2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

çok güzel canım maşallah kilo yokki sadece göbişin var

Göbiişşş.. cok tatlı maşallahh..

Çok şirin görünüyor. Baya belli olmuş. Yaşlı teyzeler gibi konuşmuş olucam ama " erkek bebeğe benziyor karnın" . Kız bebek bekliyorsunuz sanırım. Gönlüne göre olsun canım yerimseniben

Çok tatlı maşallah canım

Teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

kızlar süper göbüşler....azize senin artık hamile olduğunu anlamamak imkansız...ama 10 günde ne kadar farketmiş, ben de bu ara baya hızlandı büyümesi diyordum, demekki bndan sonra herhafta büyüyecek....maşallah sizlere, bebişlere....

evet canmm hızla büyüyo durduramıyom tosun kızım benim kaydirigubbakcemile3

maşallah azizecim gerçekten kızın büyüyomuş ne çabuk bizim göbüşler yavru klacak senin göbüş yanında bir an önce bizimkiler de böle kocamn olsa keşke...

maşallah azizecim gerçekten kızın büyüyomuş ne çabuk bizim göbüşler yavru klacak senin göbüş yanında bir an önce bizimkiler de böle kocamn olsa keşke...

çok şirin görünüyor canım

Azizee nazar değmesin maşallah yaa süper çıkmışsınız Meryem'cikle :)) opuyorumnanaktan

çook sağolun kızımın güzel teyzoşları opuyorumnanaktan

sizin göbüşleride görek sositososito

Azizecim çok tatlı olmuş göbiş :roflol: darısı başımıza alkisalkisalkis
Hem en hem boy olarak iri bir hatun olmamdan kaynaklı galiba hala belli değil benim :1no2:

azizem bayıldım bayıldım masallah ne güzel bir göbüş olmuş
ayy girmiycem şu göbüş topiklerine diyorum her seferinde dayanamıyorum
daha bizde nerede böyle göbek kıskanıyorum valla bizim ne zaman cıkacak acep:)

maşallahh azize aplacım çok tatlı yaa Rabbim hayırlsıyla doğumunuda nasib etsinn

azizeciğim tam hamile göbeği artı kimse bebekmi gobekmi diye düşünmez benimkini şu an düşünüyolardır kesın ben senden 4 hafta gerideyim tabi. senin kacıncı haftadan ıtıbaren ıyı buyudu?

Azizecim çok tatlı olmuş göbiş :roflol: darısı başımıza alkisalkisalkis
Hem en hem boy olarak iri bir hatun olmamdan kaynaklı galiba hala belli değil benim :1no2:
sağol canmm...yakında belli olur merak etme canmm.
azizeee göbişi baya büyütmüşsün maşallah
sağol canmm...
canmm sağol kuşum...valla bende anlamadım şu 1ayda iyice büyüdü sositososito seninde yakında çıkıcak canmm sen bile şaşırcan olumunekankayizsmile
Azize,maşallah canım. cooook cici olmuşsun... :ecrin_bebek:
sağol canmm...
maşallahh azize aplacım çok tatlı yaa Rabbim hayırlsıyla doğumunuda nasib etsinn
sağol tatlım...AMİİİNNN :Saruboceq:
azizeciğim tam hamile göbeği artı kimse bebekmi gobekmi diye düşünmez benimkini şu an düşünüyolardır kesın ben senden 4 hafta gerideyim tabi. senin kacıncı haftadan ıtıbaren ıyı buyudu?

EVET CANMM resmen kızım burdayım diyo kaydirigubbakcemile2
canmm şu 1ayda büyüdü

azize artık yanlara doğru da büyümüş göbeğin
Benimki öne doğru büyüyor yanlarda hiçbişey yok =) Akşam olunca yırtılacak gibi oluyor derim. sende de oluyor mu bu??? Dün korkudan ağladım, resmen yırtılacak gibi oldu =(

evet canmm artık kız göbeği diyo herkez:) oğlumda öne doğru çok sivriydi yanlar boştu...benim öle bi şikayetim yok canmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…