• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

matematikle tarih benim de gözümde büyüyenlerden. aslında genel kültür tamamen.

Bu arada bu kopya olayında son dakika.

Polis yökü bastı. Bilgisayarları incelemeye aldı.

Tarih Tarih :( Ne yapıcam ben bu dersi nasıl çalışıcam ya:(

ufunkitos ben tarihçiyim sana tavsiyem yazarak çalış vakit kaybediyormussun gibi gelebilir ama uzun vadede karlı çıkan sen olacaksın.bazı arkadaslarım seslerini mp3 lerine kaydediyordu konuları yüksek sesle okuyarak.ve dolmusta otobüste yolda klaklığı takıp dinliyorlardı çok etkili bir yöntemdir.ve tabi bol soru çözmelisin

ufunkitos ben tarihçiyim sana tavsiyem yazarak çalış vakit kaybediyormussun gibi gelebilir ama uzun vadede karlı çıkan sen olacaksın.bazı arkadaslarım seslerini mp3 lerine kaydediyordu konuları yüksek sesle okuyarak.ve dolmusta otobüste yolda klaklığı takıp dinliyorlardı çok etkili bir yöntemdir.ve tabi bol soru çözmelisin

ben yazarak çalışanlardanım ama gerçekten çok vakit alıyo tarih yazarken. ama bu ses kaydetme iyi fikirmiş rewend

ben yazarak çalışanlardanım ama gerçekten çok vakit alıyo tarih yazarken. ama bu ses kaydetme iyi fikirmiş rewend

canım tarih çok geniş ve hersey birbiriyle ilintilidir bu sebeple ne kadar calısırsan calıs tam anlamıyla hakim olunması çok zor bir ders.soruyu gereginden fazla derinlemesine düşünürsen yanlıs cözersin aynı zamanda fazla yüzeysel yaklassanda yanlış cözersin.bunun için en az 10 tane soru bankası çözmek gerek ki soruya nasıl yaklasacagın otursun kafanda.ama yazarak calısmaktanda vazgecmeyin derim nacizane fikrim

gerçekten soruyu ne zama çok düşünsem ve yorum yapsam bu inkilap tarihi derslerinde okulda yanlış çıkar. Hele o öncüllü sorular!

gerçekten soruyu ne zama çok düşünsem ve yorum yapsam bu inkilap tarihi derslerinde okulda yanlış çıkar. Hele o öncüllü sorular!

canım düşün ben tarihçiyim bende yapıyorum yani.alkisalkisalkisa.sdiğer sözel dersleri ful çıkarıyorum tarihten yanlısım cıkabiliyor.soru cözdükce oturacaktır canım.insallah bende matematiği halledebilirim ya o da benim kabusumeyvahedigeldismile:gitme:

hoşgeldiniz merve ve kezbanzemuszemus

eylülde başlamalı aslında çalışmalara. çok sıkıştırmak istemiyorum son zamanlara bırakıp.

hoşbulduk papato vereliniortak
erken başlamak ve bol bol soru çözmek lazım matematiği ilk başta bitirmek mantıklı sayısal akılda daha kalıcı oluyo ben matematiği tamamen bitirdikten sonra diğerlerine başlamyı düşünüyorum tabi ara ara matematikten soru çözerek pekişterecem

rewend önerin için teşekkürler

yazarak çalışmayı düşündüm ben de, ve sanırım öyle yapacağım. kursa gitmeyeceğim çünkü.

ayrıca data yayınlarının cep kitabını aldım (kral kızı) hani böyle sürekli yanımda olur açar bakarım diye.

umarım hallederim şu tarihi 30 da 20 yapsam bile yeter bana

canım düşün ben tarihçiyim bende yapıyorum yani.alkisalkisalkisa.sdiğer sözel dersleri ful çıkarıyorum tarihten yanlısım cıkabiliyor.soru cözdükce oturacaktır canım.insallah bende matematiği halledebilirim ya o da benim kabusumeyvahedigeldismile:gitme:

doğrudur. matematiği ertelememye bak rewend o zaman. benim de branş ingilizce ama maalesef braştan soru sorulmuyo :) tarih hariç kabuslar ortak. İnşallah halledeceğiz. emek verip çalışırsak inanıyorum yapamayacağımız bişey yok.

kızlar benim kurs ekimde başlayacak... geç olmaz değil mi çalışmaya başlamak için...

genelde kurslar eylül sonu ekim başı başlıyo. ama kursa bağlı kalman gerekmez. ufak tefek başlayabilirsin. ben matematik çalışıyorum kendimce.

hoşbulduk papato vereliniortak
erken başlamak ve bol bol soru çözmek lazım matematiği ilk başta bitirmek mantıklı sayısal akılda daha kalıcı oluyo ben matematiği tamamen bitirdikten sonra diğerlerine başlamyı düşünüyorum tabi ara ara matematikten soru çözerek pekişterecem

katılıyorum sana kezban.

mrb kızlar bnde şuan aöf 4.sınıftayım,2011 kpss ye bnde girebilirmiyim,mezun değilimde haziranda olacam,eylülde önlisans olarak girecem ama hazırlanamadım,yani fazla bir beklentim yok,ama 2011 için kursa gitmeyi düşünüyorum,işletme mezunu olacam,puanlarla ilgili hiçbir bilgim yok,kaç alabilirsem fazla beklemeden yerleşirim,birde lisans kpss önlisansa göre dahamı zor??

hoşgeldin, mezun olunca tabiki girebilirsin. Lisans önlisansa göre daha zor.

rewend önerin için teşekkürler

yazarak çalışmayı düşündüm ben de, ve sanırım öyle yapacağım. kursa gitmeyeceğim çünkü.

ayrıca data yayınlarının cep kitabını aldım (kral kızı) hani böyle sürekli yanımda olur açar bakarım diye.

umarım hallederim şu tarihi 30 da 20 yapsam bile yeter bana

önemli değil canım umarım halledersin bol soru çözün çünkü çoook zor oturan bir ders.sana 20 yeterliyse strateji geliştir ve konulara göre soru dağılımında en cok soru çıkan konulara yogunlasman faydalı olur.1 soru cıkan konuyla vakit kaybetmemiş olursun bence

kızlar bu doğan uluyu tavsiye etmişti burda bi hatun,
matematik konu anlatımları süper baktım da.
tavsiye ederim herkese. çok anlaşılır anlatıyo.

İngilizce öğretmenliği son sınıf oldum. 2011 de atanmam şart :(

dersaneye gitmiycem bu arada. Eylülde Liseden Kpss ye giricem. o yüzden bu yaz biraz çalıştım ama tabi lisansın genel kültür ve genel yetenek daha zor.. bilmiyorum ne olacak .. bu seneki sınav skandalından sonra güvenirliği olmayacağını düşünüyorum..

Ya kızlar iptaldi değildi bi de başımıza branş sınavı çıktı iyimi kötümü olur bilmiyorum ama ben dershaneye yazıldım bile mat başladım nasıl bi yol çizcem branşmı çalışayım kpss mi kafayı yedirtecekler ya

dersaneye gitmiycem bu arada. Eylülde Liseden Kpss ye giricem. o yüzden bu yaz biraz çalıştım ama tabi lisansın genel kültür ve genel yetenek daha zor.. bilmiyorum ne olacak .. bu seneki sınav skandalından sonra güvenirliği olmayacağını düşünüyorum..

senle aynı durumdayız sanırım dove. ben girmiycem ama önlisansa. bence iyi b deneyim olur senin için.

bu atanma işini sürüye sürüye insanları strese sokmaktan başka hiç bişey yapmıyolar

Back