• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

ilk sınav
| doğru | yanlış | net genel yetenek | 47 | 13 | 43.75
genel kültür | 14 |16 |10
eğitim bilimleri | 64 | 33 | 55.75

[/QUOTE]
ikinci sınav

| doğru | yanlış |net genel yetenek |43|7 |41.25
genel kültür |22 |17 |17.75
eğitim bilimleri | 62|30 | 54.5
[/QUOTE]

bir arpa boyu yol almış değilim...:14::43:

ben de ücretli ölüp gidic em heraldee
hani çekirge 3.cü de yakalanırdı
ben hala 4. zıplayışa hazırlanıyorum:1:

:9:güldürdün beni canım yaa,
Emeklerimizin karşılığını alırız inş.
Sen yeter ki bozma moralini.

sonunda denemeyi bitirdim kızlar..
yine çok iyi değil ama öncekine göre 3-5 net fazla :37:
beni en çok zorlayan matematik ve genel kültür oldu.
eğitimde de iki seçenek arasında kaldığımda hep yanlış olanı seçtiğim için kendimi ayrıca tebrik ediyorum :57:

| doğru | yanlış |net genel yetenek |39|11|36.25
genel kültür |34 |21|28.75
eğitim bilimleri | 86|32 | 78

kızlar bende denemeyi bitirdim :37:
tablom şöyle;

| doğru | yanlış | net genel yetenek | 33 | 2| 32,5
genel kültür | 48 |12|45
eğitim bilimleri | 96 | 24 | 90

eğitim bilimlerindeki netin için tebrik ederim dafnem:7:

ben de çıktısını aldım, yarın çözücem inş:42:

sonunda denemeyi bitirdim kızlar..
yine çok iyi değil ama öncekine göre 3-5 net fazla :37:
beni en çok zorlayan matematik ve genel kültür oldu.
eğitimde de iki seçenek arasında kaldığımda hep yanlış olanı seçtiğim için kendimi ayrıca tebrik ediyorum :57:

| doğru | yanlış |net genel yetenek |39|11|36.25
genel kültür |34 |21|28.75
eğitim bilimleri | 86|32 | 78

kızlar bende denemeyi bitirdim :37:
tablom şöyle;

| doğru | yanlış | net genel yetenek | 33 | 2| 32,5
genel kültür | 48 |12|45
eğitim bilimleri | 96 | 24 | 90

kızlar imrendim sizlere...doğrusu daha çok konu eksiğim var tamamlasam belki artar netim diyecem ama en çok yanlışı bitirdiğim öğrenme psikolojisi dersinden yapınca onuda diyip kendimi teselli edemiyorum.vay be 90net rüya gibi...oof of birazda yöntem teknik çalışayım bari...

kızlar imrendim sizlere...doğrusu daha çok konu eksiğim var tamamlasam belki artar netim diyecem ama en çok yanlışı bitirdiğim öğrenme psikolojisi dersinden yapınca onuda diyip kendimi teselli edemiyorum.vay be 90net rüya gibi...oof of birazda yöntem teknik çalışayım bari...

belli olmuyo ki canım ya bi deneme iyi bi deneme kötü gelebiliyo..
o yüzden sıkma canını..
benimki zaten iyi değil de teşekkür ederim yine de :14:

dafnem tebrik ederim darısı başımıza inşallah :nazar:

maşallah size :nazar: sonuçlarınız çok güzel gidiyor
ben 2hadfta çalışmadığım için,buraya yazıpta boş kalabalık yapmak istemedim...bu hafta dershanede deneme var,ona kadar eğitimi bitireyim diyorum ama bitermi acaba :44:
bugün program geliştirme bitti+40soru,rehberliğe başladım,yarın da rehberliği bitirip öyt veya öğrenme psi. ne baksam baya kolaylarım...
ilk hafta program yaptım ama,çalıştığım konuları derste de işleyince çok sıkıldım...şimdi değiştirdim o yüzden; tarih mesela,ya inkilaplara bakarım ya da ilk konulara,şimdi cephelerdeyiz.
geometride doğrular vardı,onlara bakarım..böyle daha yaralı olur inş.
benim tezim var bir de :18: gerçi sonuna yaklaştık iyice inş. literatür kısmını baya hallettim ama toparlamam lazım.buna da ayrı bir zaman işte.

iyi çalışmalar hepimize :80:

kızlar tebrikler için teşekkür ederim eğitim konularım bitirmiştim..
tgull 90 net rüya gibi yazmışsın canım ben 2 yıldır dersaneye gidiyorum geçen yıl 100-120 arası netlerde çıkarıyodum sınava yansımadı heyecanlandım çok, genel kültürüm de iyidir benim sorunum mat. onu da yapabilsem...

kızlar tebrikler için teşekkür ederim eğitim konularım bitirmiştim..
tgull 90 net rüya gibi yazmışsın canım ben 2 yıldır dersaneye gidiyorum geçen yıl 100-120 arası netlerde çıkarıyodum sınava yansımadı heyecanlandım çok, genel kültürüm de iyidir benim sorunum mat. onu da yapabilsem...

ben sözleşmeli atandım tabi boşta olmaktan kurtuldum diye onun rahatlığına boşladım tabi insan durdukça yerinde saymıyor geri gidiyor. hiççalışmadan70altım sözleşmeli atndım şimdi deneme çözüyorum 70puan nerdee çok unutmuşum. benim genel yetenek çok iyiydi eğitimde okulda öğrendiklerimde idare etmişti ta o zaman boşvermeyip üstüne koysam çoktan kadroya geçmiştim utanıyorum ya o kadarda yüksek puanlı bir bölüm değil üstelik...senin netler gerçekten çokiyi senin kadar yapsam geçerim kadroya. inşallah bu sene stres yapmazsın istediğin olur. senin branş ne?

kızlar ben ihtiyaç ve yargının fasikül denemelerini aldıım...
renkli renklide kalemler gaza geldim iyi çalışıyorum şimdilik bakalım bu gazla kaç gün çalışabilecem....

ben sözleşmeli atandım tabi boşta olmaktan kurtuldum diye onun rahatlığına boşladım tabi insan durdukça yerinde saymıyor geri gidiyor. hiççalışmadan70altım sözleşmeli atndım şimdi deneme çözüyorum 70puan nerdee çok unutmuşum. benim genel yetenek çok iyiydi eğitimde okulda öğrendiklerimde idare etmişti ta o zaman boşvermeyip üstüne koysam çoktan kadroya geçmiştim utanıyorum ya o kadarda yüksek puanlı bir bölüm değil üstelik...senin netler gerçekten çokiyi senin kadar yapsam geçerim kadroya. inşallah bu sene stres yapmazsın istediğin olur. senin branş ne?
canım branş resim banada 70p yetecekti sınavda bu tablodan farklı değil eğitim 83 genel kültür aynıydı mat. yapmamıştım 67p geldi çok olay oldu hesaplamalarda falan işte neyse inş. daha iyi olur çalışmayınca unutuluyor tabi bilgiler sen yinede atanmışsın ben sözleşmeliyede razıyım yeter ki olsun artık gücümde kalmadı zaten senin branş nedir?

kızlar ben ihtiyaç ve yargının fasikül denemelerini aldıım...
renkli renklide kalemler gaza geldim iyi çalışıyorum şimdilik bakalım bu gazla kaç gün çalışabilecem....

benim kitaplarımın her yerinde notlar yazar vede renkli fosforlu kalemlerle çizilmiştir böyle çalışıyorum bende

canım branş resim banada 70p yetecekti sınavda bu tablodan farklı değil eğitim 83 genel kültür aynıydı mat. yapmamıştım 67p geldi çok olay oldu hesaplamalarda falan işte neyse inş. daha iyi olur çalışmayınca unutuluyor tabi bilgiler sen yinede atanmışsın ben sözleşmeliyede razıyım yeter ki olsun artık gücümde kalmadı zaten senin branş nedir?

benim kitaplarımın her yerinde notlar yazar vede renkli fosforlu kalemlerle çizilmiştir böyle çalışıyorum bende

benim branş rehberlik, dediğim gibi puan düşük ama ben tembelim. bir şey danışacağım sana. daha önce dediğim gibi hiç çalışmam olmadı şimdi işten gelince çalışıyorum. öğrenme ve gelişim bitti. yazarak çalışmıştım iki derside ama yazarak iyi anlıyorum ama çok uzun zaman alıyor.diğer bütün derslerde duruyor acaba yazarak çalışmayı bırakıp yazrgının konu antalımlıları var onların üzerinden çizerek falan mı çalışsam zaman az yetişmeyecek diye düşünüyorum çünkü. ne dersin?

benim branş rehberlik, dediğim gibi puan düşük ama ben tembelim. bir şey danışacağım sana. daha önce dediğim gibi hiç çalışmam olmadı şimdi işten gelince çalışıyorum. öğrenme ve gelişim bitti. yazarak çalışmıştım iki derside ama yazarak iyi anlıyorum ama çok uzun zaman alıyor.diğer bütün derslerde duruyor acaba yazarak çalışmayı bırakıp yazrgının konu antalımlıları var onların üzerinden çizerek falan mı çalışsam zaman az yetişmeyecek diye düşünüyorum çünkü. ne dersin?

canım yazarak çalışmak en iyisi ama az zaman kaldı bende kitaptan okuyup çiziyorum bölümden dolayı bize göre daha çabuk anlarsın diye düşündüm birde bol soru çöz aslında bende tembellik ediyorum çoğu zaman off konularda çok bazen bildiklerimi unutuyorum çok stres yapıyorum bende ya..

benide eklerseniz sevinirim bende yarın cözeceğim denemeyi

tabi ki..hoşgeldin...
nickin çok hoş bu arada :69:

kızlar bu arada konuyu açarken 13 kişinin ismini yazmışız.
nerde bu 12 kişi? :47:
hani düzenli yürütecektik?
her denemenin soruları üzerine konuşulacaktı falan.
öğretmenliğim tuttu kızdım bak şimdi :9:
şaka bir yana en azından biraz daha aktif olsak diyorum :17:

Son düzenleme:
tabi ki..hoşgeldin...
nickin çok hoş bu arada :69:

kızlar bu arada konuyu açarken 13 kişinin ismini yazmışız.
nerde bu 12 kişi? :47:
hani düzenli yürütecektik?
her denemenin soruları üzerine konuşulacaktı falan.
öğretmenliğim tuttu kızdım bak şimdi :9:
şaka bir yana en azından biraz daha aktif olsak diyorum :17:

doğru diyorsun...bir kaç kişi sadece deneme sonucunu paylaşıyor ve konuşmalarda daha çok genel konularda oldu...benim konularda eksik çok konuyu daha çalışmadan yapamadığım soruları paylaşıp laf kalabalığı etmem saçma olur hani bildiğim konulardada yaptığım hataları daha doğrusu o hatalarda aklıma yatmayanları paylaşabilrim. evet yapmalıyım yapmalıyız doğru söylüyorsun öğretmenim özür dilerim...

bilemiyorum acaba diyorum konularım bitincemi başlasam deneme çözmeye. bir sürü çalışmadığım konunun sorusunu okumakla zaman geçiriyorum. aslında soru tiplerini görünce konu çalışırken fenada olmuyor hıı bu vardı soruda falan diye daha dikkat çekiyor ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum boşa zaman mı harcıyorum ki.bu gidişle konu bitmesini beklesem deneme çözmeye zaman kalmayacak. sence ne yapmalı tecrübeli gibisin bana bir fikir verir misin? bu kalan zamanı sence en iyi nasıl değerlendirebilirim...

canım yazarak çalışmak en iyisi ama az zaman kaldı bende kitaptan okuyup çiziyorum bölümden dolayı bize göre daha çabuk anlarsın diye düşündüm birde bol soru çöz aslında bende tembellik ediyorum çoğu zaman off konularda çok bazen bildiklerimi unutuyorum çok stres yapıyorum bende ya..

evet çabuk anlıyorum okuyunca hatırlıyorum ama o kadar zor geliyorki konu çalışmak anlatamam. birde uygulamada iyi hoş herşey yolunda ama yöntemlerin kuramların adı terimler isimler aklımda kalmıyor en byük sorunum o. dersleri sırayla bitirim diye karar vermiştim ama vaz geçtim çok sıkılıyorum. genel yetenekten sıkılınca eğitim ondan sıkılınca kültür her bölümden birer dersi birlikte götürecem bakalım böyle nasıl olacak..

Back