• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

picture0143.jpg

20 haftalık göbüşüm :nazar:

Allah'ım nazarLardan korusun seni ve prensesini çok hoş görünüyorsun :) yaLnız benim de sadece göbeğim war başka hiçbi yerimde kilo yok etrafımdaki yaşlılara bebek kızmış dedim yok karnın sivri seninki erkek dediler hatta bazıları doktor bilmiyorda demiş diretmişti senin karnında pek sivri gibi kafanı karıştırmıyım :P

Sanada maşallah canım :nazar: benim göbeğim de seninki gibiydi 19. haftaya kadar minicikti ne olduysa 19 da birden çıktı :CüvCüv:

sağol canım buda 1haftada çıktı yoksa buda yoktu hala pek belli değil gene yandan daha net ama önden normal göbek gibi duruyor bakalım benimde birden çıkıcak ama ne zaman CADIARZU

Sanada maşallah canım :nazar: benim göbeğim de seninki gibiydi 19. haftaya kadar minicikti ne olduysa 19 da birden çıktı :CüvCüv:

Senin iç karnın geniş ama bir öncekine göre kesin fark var 20.haftada birden çıkar bencede.Maşallah:nazar:

sağol canım buda 1haftada çıktı yoksa buda yoktu hala pek belli değil gene yandan daha net ama önden normal göbek gibi duruyor bakalım benimde birden çıkıcak ama ne zaman CADIARZU

Senin iç karnın geniş ama bir öncekine göre kesin fark var 20.haftada birden çıkar bencede.Maşallah

Allah'ım nazarLardan korusun seni ve prensesini çok hoş görünüyorsun :) yaLnız benim de sadece göbeğim war başka hiçbi yerimde kilo yok etrafımdaki yaşlılara bebek kızmış dedim yok karnın sivri seninki erkek dediler hatta bazıları doktor bilmiyorda demiş diretmişti senin karnında pek sivri gibi kafanı karıştırmıyım :P

amiiiin :Saruboceq: sağol tatlım yerimseniben
benim oğlumda karnım bundan çok sivriyi...bu önden yaygın duruyo yandan böle yerimseniben

Senin iç karnın geniş ama bir öncekine göre kesin fark var 20.haftada birden çıkar bencede.Maşallah
ewet fark var canım dümdüzdü şimdi hafif çıkıntılı sağolasın
canmm sen negüzelsin boş ver çıkıcak nasılsa yerimseniben böle keyfini çıkar...
ben rahat uyuyamıyom artık akannehir

sağol canım inan hamileliğimi anlamıyorum yatarken bile çok rahatım sıkıntım yok

picture0143.jpg

20 haftalık göbüşüm :nazar:
canım benim çoook güzel görünüyor :nazar:
benim de bu hafta kocaman oldu seninki kadar değil ama bariz belli artık =)

dün akşam da tekmeler attı :teytey: O kadar mutlu oldum ki, dışarıdan bakınca bile belli oluyordu. O tekme attıkça ayaklarını yakalayıp öpesim geldi :emir_bebek: 4-5 defa tekmeledi doyamadım karnımı salladım sonra yine tekmelemeye başladı. O kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam.

Kuzucuğumu çook seviyorum :asigim:

masallah göbüşerlere ne güzel
eylemcim sıkma canını benim de böyle göbüşüm asagı yukarı aynı
kilo da almadım tekmeleri de öyle sert duyamadım henüz
arada bir kımıltılar hissediyorum belli belirsiz o kadar
biz de geç işliyor demek ki süreç bosver saglıklı olsunlar da gerisi mühim değil

göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti:delphin:
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyim:kahve: hepinize sewgiler:1hug:

yok kızlar sız hasrete bakmayın benım oglus 3.5 aylıkdan berı cok uzun uyuyor.hatta artık gece kalkmıyor.8 saat delıksız uyuyor.her bebek bır degıl.

gobıslerınıze bakayım dıye gırmıstım cok sırınsınız.benım gobegım 2 basketbol topu yutmusum gıbı buyukdu.zatı erkende geldı oglus :)))
bugunlerın kıymetını bılın her hamılelıgın tadı ayrı guzeldır Allah hepınıze bı avazda dogurmayı nasıp etsın ınsallah

göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti:delphin:
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyim:kahve: hepinize sewgiler:1hug:

Katılıyorum.Bugünlerin değerini bilin bol bol gezin.....

Back