- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın..hanımlar..iktisat için kitap önerebilecek var mı acaba bana?
bu arada günaydın papato..
teşekkürler papatocuğum.bu arada hangi branş kaç kişi almıs kaç puanla almıs bılen bulan varmı kızlar?papatocuğum sen biliyormusun?nette baktım ama bulduklarımın son veriler olup olmadığını anlayamadım.bilip ona göre hedef çizmek istiyorumda
mrb kızlar bende varım...
ben bu yıl girmedim kpss ye pek çalışmadıgım için ama bu yıl bişiler yapmam sart
ben işletme mezunuyum ya benım kafam karıstı kızlar bu 2011 2012 yıllarındakı sınavlar. şimdi ben hangısıne gırmem gerekıyo 2011 de gk gy yokmu alan derslerının harıcınde ..dersaneye gıtmeyı cok istiyorum ama gitmem zor görunuyo.
herkes için hayırlısı olsun.allah yardımcımız olsun
rewend 2010 branş sıralamaları
Hotfile.com: One click file hosting: 2010KPSS-LisansSonuc*****
tarihin taban puanı da 74 bu seneki ama yine üstten başlayacak tabi alımlar her bölümde olduğu gibi..
şuanda ihtiyacın fiyatları nedir bilmiyorum, ben erken kayıtla yazılmıştım 1300 e 1 senelik. Erken kayıt mart-nasinaı kapsıyodu sanırım. Gmiştim ihtiyaç yargı pegem ama en uygunu o geldi. ve ders saatleri de fazlaydı. bana iyiki yazılmışsın diyenler de oldu keşke yazılmasaydın diyenler de. Nasılmış ben de gidince görcem bakalım.. ( bu arada geç oldu kusura bakma canım)
rewend eğer matematikte temelin zayıfsa şu tatil günleri iyi değerlendirmeni tavsiye ederim, sene içinde matemtaik çok oyalar. Ben şu yaşıma kadar tonla sınava girdim, hangi birinde matematik artı puan getirmedi fark attırmadı hatırlamıyorum:uhm:
ihtiyaca mı yazıldın cnm kardeşimle ben de ihtiyaç cıyız bu sene
ihtiyaca mı yazıldın cnm kardeşimle ben de ihtiyaç cıyız bu sene
Ben de 2011 Kpss ye hazırlanacağım
Yayın önerilerini bekliyorum
Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri için sadece.
Data'yı duydum bir kaç yerden nasıldır?
mrb kızlar bende varım...
ben bu yıl girmedim kpss ye pek çalışmadıgım için ama bu yıl bişiler yapmam sart
ben işletme mezunuyum ya benım kafam karıstı kızlar bu 2011 2012 yıllarındakı sınavlar. şimdi ben hangısıne gırmem gerekıyo 2011 de gk gy yokmu alan derslerının harıcınde ..dersaneye gıtmeyı cok istiyorum ama gitmem zor görunuyo.
herkes için hayırlısı olsun.allah yardımcımız olsun
evet dalin, inşallah memnun kalırız.
meltem şu eylül ayına bi girelim sanırım alan bilgisi için de katılanlar olur konuya üzgünüm yardımcı olamadığım için.yaaa kızlar çoğunuz eğitimcisiniz.. yokmu bana alan bilgisinde yardımcı olacak... kurslarda kafam karıştı çoğu gk-gy ve eğitimde uzmanlaşmış... napacammm yaa
Sağol Papato gelirim inş.
naptınız kızlar başladınız mı çalışmaya ben hiç bi şey yapmadım,
başlamalı bir an once yaaa ama nerden ve nasıl ???