• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

teşekkürler papatocuğum.bu arada hangi branş kaç kişi almıs kaç puanla almıs bılen bulan varmı kızlar?papatocuğum sen biliyormusun?nette baktım ama bulduklarımın son veriler olup olmadığını anlayamadım.bilip ona göre hedef çizmek istiyorumda

mrb kızlar bende varım...
ben bu yıl girmedim kpss ye pek çalışmadıgım için ama bu yıl bişiler yapmam sart
ben işletme mezunuyum ya benım kafam karıstı kızlar bu 2011 2012 yıllarındakı sınavlar. şimdi ben hangısıne gırmem gerekıyo 2011 de gk gy yokmu alan derslerının harıcınde ..dersaneye gıtmeyı cok istiyorum ama gitmem zor görunuyo.
herkes için hayırlısı olsun.allah yardımcımız olsun

teşekkürler papatocuğum.bu arada hangi branş kaç kişi almıs kaç puanla almıs bılen bulan varmı kızlar?papatocuğum sen biliyormusun?nette baktım ama bulduklarımın son veriler olup olmadığını anlayamadım.bilip ona göre hedef çizmek istiyorumda

rewend 2010 branş sıralamaları

Hotfile.com: One click file hosting: 2010KPSS-LisansSonuc.zip

tarihin taban puanı da 74 bu seneki ama yine üstten başlayacak tabi alımlar her bölümde olduğu gibi..

ben bu yıl girmedim kpss ye pek çalışmadıgım için ama bu yıl bişiler yapmam sart
ben işletme mezunuyum ya benım kafam karıstı kızlar bu 2011 2012 yıllarındakı sınavlar. şimdi ben hangısıne gırmem gerekıyo 2011 de gk gy yokmu alan derslerının harıcınde ..dersaneye gıtmeyı cok istiyorum ama gitmem zor görunuyo.

2011 e A grubuna girebilirsin berkesel bildiğim kadarıyla ama B grupları 2 senede bir yapılıyor. Hoşgeldin.

şuanda ihtiyacın fiyatları nedir bilmiyorum, ben erken kayıtla yazılmıştım 1300 e 1 senelik. Erken kayıt mart-nasinaı kapsıyodu sanırım. Gmiştim ihtiyaç yargı pegem ama en uygunu o geldi. ve ders saatleri de fazlaydı. bana iyiki yazılmışsın diyenler de oldu keşke yazılmasaydın diyenler de. Nasılmış ben de gidince görcem bakalım.. ( bu arada geç oldu kusura bakma canım)

rewend eğer matematikte temelin zayıfsa şu tatil günleri iyi değerlendirmeni tavsiye ederim, sene içinde matemtaik çok oyalar. Ben şu yaşıma kadar tonla sınava girdim, hangi birinde matematik artı puan getirmedi fark attırmadı hatırlamıyorum:uhm:

ihtiyaca mı yazıldın cnm kardeşimle ben de ihtiyaç cıyız bu sene

Ben de 2011 Kpss ye hazırlanacağım
Yayın önerilerini bekliyorum
Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri için sadece.
Data'yı duydum bir kaç yerden nasıldır?

ihtiyaca mı yazıldın cnm kardeşimle ben de ihtiyaç cıyız bu sene

Ben de 2011 Kpss ye hazırlanacağım
Yayın önerilerini bekliyorum
Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri için sadece.
Data'yı duydum bir kaç yerden nasıldır?

datayı ben de duydum, tavsiye ediliyo genelde. Tarih konu anlatımında gereksiz ayrıntılar var deniyo ama bilgi bilgidir. genel olarak iyi yani.

hb PAPATO :)
kızlar yayın olarak ben geçen sene almıştım, eğitim bilimleri için Uzman Yayıncılık. tarih için Data. gkgy için de İhtiyaç.tan. geçen sene aldım ama bu sene çalışacam inş. bikaç arkadaşımın tavsiyesiyle aldım Uzmanı bikaç yaprak test çözmüştüm konu anlatımı de güzele benziyodu ama çok da çalışmadığım için net bişi demiyeyim. ben onla hazırlanırım artık evde öylece durmasın;)

bu sene sadece lisans mezunlarına sınav olacak..sistem aynı ilk oturum gk gy ikinci oturum alan dersleri yine puan türleri aynı olacak p3 (gy-gk)puanı ile alan yerlere başvuru yapabiliriz ama her kuruma degil bildigim kadarıyla

yaaa kızlar çoğunuz eğitimcisiniz.. yokmu bana alan bilgisinde yardımcı olacak... kurslarda kafam karıştı çoğu gk-gy ve eğitimde uzmanlaşmış... napacammm yaa

Selam arkadaşlar

Bende bugünden itibaren 2011-KPSS'ye çalışmaya karar verdim.Ama daha çok varken kendimi sıkmama kararı aldım.Mart gibi yoğun olarak çalışmaya başlayacağım.Ben iktisat mezunuyum.Sadece GY-GK'danmı girsem yoksa alan derslerdenmi girsem bana yardımcı olacak varmı? Yani Alan bölümünden girmenin ne faydası var.

Sağol Papato gelirim inş.
naptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ben hiç bi şey yapmadım,
başlamalı bir an once yaaa ama nerden ve nasıl ???

yaaa kızlar çoğunuz eğitimcisiniz.. yokmu bana alan bilgisinde yardımcı olacak... kurslarda kafam karıştı çoğu gk-gy ve eğitimde uzmanlaşmış... napacammm yaa
meltem şu eylül ayına bi girelim sanırım alan bilgisi için de katılanlar olur konuya üzgünüm yardımcı olamadığım için.

Sağol Papato gelirim inş.
naptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ben hiç bi şey yapmadım,
başlamalı bir an once yaaa ama nerden ve nasıl ???

ben matematiğe bakıyorum arada kurabiyem ama pek gitmiyo deyim. kitap bile okuyamıyorum doğru düzgün.

daha başalrdayız ondan..konsantre eksikligi..zaman geçtikçe konular oturdukça daha sıkı sarılırız inşallah..

Back