2011 Mart Anneleri Doğum Hikayeleri

canım ya ağlayarak okudum çok şükür bebeğinde sende iyisin Rabbim sizlere hayırlı ömürler versin

kızlar okuynca hem heyecan hem korku hem de sabırsızlık bastı beni karmakarışığım bir an önce kucağıma almak istiyorum ama korkuyorumda :))

allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah çok duygulandım okurken bizimde 1mart bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah

çok duygulandım Didemcim. allah analı babalı büyütsün, sizlere bağışlasın inşallah. bakalım bizim doğum hikayeleri nasıl olacak. kazasız belasız biz de atlatsak keşke...
Tesekkur ederim cnm.Amin insallah atlatacaksiniz Allahin izniyle

insallah normal yaparsin canim diledigince olsun hersey.Tesekkurler guzel dileklerin icin

Tebrikler Didemcim. Allah analı babalı büyütsün. Hepimizi normal doğum konusunda yüreklendirmiş oldun. Umarım hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...

Insallah canim hepiniz icin dua ediyorum

Bende sezeryandan cok korkuyordum Allah gonlume gore verdi.Tesekkur ederim cnm

canım tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün bebeişimizi. darısı başımıza.

amin cnm tesekkurler
canım ya ağlayarak okudum çok şükür bebeğinde sende iyisin Rabbim sizlere hayırlı ömürler versin
ah canim benim bende hep aglardim okurken hikayeleri birgun burada cevap verecegim hic aklima gelmezdi

allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah çok duygulandım okurken bizimde 1mart bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah

Hayirlisiyla al kucagina insallah canim tesekkurler

didemciğim yazan ellerine sağlık
çok güzel yazmışsın. çok duygulandım.
tüm güzellikler bebeğinle olsun

Tesekkur ederim canim benim

didem ne guzel anlatmıssın ama en cok neresı hosuma gıttı bılıyo musun bebegın dısarı cıkınca o kadar ınsan arasında bı sana bı de babaya bakmıs ya cok hosuma gıttı. eşime de soyledım o kısmını o da cok hoşlaştı

ddiiiddeemm

cnm teberık ederım okurken bende heyecnladım duygulandım
Rabbm melegınle uzun guzel omurler nasıp etsn

Erken doğupta kuvöze girmemesi çok güzel
Çok güzel anlatmışsın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.
Bende epidral sezaryen olacak Allah nasip ederse..Bebişine öpücükler

bebeginiz anali,babali büyüsünbende nisan annesi olucam insallah tabi bizim prenses o zamana kadar sabir ederse..

Tebrik ederim didemcim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun, doğumunu çok güzel anlatmışsın, senin doğum maşallah çok zor geçmemiş bebişin seni çok üzmemiş..

Aslında doğum hikayelerini okumak istemiyordum korkar kötü etkilenirim diye ama didemcim senin yazdıkların daha çok cesaret verdi bana teşekkürler..

Didemcim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inş. canım..hikayeni okurken ağladım, korkularımı alıp götürdün bir anda darısı bizlerin başına kızlar..kocaman öpüyoruz bebişini:81:

Didemcim bende tebrik ederim canım.Bebeğimize de nazar değmesin
Bakalım bizim doğum hikayalerimiz burada nasıl yer alacak.

arkadaşlar içinizde doğum videosu izleyen var mı. yaklaştıkça merak ve korku artıyor. insan bilmediği şeyden korkarmış ya. faydası mı olur zararı mı?

didem okurken gozyaslarıma hakim olamadım. Ananlı babalı buyusun hayırlı evlet olsun canım gozun aydın.

arkadaşlar içinizde doğum videosu izleyen var mı. yaklaştıkça merak ve korku artıyor. insan bilmediği şeyden korkarmış ya. faydası mı olur zararı mı?

canım benim izleme bilmeden girmek daha iyi inan bana bu benim 2. doğumum olcak ben biliyorum da noluyo bölesi çok daha kötü heyecan ve panikten başka bir işe yaramıyo sen sadece sakin ol allah hepimize yardımcı olsun sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

canım benim izleme bilmeden girmek daha iyi inan bana bu benim 2. doğumum olcak ben biliyorum da noluyo bölesi çok daha kötü heyecan ve panikten başka bir işe yaramıyo sen sadece sakin ol allah hepimize yardımcı olsun sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…