• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

Arkadaşlar matematiği kötü olanlara önerim internette konu anlatımları var kesinlikle tavsiye ederim güzel anlatıyolar ben konu anlatımlara da bakmayı düşünüyorum

bu sene ben de girecegım kpss ye ..yediiklimın dergı setıne abone oldum bır arkadasım bu dergı setıyle evde calıstı bolumunde turkıye bırıncısı oldu tabı sadece tek kaynak olmaz pıyasada ne var ne yok yutmak lazım ama konu anlatımı ıcın yedııklımı kullanacagım

Benim de son senem ve 2011'de KPSS'ye giricem A kadroları için girmeyi düşünüyorum. Şu an elimde Karacan Yayınlarının iktisat, işletme, maliye, hukuk ve muhasebe konu anlatımlı kitapları var önerebileceğiniz başka yayınlar da var mı acaba?

Arkadaşlar matematiği kötü olanlara önerim internette konu anlatımları var kesinlikle tavsiye ederim güzel anlatıyolar ben konu anlatımlara da bakmayı düşünüyorum

hoşgeldin nil bu arada, yanlış hatırlamıyosam seni ilk defa görüyorum.

benim de garantiye gidecek arkadaşlarım var, her dersane gibi beğenenleri de beğenmeyenleri de. hayırlı olsun sana. murat eğitime verecek o kadar param olsa daha ne :))

hoşgeldin nil bu arada, yanlış hatırlamıyosam seni ilk defa görüyorum.

benim de garantiye gidecek arkadaşlarım var, her dersane gibi beğenenleri de beğenmeyenleri de. hayırlı olsun sana. murat eğitime verecek o kadar param olsa daha ne :))

Evet buraya ilk defa yazdım bende dershane için çok kafa patlattığımdan düşünen arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

bende şöle yaptım... Yaklaşıma kayıt oldum...

Hem Alan Bilgisi hem GK-GY 3.200... biraz pahalı ama yapcak bişi yok bu yıl yaptım yaptım zaten...

11 ekimde başlıyor kurs öncesinde de matematik için seviye belirlemesi yapacaklarmış... Kursa başladıkçada kitap isimleri netleşir gibime geliyor...

yaa bi de 2011 için uzmanlık alımları oluyor yaa ingilizce de iyi doğru çıkartanın şansı daha yüksek... bu süreçte biraz da ingilizce yapmakta fayda var da fırsat yaratmak önemli...

mesela BDDK 30 doğru istiyormuş... ben bu yılkinde 18 doğru yapmıştım acaba biraz çalışmayla 30 çıkartırmıyım ki...

herkesin zafer bayramını, 88. yıldönümümüzü kutluyorum!

30agustoszaferbayramil.jpg

bende şöle yaptım... Yaklaşıma kayıt oldum...

Hem Alan Bilgisi hem GK-GY 3.200... biraz pahalı ama yapcak bişi yok bu yıl yaptım yaptım zaten...

11 ekimde başlıyor kurs öncesinde de matematik için seviye belirlemesi yapacaklarmış... Kursa başladıkçada kitap isimleri netleşir gibime geliyor...

hayırlı olsun meltem, ekim, kasım daha çok fikir alışverişi olur gibime geliyor :kahve:

herkese merhaba...
bende varım arkadaşlar ama çalıştığım için herzaman giremiyorum malesef , ne kadar erken başlarsak çalışmaya tekrar için vaktimiz olur ve daha ii yerleşir bilgiler.. kaynak paylaşımlarıda önemli pegem bendede vardı ii ama tek başına yeterli değil tabi..

hoşgeldiniz merve ve kezbanzemuszemus

eylülde başlamalı aslında çalışmalara. çok sıkıştırmak istemiyorum son zamanlara bırakıp.

Bugün matematiğe baktım da çözünce insan seviyomuş ya o kadar kötü bi ders değil bide tam anlasam :( Bi soru çözemeyince hemen moralim bozuluyo

Back