2 haftadaki büyük fark :))
![]()
20 haftayız
![]()
22 haftayız
20+5göbişim
![]()
ben hala 20+4de kalmışım
çok şekersiniz kızlar ikinizede
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
20 haftayız
![]()
22 haftayız
20+5göbişim
![]()
ben hala 20+4de kalmışım
ayyy canım çıka çıka bu göbek çıktı :90: ama bunda bile pantolonlar artık olmamaya başladı birkaçı hariçmaaşallah
canmm hani nirde senin göbek![]()
ayyy sermestim ne karınmış cidden bizdeki durumumuz benzer kilo kaybıda etkiliyor tabiii aman boşver bize yaramasın zaten bebişlere yarasın bizim sanırım 9.ayda 7aylık bir göbek olucakbüşra nasıl farketmiş öyle iki haftada masallah darısı bize:)
sweetim senle bende ne iç karın varmış mübarek
hadi kendimi anlam veriyorum benim kalcam geniş kendi göbegim de var
ama sen incecik hatunsun anacım senin için geniş olsa kaç yazar:)))
ayy ama yalnız olmadıgımı bilmek güzel ben de toplamda iki bucuk kilo aldım bastan üç kilo vermiştim
benziyor durumumuz bu aralar iştahım daha arttı ama o kadar yemek bana değil kuzuya yarıyor galiba:)
çok sağol viyolecimçok şekersiniz kızlar ikinizede![]()
çok sağol canım sanırım herkes öyle diyor iç karnımdaki nasıl büyüklük bende anlayamadımswetcim maşallah sanaEbru Şallı'ya rakip görüyorum seni. Ne güzel gerçekten. Benim göbek aldı başını gidiyor valla.
![]()
çok sağol canım sanırım herkes öyle diyor iç karnımdaki nasıl büyüklük bende anlayamadımsenin kızın olcak tatlım göbiş daha yaygın oluyor ozaman oyüzdende öyle gözüküyordur
Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:
Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:
benim neyim olcak sence :)) yarın dr söyler inş.. çatlıcam artık meraktan
belli oldumu canım cinsiyeti sanki erkek gibi geldi sivri senin göbişde
ayyy ewet kilo almışsın dolmuş bacaklar ama çok güzel olmuş çünkü sen zayıftın göbişde çok yok seninde maşallahbakın bakalım kıslar şişko olmuş muyum![]()
Canım tebrik ederım senı doğru bıldın ben de sabah öğrendım :)) erkekim varmış :))
benimde iç karnım büyük göbişim çok az 22 +3 oldu ama çok küçükyerim o gobisi :) masallah sanada canim. ic karnin buyuk demekki senin. o yuzden daha cikmamis tam. ama 1-2 haftaya kadar belli eder kendini iyice..
bakın bakalım kıslar şişko olmuş muyum![]()
![]()
20 haftayız
![]()
22 haftayız
Bu sabah taze taze çektim göbüşümü :)) 20 hafta + 6 günlük Masal :82:
Etrafı zoomladım dağınıktı biraz :))
Bakın bakalım kilo almış mıyıımm.. Gerçi her geçen gün alıyorum o ayrı![]()