• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

Buda benim 22+1 göbüşüm ve bebişim

Eklentiler

• $12112010499.jpg
    $12112010499.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $12112010501.jpg
    $12112010501.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
amannn amannn göbiş pek belli maşşalh canım kilo aldım diyordun kilo almış gözükmiyorsun burda ama

ayyy resimde öyle görünüyor canım :1: 70 ile başladım şuanda 75 hatta 76 olmuşumdur birde ben çook su tutuyorum canım şişiyorum ben yaa...
:87: tek dileğim bebişimiz sağlıklı sıhhatli olsunda veririz artık kilolalarımızı :48:

Swetcim sanada hazır maşallah demişken senden de bir göbüş resmi daha bekliyorum:49:

Nihayeettt ben de göbüşümü ekliyorum :) Taze taze bugünün fotoları efendim bunlar. 21+3 günlük..

img9362m.jpg

Son düzenleme:
ayyy çok kıskanıyorum böyle göbeklerinizi görünce yaa
masallah subhanallah ne kadar büyütmüşsünüz
bende nerde bunun dörtte biri bile değil yahu:))

ayyy çok kıskanıyorum böyle göbeklerinizi görünce yaa
masallah subhanallah ne kadar büyütmüşsünüz
bende nerde bunun dörtte biri bile değil yahu:))

Ben de göbeksizleri kıskanıyorum :) daha 5 ayımızı yeni doldurduk. Ama 6 ayı geçmiş heralde diyor görenler :( İlk gebeliğimde bu zamanlarda daha göbeğim hiç çıkmamıştı. heralde 2. olduğu için bu kadar çıkıntı yapabiliyo :1:

ayyy kızlar tek tek alıntı yapamadım. hepinizin göbüşü çok tatlı maşallah. göbüşler nasıl tatlı olmasın içlerinde birer minik melek var. allah hepimizin göbüşlerini de, bebişlerini de nazarlardan saklasın:nazar:

Back