Ay ne güzel o zaman sen 8 hafta kalamı ayrılmış olacaksın izne , ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabii inşallah bişey olmazsa
günaydınlaaar..
benim kendi dolabım sürgülü.memnunum ben.kullanışşlı.ben olsam sürgülü yaptırırdım. annemler bana biberon aldırtmadılar. sakın biberon değdirme çocuğun ağzına alışır diye. ben de neblim almadım.bi emzik aldım. arkadaşım yeni doğum yaptı.bi kere biberon vermiş.şimdi almıyor memeyi.bugün şampuan küvet faalan da alırım inş.çıkıcaz bi fasıl daha.
Gunaydin kizlar sabah sabah moralim bozuldu ya su herseye aglama huyumuda sinir oluyorum... Neyse bugun 3te randevu aldim doktora aklima seker yyklemesi geldi bana yapmadiya aradim ordaki bayana durumu anlattim gecen ay geldigimde konusulmadi 28.haftayim test yapilmadi yapilicakmi falan diye kadin yapilmasi gerrkniyor demekki bi sorun yokki doktor istememis falan diyor hanimefendi bu test gebelere yapilmasi gereken bir rest degilmi dedim demez olaydim sart degilmis ben nerden biliyormusum her gebeye yapildigini axiklarnisniz falan diyor tepem atti resmen tersledi kadin beni sonra doktoru baglarnisiniz dedim doktorada anlatiyor ben duyuyorum biz testi atlamisiz test yapin illa diyor diyo doktor beye ay allahim cildirdim doktor bey yanlis anlama oldu sanirim bugun test yapilcakmi ona gore ben ac gelmek icin sormustum yani yapilmasi gerekmuyorsa yapilmiycak tabi dedim tmm hafta sonu yapariz dedi adam orda calisana inancak tabi anlatamdim kendimi bir turlu esimde duydu tabi bu konusmalari bana kizdi niye bu kadar panik yapiyorsun diye ben gelmem bir daha o doktora dediyor simdi sacmalama diyorum gelmem sende gitniycrksin diyor rezil olduk adama kadin buyuttu ben sormustum oysaki sadece acayip sogudum bende oraya gidesim hic yok ama simdi 7.aydan sora dokor ara bul doktormu degistircem ben napican kizlar ya((
Doktorumfan memnunum ama kadin oyle bir anlatikki doktor teledonda sesiz beni dinliyor doktora rezil olduk tabi sorunlu hasta olraka goruyordur zaten suan beni telefonda bana diyorki sen nerden biliyorsun her gebeye yapildigini falan tartisma yaratti kendi resmen cok uzuldum gidesim yok hic oraya esimde ben gitmem diye tutturdu gitmez artik biliyorum napsamki bununnicin degistircekmiyim doktoru offf yaa...bu test her hamileye yapilmiyormu kizlar ya bu kadin neden bana oyle dedi varya acayip sinir etti beni suan baska doktormu bulcam ben aimdi yaa(((
Selam kızlar.Cigdem hanım yazınızı okudum ve bence kesinlikle siz haklısınız söz konusu bebeğiniz olunca her testten her sonuçtan haberdar olmak bilgi istemek sizin en doğal hakkınız.Suç oradaki bayanda sizden açıklama beklemek gibi bir lüksü yok her konuda destek ve cevap vermek zorunda size.Benim doktorum da henüz şeker yüklemesi yapmadı bende doğal olarak bu konuda bilgi alıcam.Doktorunuza kontrole gidince bu konuda konuşursunuz içiniz rahat eder.Üzülüp ağlayıp bebişinize hissettirmeyin çünkü bebişler annelerinin ağladıklarını hissederler
Yinede doktorunuzdan memnun kalmazsanız değiştirirsiniz doğuma 1 hafta kala bile doktor değiştirenler oluyor.Benim de bu 2. doktorum ki ilk doktorum güneş gözlüğünü çıkarmadan,doğru dürüst muayene etmeden beni başından savıyordu baktım bu iş böyle olmayacak ben adamı kesip attım ameliyatla :80:
güzelim bu test her hamileye yapılır çünkü testin amacı gebelikte diyabet var mı oluş mu bunu tespit etmek.
Bence gittiğinde dr la sakince konuş,bayanın durumu yanlış aktardığını söyle.Doktorunu değiştirecek kadar büyük bir durum değil bence bu..
Bunu merak ettim ben her hamileye yapiliyormu diye her hamileye yapilmaz gerekirse yapiyoruz diyor bende her hamileye yapiliyor diye biliyorum diyorum nerden biliyorsun boyle biseyi aciklarmisin diyor bana kadina bay ya esimde bunu anlasa artik gelmez benimle doktora :;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?