Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
datayı ben de duydum, tavsiye ediliyo genelde. Tarih konu anlatımında gereksiz ayrıntılar var deniyo ama bilgi bilgidir. genel olarak iyi yani.
canlarım data kıralkızı serisi esasen tavsiye edilir, alacak olanları buradan uyarayım diğer yayını almayın:1no2:
haa ben data'yı tavsiye eder miyim??? valla ihtiyaç'ın tarihi ne kadar yüzeysel ise data tarih de o kadar ayrıntılı...ben size sınav için tam kıvamında bir yayın önerecek olursam yargı derim...ki ihtiyaçtan sınava hazırlanmış yargının sadece denemelerini çözmüş biri olarak yazıyorum. sınavda da 29 doğru 1 boşum vardı(hoş son kpss tarih çok basitti)
ayrıca cahide bolatın ve uzman kariyerin öğreten tarihini de yanına ekleyin bu listenin.
coğrafya da ihtiyaç, yargı, yediiklim gayet yeterli olur sizler için...
matematikte ise yargıya kesinlikle bakmayın,çok gereksiz zorlamışlar
matematikten uzman kariyer ve ihtiyaç gayet iyi hazırlar sizi sınava
vatandaşlık için ise gözüm kapalı data ve yargı derim
iyi çalışmalar...
biraz da A Grubu arkadaşlar dahil olsa da iktisat hukuk maliye muhasebe kitaplarını konuşsak ve tabii ingilizce
siz kendinizi ögrenmeye kapatmışsınız..matematigi zor diye düşünüyorsunuz..bu yüzden yapamıyorsunuz..bakın ben ilk okuldayken tembel ögrencinin tekiydim...zar zor sınıf geçerdim..hocalar bana acırda öyle geçirirlerdi..matematik alt yapım sıfırdı..toplama çıkarma dişında bir şey bilmiyordum ya..inanırmısınız..saatin yedi on geçişini bile bilmezdim..orta birde de böyleydi bu..oyun oynamaktan ders çalışmazdım..neyse orta ikiye geçtik...hatırlarmısınız bilmem o zamanlar + - sayılar ögreniliyor..analitik geometri falan var..düşünün o yaştaki insanın psikolojisini..ne olduysa oldu bir azim geldi bana..resmen matematikim düzeldi..anlamadıgım yerler yok mu tabi ki var..ama en azından 30 sorunun 25ini yapabilirim..o yüzden beyninizin ögrenmek isteyen kısmını kapatmayın.o kısım ya ben biliyorum zaten bunları derken ya da hiçbir şey anlamıyorum derken kapalıdır..o yüzdende bir şey ögrenmek istemezsiniz..
daha başalrdayız ondan..konsantre eksikligi..zaman geçtikçe konular oturdukça daha sıkı sarılırız inşallah..
Evet ya ramazanın da etkisi büyük, insanın hiçbi şey yapası gelmiyor..
ben 26 eylülde yapılacak kpss giricem. ilk defa giricem girmiş olmak için giricem yani 2011 için sıkı bir şekilde hazırlanmak istiyorum matematiğim çok zayıf ekim de kesin çalışmaya başlıcam inşallah....
ben de bayram sonrası başlamayı düşünüyorum..matematik bende de yok, olmuyo bi türlü, ağlayarak çalıştığım zamanları bilirim anlamadığım için:/ o zaman bile 3 net yapmıştım düşünün yani çalışmıştım güya:) çok mu zor ben mi artık algılayamıorum bilmiyorum..
valla tatlım, ben eğitimci değilim; öğretmen adayı arkadaşlar sana daha nokta atış tavsiyelerde bulunabilirler belki ama şu kadarını söyleyeyim bu işe girişince piyasada ne var ne yok hepsini yutmak zorunda kalıyorsun...ben yediiklim hariç ne kadar yayınevi varsa hepsinden tadımlık-doyumluk beslendim...bu iş böyle, yapacak bişey yok!!!ben de data nın kral kızı tarih coğrafya anayasa cep kitaplarını aldım
data nın tarih soru bankasını bir de ..
eğitim bilimleri için uygun yayın evi önerisi olan =?
DERİNDENİZ canım bende alan bilgisinden gireceğim ama henüz kitap araştırmasına giremedim... formdan da pek bi destek bulamadım... sınava girecekler yaa eğitimci ya gk-gy sadece...
yarın kursları talan edeceğim bakalım meşhur kurslar var ama benim kanaatim çoğu dediğim gibi eğitim bilimlerine yönelik yada gk-gy... alan bilgisinde yaklaşım daha yakın gibi geliyor bana.... senin düşüncen nasıl??
sliuistu arkadaşım sana katılıyorum insan bi şeye ben yapamam diye bakıyor inandırıyorsa kendisini zaten yapamıyor baştan kaybediyor.ben çok istiyorum matematik öğrenmeyi başarmayı elimden geleni de yapıcam kpss için.çalışmaya temelden başlamalı diye düşünüyorum nerden başlamamı öneririsin bana ?
ben de data nın kral kızı tarih coğrafya anayasa cep kitaplarını aldım
data nın tarih soru bankasını bir de ..
eğitim bilimleri için uygun yayın evi önerisi olan =?