2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

Buda benim 22+1 göbüşüm ve bebişim

Eklentiler

• $12112010499.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $12112010501.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
amannn amannn göbiş pek belli maşşalh canım kilo aldım diyordun kilo almış gözükmiyorsun burda ama

ayyy resimde öyle görünüyor canım 70 ile başladım şuanda 75 hatta 76 olmuşumdur birde ben çook su tutuyorum canım şişiyorum ben yaa...
:87: tek dileğim bebişimiz sağlıklı sıhhatli olsunda veririz artık kilolalarımızı

Swetcim sanada hazır maşallah demişken senden de bir göbüş resmi daha bekliyorum

Nihayeettt ben de göbüşümü ekliyorum :) Taze taze bugünün fotoları efendim bunlar. 21+3 günlük..

Son düzenleme:
ayyy çok kıskanıyorum böyle göbeklerinizi görünce yaa
masallah subhanallah ne kadar büyütmüşsünüz
bende nerde bunun dörtte biri bile değil yahu:))

ayyy çok kıskanıyorum böyle göbeklerinizi görünce yaa
masallah subhanallah ne kadar büyütmüşsünüz
bende nerde bunun dörtte biri bile değil yahu:))

Ben de göbeksizleri kıskanıyorum :) daha 5 ayımızı yeni doldurduk. Ama 6 ayı geçmiş heralde diyor görenler İlk gebeliğimde bu zamanlarda daha göbeğim hiç çıkmamıştı. heralde 2. olduğu için bu kadar çıkıntı yapabiliyo

ayyy kızlar tek tek alıntı yapamadım. hepinizin göbüşü çok tatlı maşallah. göbüşler nasıl tatlı olmasın içlerinde birer minik melek var. allah hepimizin göbüşlerini de, bebişlerini de nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…