Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
23 haftalık göbüşüm![]()
Azize sanada kızına da maşallah![]()
masallah azizecim..![]()
ayyyy maşallah azizem sanada kızınada çok güzel olmuş yaaa. benimde böyle büyüyecekmi
2 haftadaki büyük fark :))
![]()
20 haftayız
![]()
22 haftayız
20+4göbişim
![]()
büşraaa maşallah nasılda fark var cidden yaaa çok şirin olmuş amabirazdan bende eklicem çektim göbişin resmini
20+4göbişim
![]()
masallah canim. e tabiki fark oalcak annesi :) buyuyorlar hizlica artik..
yerim o gobisi :) masallah sanada canim. ic karnin buyuk demekki senin. o yuzden daha cikmamis tam. ama 1-2 haftaya kadar belli eder kendini iyice..
kız alemsin yaa :) benim resim senınkının yanında doğrcak gıbı duruyor :))
gerçekten büyük fark var maşallah göbüşüneteşekkür ederim canım.. bakıp bakıp gülüyorum :) 2 haftada bir cekıyorum resım, fark daha iyi anlaşılıyor :)) 1 aydır sütümü, ilacımı aksatmadan içiyorum sanırım buyuzden boyle sistim
ne güzel minicik göbüşün var. incecik bi anne olcan heral. kilolarla uğraşmıcan doğumdan sonra.çok sağol canımayyy evet baya bir genişmiş birde fazla kilo almadım yaa onunda etkisi olabilir
ne güzel minicik göbüşün var. incecik bi anne olcan heral. kilolarla uğraşmıcan doğumdan sonra.
gerçekten büyük fark var maşallah göbüşüneyediklerin sana mı yarıyo bebişe mi bakalım
![]()
2 haftadaki büyük fark :))
![]()
20 haftayız
![]()
22 haftayız
20+5göbişim
![]()
ben hala 20+4de kalmışım