- Konu Sahibi firarperest
-
ilk sınav
| doğru | yanlış | net genel yetenek | 47 | 13 | 43.75
genel kültür | 14 |16 |10
eğitim bilimleri | 64 | 33 | 55.75
sonunda denemeyi bitirdim kızlar..
yine çok iyi değil ama öncekine göre 3-5 net fazla
beni en çok zorlayan matematik ve genel kültür oldu.
eğitimde de iki seçenek arasında kaldığımda hep yanlış olanı seçtiğim için kendimi ayrıca tebrik ediyorum
| doğru | yanlış |net genel yetenek |39|11|36.25
genel kültür |34 |21|28.75
eğitim bilimleri | 86|32 | 78
kızlar bende denemeyi bitirdim
tablom şöyle;
| doğru | yanlış | net genel yetenek | 33 | 2| 32,5
genel kültür | 48 |12|45
eğitim bilimleri | 96 | 24 | 90
kızlar imrendim sizlere...doğrusu daha çok konu eksiğim var tamamlasam belki artar netim diyecem ama en çok yanlışı bitirdiğim öğrenme psikolojisi dersinden yapınca onuda diyip kendimi teselli edemiyorum.vay be 90net rüya gibi...oof of birazda yöntem teknik çalışayım bari...
kızlar tebrikler için teşekkür ederim eğitim konularım bitirmiştim..
tgull 90 net rüya gibi yazmışsın canım ben 2 yıldır dersaneye gidiyorum geçen yıl 100-120 arası netlerde çıkarıyodum sınava yansımadı heyecanlandım çok, genel kültürüm de iyidir benim sorunum mat. onu da yapabilsem...
canım branş resim banada 70p yetecekti sınavda bu tablodan farklı değil eğitim 83 genel kültür aynıydı mat. yapmamıştım 67p geldi çok olay oldu hesaplamalarda falan işte neyse inş. daha iyi olur çalışmayınca unutuluyor tabi bilgiler sen yinede atanmışsın ben sözleşmeliyede razıyım yeter ki olsun artık gücümde kalmadı zaten senin branş nedir?ben sözleşmeli atandım tabi boşta olmaktan kurtuldum diye onun rahatlığına boşladım tabi insan durdukça yerinde saymıyor geri gidiyor. hiççalışmadan70altım sözleşmeli atndım şimdi deneme çözüyorum 70puan nerdee çok unutmuşum. benim genel yetenek çok iyiydi eğitimde okulda öğrendiklerimde idare etmişti ta o zaman boşvermeyip üstüne koysam çoktan kadroya geçmiştim utanıyorum ya o kadarda yüksek puanlı bir bölüm değil üstelik...senin netler gerçekten çokiyi senin kadar yapsam geçerim kadroya. inşallah bu sene stres yapmazsın istediğin olur. senin branş ne?
kızlar ben ihtiyaç ve yargının fasikül denemelerini aldıım...
renkli renklide kalemler gaza geldim iyi çalışıyorum şimdilik bakalım bu gazla kaç gün çalışabilecem....
canım branş resim banada 70p yetecekti sınavda bu tablodan farklı değil eğitim 83 genel kültür aynıydı mat. yapmamıştım 67p geldi çok olay oldu hesaplamalarda falan işte neyse inş. daha iyi olur çalışmayınca unutuluyor tabi bilgiler sen yinede atanmışsın ben sözleşmeliyede razıyım yeter ki olsun artık gücümde kalmadı zaten senin branş nedir?
benim kitaplarımın her yerinde notlar yazar vede renkli fosforlu kalemlerle çizilmiştir böyle çalışıyorum bende
benim branş rehberlik, dediğim gibi puan düşük ama ben tembelim. bir şey danışacağım sana. daha önce dediğim gibi hiç çalışmam olmadı şimdi işten gelince çalışıyorum. öğrenme ve gelişim bitti. yazarak çalışmıştım iki derside ama yazarak iyi anlıyorum ama çok uzun zaman alıyor.diğer bütün derslerde duruyor acaba yazarak çalışmayı bırakıp yazrgının konu antalımlıları var onların üzerinden çizerek falan mı çalışsam zaman az yetişmeyecek diye düşünüyorum çünkü. ne dersin?
benide eklerseniz sevinirim bende yarın cözeceğim denemeyi
tabi ki..hoşgeldin...
nickin çok hoş bu arada
kızlar bu arada konuyu açarken 13 kişinin ismini yazmışız.
nerde bu 12 kişi?
hani düzenli yürütecektik?
her denemenin soruları üzerine konuşulacaktı falan.
öğretmenliğim tuttu kızdım bak şimdi
şaka bir yana en azından biraz daha aktif olsak diyorum
canım yazarak çalışmak en iyisi ama az zaman kaldı bende kitaptan okuyup çiziyorum bölümden dolayı bize göre daha çabuk anlarsın diye düşündüm birde bol soru çöz aslında bende tembellik ediyorum çoğu zaman off konularda çok bazen bildiklerimi unutuyorum çok stres yapıyorum bende ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?