Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben eğitimden gireceğim bu sene benimde son senem bölümümde tarih.umarım hersey güzel olur.ben bir haftaya beslamayı düşünüyorum derslere
bende girecem arkadaşlar matematik(eğitim) benimde...
bu yıl girdim yeterli değil puanım..başarılar diliyorum hepinize
ii çalışın güzellerr
valal benim izmir'de gittiğim dershanenin alan ders kitapları falan da yaklaşımındı ama hocalar tırtmış...
sonuçta kitaplar bir yere kadar, hoca önmeli...onlarda ankara'da
ben 2011 de sırf temel olsun diye hazırlanacağım ve daha çok hukuk, iktisat temelli çalışacağım
esas 2012 sınavı için çalışıyorum...maliye ve muhasebeden çok kopuk bir eğitim aldım(uluslararası ilişkiler mezunuyum) bana asıl bu iki başlıkta yardımcı olacak bir dersane lazım...
şimdilik sadece muhasebe altyapım olsun diye orhan sevilengülden genel muhasebe çalışıyorum, o kadar zorlanıyorum ki...
canım yine bu formda Ankara da Kpss kursuna gidecekler fikirlerini yazmışlardı geçen sene... oradan da bildiğim her kafadan bir ses çıkması şimdi oradaki arkadaşlara ulaşıp aldıkları eğitimden memnun olan varsa öğrenmek istedim de cevap gelirse bakalım...
genel olarak yaklaşım ihtiyaç murat ilkumut karacan felan iyi diyorlar... ama mesela karacanda sırf adı ön planda çoğu arkadaş çokta memnun kalmamıştı ki zaten olumsuz yorum yapanda var... yani iyi denilen bir yerde iyi olmayabiliyor...
ben yine de araştırma yapacağım internet sitelerine baktığımda yaklaşım ile ihtiyacı karşılaştırdığımda ihtiyaçın daha fazla ders saatleri mevcut bu bir artı bence...
işte bu çok iyi oldu, orhan sevilengül ile başladım ben de genel muhasebeye, takılırsam özeline yumulurumaklinialirimsmilebu arada ben mali müşavirim muhasebe de iyiyim ama yine de bazı soruları yapamadım (
buradan destek olabilirim arkadaşlar...
merhaba arkadaslar..2011 lisans kpss sınavına bende girmeyi düşünüyorum..iktisat mezunuyum..bu sene hiç çalışmadıgım için 60 puanlarda sürünüyorum.ama olsun...doalyısıyla size bende varım diyorum..ayrıca matematikle ilgili sıkıntısı olana yardımcı olabilecegimi düşünüyorum..yani bütün soruları çözemesemde matematigim genel anlamda iyidir..takıldıgınız soruları buraya yazarsanız elimden geldigimce çözmeye çalışırım
canım yine bu formda Ankara da Kpss kursuna gidecekler fikirlerini yazmışlardı geçen sene... oradan da bildiğim her kafadan bir ses çıkması şimdi oradaki arkadaşlara ulaşıp aldıkları eğitimden memnun olan varsa öğrenmek istedim de cevap gelirse bakalım...
genel olarak yaklaşım ihtiyaç murat ilkumut karacan felan iyi diyorlar... ama mesela karacanda sırf adı ön planda çoğu arkadaş çokta memnun kalmamıştı ki zaten olumsuz yorum yapanda var... yani iyi denilen bir yerde iyi olmayabiliyor...
ben yine de araştırma yapacağım internet sitelerine baktığımda yaklaşım ile ihtiyacı karşılaştırdığımda ihtiyaçın daha fazla ders saatleri mevcut bu bir artı bence...
bu arada ben mali müşavirim muhasebe de iyiyim ama yine de bazı soruları yapamadım (
buradan destek olabilirim arkadaşlar...
hoşbulduk papato cuğum.arkadaslar buradan sürekli paylasımda bulunup motive edelim birbirimizi olurmu?kpss ile ilgili her tür bilgiyide paylasalım kızlar
evet bide o var değilmi?tüm haksız ve adil olmayan sistem azdı birde kopya çıktı basımıza.haram olsun o kopyacılara insallah kul hakkına giriyorlar resmen
evde çalışmayla bu iş olur mu dersiniz..yani dershane bana biraz zor yollar ne yazık ki..
Bence evde çalışmayla da olur ama sana bağlı... ben mesela kendimi adapte edemiyorum hep kendime bahaneler üretiyorum bugün yorgunum dur şunu bi izleyeyim öyle başlarım yarın boş günüm nasıl olsa diye diye....
Kurslar birazda programlıyor insanı çalışmaya itiyor o yüzden istiyorum... Bakalım hangisine kayıt olacaksam daha karar vermedim...
biz ankara da ihtiyaç a yazıldık kardeşimle bakalım nolcak 3. girişim olacak