMLANACAK İNŞALLAH. SONRADA EŞYALARI YIKALAYIP ÜTÜLEMEK KALIYOR.. DAHA ÇOK İŞ VAR ARKADAŞLAR BENCE ANCA YAPILIR ZATEN.

günaydınlaaar..

benim kendi dolabım sürgülü.memnunum ben.kullanışşlı.ben olsam sürgülü yaptırırdım. annemler bana biberon aldırtmadılar. sakın biberon değdirme çocuğun ağzına alışır diye. ben de neblim almadım.bi emzik aldım. arkadaşım yeni doğum yaptı.bi kere biberon vermiş.şimdi almıyor memeyi.bugün şampuan küvet faalan da alırım inş.çıkıcaz bi fasıl daha.

biberonu illaki kullanmak gerekir ama ??
süt sağsan nasıl vereceksin çocuğa ?? yada ilerde su meyvesuyu vs içmeye başlayacak..Sen çalışıyorsun bir de,okula gidince evde süt bırakman gerekmez mi?

Bencede sürgülü dolap yaptırmak daha mantıklı ama bu seferde modeline karar veremiyorum.neyse bakayım biraz daha yarına kadar.

Gunaydin kizlar sabah sabah moralim bozuldu ya su herseye aglama huyumuda sinir oluyorum... Neyse bugun 3te randevu aldim doktora aklima seker yyklemesi geldi bana yapmadiya aradim ordaki bayana durumu anlattim gecen ay geldigimde konusulmadi 28.haftayim test yapilmadi yapilicakmi falan diye kadin yapilmasi gerrkniyor demekki bi sorun yokki doktor istememis falan diyor hanimefendi bu test gebelere yapilmasi gereken bir rest degilmi dedim demez olaydim sart degilmis ben nerden biliyormusum her gebeye yapildigini axiklarnisniz falan diyor tepem atti resmen tersledi kadin beni sonra doktoru baglarnisiniz dedim doktorada anlatiyor ben duyuyorum biz testi atlamisiz test yapin illa diyor diyo doktor beye ay allahim cildirdim doktor bey yanlis anlama oldu sanirim bugun test yapilcakmi ona gore ben ac gelmek icin sormustum yani yapilmasi gerekmuyorsa yapilmiycak tabi dedim tmm hafta sonu yapariz dedi adam orda calisana inancak tabi anlatamdim kendimi bir turlu esimde duydu tabi bu konusmalari bana kizdi niye bu kadar panik yapiyorsun diye ben gelmem bir daha o doktora dediyor simdi sacmalama diyorum gelmem sende gitniycrksin diyor rezil olduk adama kadin buyuttu ben sormustum oysaki sadece acayip sogudum bende oraya gidesim hic yok ama simdi 7.aydan sora dokor ara bul doktormu degistircem ben napican kizlar ya ((

Ah canım ya..Bence dr la alakalı bir durum yok bende geçen cmtsi gittiğimde istemişti zaten 27+3dm sanırım..
28. haftan bitene kadar yaptırabilirsin onu sıkıntı yapma.Ayrıca burda hata dr yanında çalışan senle konuşan bayanda hata..Gittiğin zaman bence konuştuğun bayanı uyarmalısın..Onun yaptığı hareket nedeniyle dr unda seni sorunlu hasta olarak görmesin..Ama yine de aklında dr ile ilgili sorun varsa gittiğinde bir kere daha bak düşün..

Selam kızlar.Cigdem hanım yazınızı okudum ve bence kesinlikle siz haklısınız söz konusu bebeğiniz olunca her testten her sonuçtan haberdar olmak bilgi istemek sizin en doğal hakkınız.Suç oradaki bayanda sizden açıklama beklemek gibi bir lüksü yok her konuda destek ve cevap vermek zorunda size.Benim doktorum da henüz şeker yüklemesi yapmadı bende doğal olarak bu konuda bilgi alıcam.Doktorunuza kontrole gidince bu konuda konuşursunuz içiniz rahat eder.Üzülüp ağlayıp bebişinize hissettirmeyin çünkü bebişler annelerinin ağladıklarını hissederler
Yinede doktorunuzdan memnun kalmazsanız değiştirirsiniz doğuma 1 hafta kala bile doktor değiştirenler oluyor.Benim de bu 2. doktorum ki ilk doktorum güneş gözlüğünü çıkarmadan,doğru dürüst muayene etmeden beni başından savıyordu baktım bu iş böyle olmayacak ben adamı kesip attım ameliyatla :80:

Doktorumfan memnunum ama kadin oyle bir anlatikki doktor teledonda sesiz beni dinliyor doktora rezil olduk tabi sorunlu hasta olraka goruyordur zaten suan beni telefonda bana diyorki sen nerden biliyorsun her gebeye yapildigini falan tartisma yaratti kendi resmen cok uzuldum gidesim yok hic oraya esimde ben gitmem diye tutturdu gitmez artik biliyorum napsamki bununnicin degistircekmiyim doktoru offf yaa...bu test her hamileye yapilmiyormu kizlar ya bu kadin neden bana oyle dedi varya acayip sinir etti beni suan baska doktormu bulcam ben aimdi yaa (((

güzelim bu test her hamileye yapılır çünkü testin amacı gebelikte diyabet var mı oluş mu bunu tespit etmek.
Bence gittiğinde dr la sakince konuş,bayanın durumu yanlış aktardığını söyle.Doktorunu değiştirecek kadar büyük bir durum değil bence bu..

Cok sagol cnm rahatlattin beni ya bana oyle bir davrandinki kadin yaninda olsam dovicekti sanki yani bu benim en dogal hakkim sorup bilgi aam sen dojtora beni kotuler gibi anlatiyosunki dimi ama benimde ikinci doktorum ilk doktorum oyleydi benimde buna gectik sonra bundan memnunum ama sirf o kadin yuzunden sogudum simdi gidince gorucem birde aciklamsnyapmak zorunda kalicam doktora tabi bana inanirsa yani ilk defa anne oluyoruz onlarin anlamasi hak vermesi lazim ya daha cok strese soktular beni esimde gelmez artik ben biliyorum birini alip ben tek mi gidiyim ki

Bunu merak ettim ben her hamileye yapiliyormu diye her hamileye yapilmaz gerekirse yapiyoruz diyor bende her hamileye yapiliyor diye biliyorum diyorum nerden biliyorsun boyle biseyi aciklarmisin diyor bana kadina bay ya esimde bunu anlasa artik gelmez benimle doktora :;(

çiğdemcim böyle gereksiz kendini doktor yerine koyup, iş beceremeyen salaklar malesef var. bu senin en doğal hakkın tabiki soracaksın. bencede gittiğin zaman o gerizekalıyı uyar. ve doktoruna durumu anlat. eşinini siniri geçince onu da ikna et. doktorundan memnunsan değiştirme. ama memnun değilsen. bence her doktor aynı (bende çok değiştirdim doktor) bu saatten sonra test falan kalmıcak çünkü artık rutin kontroller olacak o yüzden eşin diretirse farklı bir doktorada gözükebilirsin. ama sakın stres yapma bebeğinide üzme. gerekirse sen git üz onları

bir kere sekreterin sana böyle deme hakkı yok.Sen gittiğinde dr una sekreterinin sana karşı olan tavrını söyle bence..

Esimi ariyip tekrar bir sorarim ama gelcegini hic sanmiyorum kardesimi alir giderim belki hamilelikte okadat duugusallasrim ki agliyorum herseye bugun ordads kesin konusurken sesim titret anlatamam kendimi niye atadim ki aramdan gitseydim keske orda sorardim boyle aciklama yapmak kendimi ifade ermek zorunda kalmazdim

eşine karşı da ağlayarak üzülerek yada çok sinirlice konuşuyorsan olayla ilgili oda sen üzülüyorsun diye sinirleniyordur canım..Sakin sakin konuş sen herşey younda gibi ama gidince drla konuşurken sekreterin tavrından rahatsızlık duyduğunu özellikle belirt.DOktorlar hasta kaçırmamak için bu detaylara dikkat ederler..Sekreter onun aklını çeler bana şunu dedi bunu dedi vs diye ama sen konuyu gidince sakince izah edersin.Sende sinir stres yapma bebeğini etkileme annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…