• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

19+4 göbeğim
194gbiim.jpg

Maşallah canım, çıkmaya başlamış senin de:) Benim 19.haftaya kadar hiç bişey yoktu. Sonra resmen bir sabah kalktım, baktım kocaman olmuş:))) Hergün giderek büyüyor. Senin göbeğin hiç çıkmadı diyenler görünce şok oldular:) Önden diil, yandan belli oluyor benim de. Sanki biri içerde bacaklarını öne uzatmış gibi:))) Daha bir hamile gibi hissettim kendimi göbiş çıkınca. Her aynanın önünden geçtiğimde muhabbet ediyorum bebişle:)

Maşallah canım, çıkmaya başlamış senin de:) Benim 19.haftaya kadar hiç bişey yoktu. Sonra resmen bir sabah kalktım, baktım kocaman olmuş:))) Hergün giderek büyüyor. Senin göbeğin hiç çıkmadı diyenler görünce şok oldular:) Önden diil, yandan belli oluyor benim de. Sanki biri içerde bacaklarını öne uzatmış gibi:))) Daha bir hamile gibi hissettim kendimi göbiş çıkınca. Her aynanın önünden geçtiğimde muhabbet ediyorum bebişle:)

sağol canım evet gitgide çıkıyor nasılda büyüyorlar birden şirin şeyler her aynaya geçişde bende bakıyorum bellimi diye :16:sonrada kocaman oldu göbişlerimiz yahuu dicez :65:

ne güzel zayıfsın çokta narin ve güzel göbişin var:)

böyle kilo almamışları ve göbeği çıkmayanları görünce kendimi kötü hissediyorum ben nerdeyse 10 kilo aldım ve göbeğim 7 aylık falan gibi duruyor bir arkadaşım benim kadarken doğuma gitti çok şiştim ben daha şimdiden böyleysen son aylarda nolacaksın diyor herkes çok moralim bozuluyor

ne güzel zayıfsın çokta narin ve güzel göbişin var:)

böyle kilo almamışları ve göbeği çıkmayanları görünce kendimi kötü hissediyorum ben nerdeyse 10 kilo aldım ve göbeğim 7 aylık falan gibi duruyor bir arkadaşım benim kadarken doğuma gitti çok şiştim ben daha şimdiden böyleysen son aylarda nolacaksın diyor herkes çok moralim bozuluyor

çok sağol canım bence üzülme herkesin karın yapısı farklı benim iç karnım büyük demekki çıkmadı seninde küçükki demek 7aylık gibi duruyor milletin ağzı zaten hiç durmuyor verirsin doğumdan sonra bütün kiloları emin ol

kocaman yuklendı resım nıe kı acaba :))
neyse sonunda bende yukledım resım kızlarrr

kuzucum masallah göbüşü büyütmüşsün
ayy sanırım benimki hiç büyümeyecek
annem biraz cıkmış işte dese de sizinkilerin yanında ayva göbegi benimki:)

kuzu maşallah cnm çok şeker sweet seninkinede maşallah cnm
saoll cnmmm kıloda cok aldım ben ama olsun napalım:)))
kuzucum masallah göbüşü büyütmüşsün
ayy sanırım benimki hiç büyümeyecek
annem biraz cıkmış işte dese de sizinkilerin yanında ayva göbegi benimki:)

cnmm saolll
ben kıloda aldım ıraz fazla yaa
ama öle deme bak benım eltımınde karnı 5 aydn spnra cıkmaya baslamıs iç karnı genış olanlar gec cıkıomus karnı öle duydum bende sen yavas yabas hazıla kendnı bu yadnan sonra baslıycakkk :)))

valla kuzum ben hazır ve nazır bekliyorum dört gözle ha bugün ha yarın modunda:)

Back