Kızlaar! Aldım başımı gidiyorum bakın şu halimee kaydirigubbakcemile3
Çok tatlı maşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaar! Aldım başımı gidiyorum bakın şu halimee kaydirigubbakcemile3
çok güzel canım maşallah kilo yokki sadece göbişin var
Göbiişşş.. cok tatlı maşallahh..
Çok şirin görünüyor. Baya belli olmuş. Yaşlı teyzeler gibi konuşmuş olucam ama " erkek bebeğe benziyor karnın" . Kız bebek bekliyorsunuz sanırım. Gönlüne göre olsun canım yerimseniben
Çok tatlı maşallah canım
kızlar süper göbüşler....azize senin artık hamile olduğunu anlamamak imkansız...ama 10 günde ne kadar farketmiş, ben de bu ara baya hızlandı büyümesi diyordum, demekki bndan sonra herhafta büyüyecek....maşallah sizlere, bebişlere....
kızım ve ben
maşallah azizecim gerçekten kızın büyüyomuş ne çabuk bizim göbüşler yavru klacak senin göbüş yanında bir an önce bizimkiler de böle kocamn olsa keşke...
çok şirin görünüyor canım
Azizee nazar değmesin maşallah yaa süper çıkmışsınız Meryem'cikle :)) opuyorumnanaktan
sağol canmm...yakında belli olur merak etme canmm.Azizecim çok tatlı olmuş göbiş :roflol: darısı başımıza alkisalkisalkis
Hem en hem boy olarak iri bir hatun olmamdan kaynaklı galiba hala belli değil benim :1no2:
sağol canmm...azizeee göbişi baya büyütmüşsün maşallah
canmm sağol kuşum...valla bende anlamadım şu 1ayda iyice büyüdü sositososito seninde yakında çıkıcak canmm sen bile şaşırcan olumunekankayizsmileazizem bayıldım bayıldım masallah ne güzel bir göbüş olmuş
ayy girmiycem şu göbüş topiklerine diyorum her seferinde dayanamıyorum
daha bizde nerede böyle göbek kıskanıyorum valla bizim ne zaman cıkacak acep:)
sağol canmm...Azize,maşallah canım. cooook cici olmuşsun... :ecrin_bebek:
sağol tatlım...AMİİİNNN :Saruboceq:maşallahh azize aplacım çok tatlı yaa Rabbim hayırlsıyla doğumunuda nasib etsinn
azizeciğim tam hamile göbeği artı kimse bebekmi gobekmi diye düşünmez benimkini şu an düşünüyolardır kesın ben senden 4 hafta gerideyim tabi. senin kacıncı haftadan ıtıbaren ıyı buyudu?
azize artık yanlara doğru da büyümüş göbeğin
Benimki öne doğru büyüyor yanlarda hiçbişey yok =) Akşam olunca yırtılacak gibi oluyor derim. sende de oluyor mu bu??? Dün korkudan ağladım, resmen yırtılacak gibi oldu =(
kızım ve ben