• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

:49:
periliev cok sekersin cnm bnm... maşallah :nazar:

perilievcim göbiş kendini belli ediyor maşallah çok şirin göbişler yaaaaaaaa ama içindekiler daha şirinler:nazar:

ayyy kızlar tek tek alıntı yapamadım. hepinizin göbüşü çok tatlı maşallah. göbüşler nasıl tatlı olmasın içlerinde birer minik melek var. allah hepimizin göbüşlerini de, bebişlerini de nazarlardan saklasın:nazar:

periliev göbüşün çok güzel olmuş erkek galiba sivri duruyor :28: maşşallah ne güzel zayıfsın :nazar:

kızlar göbüşler çok şeker çok tatlılar hepinize maşaallah......

çok teşekkürler kızlar yorumlarınız için. Kısa bir süre sonra o kadar büyücekki bu göbüşler, artık o vakitten sonra hiç şirin görünmicekler sanırım :49: Cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Bakalım 2 gün sonra kesin cinisyeti öğrenicez sanırım tahmniler tutucak mı. İyi geceler kızlar..

Nihayeettt ben de göbüşümü ekliyorum :) Taze taze bugünün fotoları efendim bunlar. 21+3 günlük..

img9362m.jpg

Periliev maşallah kuzucuğuna :nazar: Benim göbüş de küçücük daha aahh ahh çok özendim şimdi :1:

Kızlarr! 63 kg oldum ben! Baldır-bacak, belim ve yüzümden belli oluyor kilo aldığım ama göbek aynı! Hala küçücük.. Aldığım kilolar biraz da göbüşüme yarasın yaa :5:

viyolecim maşallah göbeğine seninkide kız gibi duruyor benim karnım gibi yaygın ama erkekdi galiba değilmi? Ben geçen gün çektim göbeğimi ama bol vardı üzerimde belli olmadı dar birşeyle tekrar çekip koyacağım artık göbişimi bende:)

viyolecim maşallah göbeğine seninkide kız gibi duruyor benim karnım gibi yaygın ama erkekdi galiba değilmi? Ben geçen gün çektim göbeğimi ama bol vardı üzerimde belli olmadı dar birşeyle tekrar çekip koyacağım artık göbişimi bende:)

teşekkür ederim Asaely....evet erkek canım....çek de ekle sende canım senin göbişide görelim :)

Biraz büyümüş müyüz ne?
Eşim, geçen haftaya göre göbüşümün büyüdüğünü söyledi, bana göre de sivrileşiyor galiba yavaş yavaş :17:
Biraz önce çektim fotoyu :)
İşte karşınızda 22 Haftalık MASAL..
Bakın bakalım, siz ne diyeceksinizz? :8:

$Göbüş!.jpg

Son düzenleme:
kızlar 40 yılın başı foto ekleyeyim dedim onuda beceremedim neyse edit tuşuda yok sayfa kirliliği yarattım kusura bakmayın

Back