• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

2 haftadaki büyük fark :))

20haftayim.jpg

20 haftayız

22haftayim1.jpg

22 haftayız

20+5göbişim:nazar:
204x.jpg

ben hala 20+4de kalmışım

çok şekersiniz kızlar ikinizede :nazar:

:nazar: maaşallah

canmm hani nirde senin göbek :10:
ayyy canım çıka çıka bu göbek çıktı :90: ama bunda bile pantolonlar artık olmamaya başladı birkaçı hariç
büşra nasıl farketmiş öyle iki haftada masallah darısı bize:)
sweetim senle bende ne iç karın varmış mübarek
hadi kendimi anlam veriyorum benim kalcam geniş kendi göbegim de var
ama sen incecik hatunsun anacım senin için geniş olsa kaç yazar:)))
ayy ama yalnız olmadıgımı bilmek güzel ben de toplamda iki bucuk kilo aldım bastan üç kilo vermiştim
benziyor durumumuz bu aralar iştahım daha arttı ama o kadar yemek bana değil kuzuya yarıyor galiba:)
ayyy sermestim ne karınmış cidden bizdeki durumumuz benzer kilo kaybıda etkiliyor tabiii aman boşver bize yaramasın zaten bebişlere yarasın bizim sanırım 9.ayda 7aylık bir göbek olucak
çok şekersiniz kızlar ikinizede :nazar:
çok sağol viyolecim

swetcim maşallah sana :nazar: Ebru Şallı'ya rakip görüyorum seni. Ne güzel gerçekten. Benim göbek aldı başını gidiyor valla. :9:

swetcim maşallah sana :nazar: Ebru Şallı'ya rakip görüyorum seni. Ne güzel gerçekten. Benim göbek aldı başını gidiyor valla. :9:
çok sağol canım sanırım herkes öyle diyor iç karnımdaki nasıl büyüklük bende anlayamadım:91:senin kızın olcak tatlım göbiş daha yaygın oluyor ozaman oyüzdende öyle gözüküyordur

Son düzenleme:
Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:

Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:

ben kağan kocatepeyi dinledim canım benim orda diyorduki halk arasında denilen iç karın yani karın boşluğu hemde bebeğin duruş pozisyonundan dolayı her hamilenin göbeği farklıdır diyor

bakın bakalım kıslar şişko olmuş muyum:1:
ayyy ewet kilo almışsın dolmuş bacaklar ama çok güzel olmuş çünkü sen zayıftın göbişde çok yok seninde maşallah :nazar:
Canım tebrik ederım senı doğru bıldın ben de sabah öğrendım :)) erkekim varmış :))

ayyy canım gözün aydın :nazar:bir erkeğimiz daha geliyor desene:7:

Bu sabah taze taze çektim göbüşümü :)) 20 hafta + 6 günlük Masal :82:
Etrafı zoomladım dağınıktı biraz :))
Bakın bakalım kilo almış mıyıımm.. Gerçi her geçen gün alıyorum o ayrı :9:

Eklentiler

• $IMG_222652.jpg
    $IMG_222652.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 34
2 haftadaki büyük fark :))

20haftayim.jpg

20 haftayız

22haftayim1.jpg

22 haftayız

2 haftada oldukça hızlı büyümüş maşallah canım :) Benim göbek de aynen aldı başını gidiyor. Geçen hafta foto çektim ama eklemek kısmet olmadı bir türlü. 9 ayım dolmadan eklerim inşallah :)

Bu sabah taze taze çektim göbüşümü :)) 20 hafta + 6 günlük Masal :82:
Etrafı zoomladım dağınıktı biraz :))
Bakın bakalım kilo almış mıyıımm.. Gerçi her geçen gün alıyorum o ayrı :9:

kilo almamış gibi duruyorsun göbişede maşalllah belli ediyor kendini:nazar:

Back