- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kocaman yuklendı resım nıe kı acaba :))
neyse sonunda bende yukledım resım kızlarrr
olsun büyük boyutunu küçültmemişsin ondan büyük çıkmış
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaman yuklendı resım nıe kı acaba :))
neyse sonunda bende yukledım resım kızlarrr
kuzucum masallah göbüşü büyütmüşsün
ayy sanırım benimki hiç büyümeyecek
annem biraz cıkmış işte dese de sizinkilerin yanında ayva göbegi benimki:)
sağol canımya maşalahh kıslarr göbüşler çok tatlıııı ya
kuzu ve sweet çok şirin göbüşler maşallah kızlar![]()
saolll cnmmmm:)))evet ya kucuk yapmayı beceremedım vallaolsun büyük boyutunu küçültmemişsin ondan büyük çıkmışmaşallah çıkmış kuzu senin göbiş baya çok şirin duruyor
![]()
iyi akşamlar kızlar....bu da benim bugün çekildi (18+5) göbişim....
![]()
kuzu ve sweet çok şirin göbüşler maşallah kızlar![]()
sağol canım
oyy oyyy nasılda belli göbiş viyolecim maşallahsende kilo almadın sanırım buarada çok sağol
masalhhhhhhhh viyole cok sirinnnn olmussun :)))
saolll cnmmm buyutuozz valla hepbırlıkte
teşekkür ederim sweetcim çok sağol canım....ben ilk zamanlarda 3-4 kilo verdim şuan ilk hamile kaldığım kiloya geldim canım yani şimdilik fazladan almışlığım yok ama ilerde ne olur bilemem :)
çok sağol kuzucum..evet sağlıkla büyütmek dileğiyle....
aynıyız desene ben daha gelemedim hamile kaldığım kiloya ama 1.5kilo daha alırsam gelmiş olucam aynen sonrasını bende bilemicem![]()
bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da kilo öneml değil canım....
iyi akşamlar kızlar....bu da benim bugün çekildi (18+5) göbişim....
![]()
çok şeker göbişin
bende o tshirt ten almıştım çok hoşuma gidiyor
bir an önce sağlıkla kavuşalım bebeklerimize artık![]()
viyole;
sen hamile pantolonu giymeye başladınmı, öyle anladım sanki, benim göbüş baya çıktı ama alışamadım yüksek bele, düğmesini kapamadan eski pantolonlarımı giyiyorum, ama sıkmaya başladı artık... dahamı rahat hamile pantolonları
ben de aynı şekilde düğmelerini kapamadan eski pantolonlarımı giyiyorum.hamile pantolonları hoş görünmedi gözüme
beli yarım lastikli bişeyler almayı planlıyorum![]()
viyole;
sen hamile pantolonu giymeye başladınmı, öyle anladım sanki, benim göbüş baya çıktı ama alışamadım yüksek bele, düğmesini kapamadan eski pantolonlarımı giyiyorum, ama sıkmaya başladı artık... dahamı rahat hamile pantolonları