2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

maaşallah

canmm hani nirde senin göbek
ayyy canım çıka çıka bu göbek çıktı :90: ama bunda bile pantolonlar artık olmamaya başladı birkaçı hariç
ayyy sermestim ne karınmış cidden bizdeki durumumuz benzer kilo kaybıda etkiliyor tabiii aman boşver bize yaramasın zaten bebişlere yarasın bizim sanırım 9.ayda 7aylık bir göbek olucak
çok şekersiniz kızlar ikinizede
çok sağol viyolecim

swetcim maşallah sana Ebru Şallı'ya rakip görüyorum seni. Ne güzel gerçekten. Benim göbek aldı başını gidiyor valla.

swetcim maşallah sana Ebru Şallı'ya rakip görüyorum seni. Ne güzel gerçekten. Benim göbek aldı başını gidiyor valla.
çok sağol canım sanırım herkes öyle diyor iç karnımdaki nasıl büyüklük bende anlayamadımsenin kızın olcak tatlım göbiş daha yaygın oluyor ozaman oyüzdende öyle gözüküyordur

Son düzenleme:
çok sağol canım sanırım herkes öyle diyor iç karnımdaki nasıl büyüklük bende anlayamadımsenin kızın olcak tatlım göbiş daha yaygın oluyor ozaman oyüzdende öyle gözüküyordur

benim neyim olcak sence :)) yarın dr söyler inş.. çatlıcam artık meraktan

Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:

Canlarım,ben bu iç karın meselesini Dr.uma sordum. Cok güldü. o ne demek ya dedi,iç karın dış karın mı olur. bi tane karın var dedi.. öyle bişey yokmus yaniiii ... ilginç :97: :97:

ben kağan kocatepeyi dinledim canım benim orda diyorduki halk arasında denilen iç karın yani karın boşluğu hemde bebeğin duruş pozisyonundan dolayı her hamilenin göbeği farklıdır diyor

bakın bakalım kıslar şişko olmuş muyum
ayyy ewet kilo almışsın dolmuş bacaklar ama çok güzel olmuş çünkü sen zayıftın göbişde çok yok seninde maşallah
Canım tebrik ederım senı doğru bıldın ben de sabah öğrendım :)) erkekim varmış :))

ayyy canım gözün aydın bir erkeğimiz daha geliyor desene

Bu sabah taze taze çektim göbüşümü :)) 20 hafta + 6 günlük Masal :82:
Etrafı zoomladım dağınıktı biraz :))
Bakın bakalım kilo almış mıyıımm.. Gerçi her geçen gün alıyorum o ayrı

Eklentiler

• $IMG_222652.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 34
2 haftadaki büyük fark :))

20 haftayız

22 haftayız

2 haftada oldukça hızlı büyümüş maşallah canım :) Benim göbek de aynen aldı başını gidiyor. Geçen hafta foto çektim ama eklemek kısmet olmadı bir türlü. 9 ayım dolmadan eklerim inşallah :)

kilo almamış gibi duruyorsun göbişede maşalllah belli ediyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…