• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

attachment.php
attachment.php

23 haftalık göbüşüm :nazar:

masallah azizecim.. :nazar:

büşraaa maşallah nasılda fark var cidden yaaa çok şirin olmuş ama:nazar::nazar::nazar: birazdan bende eklicem çektim göbişin resmini

büşraaa maşallah nasılda fark var cidden yaaa çok şirin olmuş ama:nazar::nazar::nazar: birazdan bende eklicem çektim göbişin resmini

teşekkür ederim canım.. bakıp bakıp gülüyorum :) 2 haftada bir cekıyorum resım, fark daha iyi anlaşılıyor :)) 1 aydır sütümü, ilacımı aksatmadan içiyorum sanırım buyuzden boyle sistim

kız alemsin yaa :) benim resim senınkının yanında doğrcak gıbı duruyor :))

:90:canım wallahi bende anlamadım birde bebek 1.5hafta önde yani küçükde çıkmıyor desem oda değil tek nokta kilo almamam şuanda 4kilo aldım ama verdiğim 5kilom var başlarda cumartesi gezmedeydim bebeği içindemi saklıyorsun diyorlar sanki neremde durucaksa:90:

teşekkür ederim canım.. bakıp bakıp gülüyorum :) 2 haftada bir cekıyorum resım, fark daha iyi anlaşılıyor :)) 1 aydır sütümü, ilacımı aksatmadan içiyorum sanırım buyuzden boyle sistim
gerçekten büyük fark var maşallah göbüşüne :nazar: yediklerin sana mı yarıyo bebişe mi bakalım:1:

gerçekten büyük fark var maşallah göbüşüne :nazar: yediklerin sana mı yarıyo bebişe mi bakalım:1:

içimde bir canavar vaarrrr :9:
1 ay önce dr a gittiğimizde bacaklarını gösterip cok etlı maşallah bacakları katman katman demişti :)) onlar ağırlık yapıyo galıba :)

Son düzenleme:
büşra nasıl farketmiş öyle iki haftada masallah darısı bize:)
sweetim senle bende ne iç karın varmış mübarek
hadi kendimi anlam veriyorum benim kalcam geniş kendi göbegim de var
ama sen incecik hatunsun anacım senin için geniş olsa kaç yazar:)))
ayy ama yalnız olmadıgımı bilmek güzel ben de toplamda iki bucuk kilo aldım bastan üç kilo vermiştim
benziyor durumumuz bu aralar iştahım daha arttı ama o kadar yemek bana değil kuzuya yarıyor galiba:)

Back