• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lys sınav sonrası kritiği

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Lys sınavlarının başlamasına çok az bi zaman kaldı.
Sınav sonrası değerlendirmelerinizi,sorular hakkında yorumlarınızı,sınavınızın nasıl geçtiğini,tahmini netlerinizi burada paylaşabilirsiniz...

Hepimize başarılar.

ayybaşlığı görünce bile bi tuhaf oldum.şaka gibi geliyo bana ya.sanki tüm bildiklerimi unutmuşum gibi hissediyorum..bu arada sınav sonrası başlıklı konuya sınav öncesi yorum kattım:37::37:sanada başarılar cnmm

Son düzenleme:
Aynen ben de ve son bikaç haftadır matematik çalışmıyorum korkudan.
Korkum da şu:yapamadıklarımı gördükçe umutsuzluğa kapılacağım diye :1:
Şuan sadece edebiyat sınavına odaklanmış durumdayım matematiği düşünmek bile istemiyorum

bu sınav sistemi bana gelmedi :(
bizim 3 saatte bütün dersler...
sanırım bu sistem çok daha mantıklı şimdi üni mezunuyum ama yinede okuduğum okuldan çok memnunum hemde fazlasıyla :))
süleyman demirel düşünenlere hiç tereddüt etmeyin derim. ah bir hafta oldu çok özleyeceğim..:5:
hepinize basarılar kızlar.
bu arada sayısalcıyım iibf okudum :) hemde 4 üzerinden 3.72 ortalama ile mezun durumdayım. diyeceğim isteyince başarılmayacak bişiy yok sadece inanın ve hissedin...

Ben de önceki sisteme denk gelmediğim için üzülüyorum.
Matematikten nefret ettiğim için olacak,30 soru nerde 80 soru nerde sonuçta.
Görmek bile istemiyorum matematiği ama mecbur yapmak zorundayım :/
Teşekkür ederiz umarım istediğim bölüme girebilirim...

bir dersten bir derste atlıyosun tekli sistemde. kafa çorba olup çıkıyosun. bence daha mantıklı. ben sözel çözmedim pek. Allah yardımcınız olsun tekrar. hangi bölümü istiyosun?

Psikoloji,sosyoloji ya da felsefe istiyorum.
Geçen sene istediğim okul olmadığı için(odtü ya da marmara istiyorum) tercih yapmadım.
Umarım bu sene olacak...

kızzlar müjdemi isterimhttp://www.haber3.com/bu-yil-lys-daha-kolay-899949h.htm ..lys kolay olacakmış aslı varsa yaşadık:52:

Linke giremedim canım daha kolay olursa da herkese kolay olur yine sıralamalar değişmez yani.
Orta halli bişey olsun bize yeter ygs gibi kasmasınlar:1:

Kızlar; Sınavda hepinize başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin,Sınavınız sular seller gibi iyi geçsin.

Linke giremedim canım daha kolay olursa da herkese kolay olur yine sıralamalar değişmez yani.
Orta halli bişey olsun bize yeter ygs gibi kasmasınlar:1:
evet ya senin dediğin gibi sıralamalar aynı kalır.herkese kolay olduğu için belirleyici olan ygs olur.ygs de şifreyi alan (!)yine önümüzde olur..:59::37:

Son düzenleme:
evet ya senin dediğin gibi sıralamalar aynı kalır.herkese kolay olduğu için belirleyici olan ygs olur.ygs de şifreyi alan şakirtler yine önümüzde olur..:59::37:

Ygs'nin iptal konusu lys sonrasına ertelenmiş yani lys'den sonra tekrar gündeme gelecek ygs'nin iptali ve belki de iptal olacakmiş

hadi ya ben bunu bilmiyodum.bnm ygs çok kötü ama kendimi iyi puan alanların yerine koyuyorumda yine haksızlık olacak..

bide cnm ya peki ygs iptal olursa sadece lys puanıyla mı yerleştirme yapılacak?

Evet değerlendirme sadece lys üzerinden olacak.
Tabi bu sınavda da bi skandal çıkmazsa.
Ösym'ye güvenmiyorum hiç.

Ygsden kötü alan arkadaşlarım sakın moralınız bozmayın ygs belrleyıcı deil ne sıralama nede puan sınava 750 bin kişi giriomuş zaten rakip azaldı benım ygsemde kötü ama beni geçen herkesi denemelerde yarrıya katlayarak geçiyorum İnşaLLah sınavdada öle olucak zaten ilk yılım daha hukuk olmazsa gitmicem :)) yaa hukuk ya hukuk ... HERKESE BAŞARILARRRR

Back