• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

ben bu hafta çözerim yazarım pek diğer denemeleri önceden çözdüğüm için katılmamıştım.bunu yazarım herkese kolay gelsin.. teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar ben de lise mat mezunuyum, okulu bir dönem uzattığım için şubatta mezun oldum. 2010da da hiç hazırlanmadan dersaneye falan gitmeden girdim sınava mezun olamadığım için, 86,7 puan aldım. Bu sene de şubattan sonra genel kültür için hızlandırılmış kursa başladım. Eğitime de kendim çalışıyorum yavaştan :D Ben de denemelere katılmaya karar verdim topicinizi görünce :) en kısa zamanda sonuçları sizlere de yazıcam..
Öpüldünüz canlar..

herkese selamlarrr:16:
bu aralar çom tembelim bir de çok hastayım yetişemiyorum hiçbir şeye.
yeni denemeyi nindirdim teşekkürederim amaben geçen haftaki denemenin eğitimini yeni çözebildim,malesef bu ara hiç vaktim olmuyo:43:

eğitim bilimleri netim şöyle
doğru:95
yanlış:19
boş:6
net:90.25

Merhaba arkadaşlar ben de lise mat mezunuyum, okulu bir dönem uzattığım için şubatta mezun oldum. 2010da da hiç hazırlanmadan dersaneye falan gitmeden girdim sınava mezun olamadığım için, 86,7 puan aldım. Bu sene de şubattan sonra genel kültür için hızlandırılmış kursa başladım. Eğitime de kendim çalışıyorum yavaştan :D Ben de denemelere katılmaya karar verdim topicinizi görünce :) en kısa zamanda sonuçları sizlere de yazıcam..
Öpüldünüz canlar..

hg bize göre puanın çok güzel de size yetmiyor..hayırlı olsun kursun...

yeni denemeyi nindirdim teşekkürederim amaben geçen haftaki denemenin eğitimini yeni çözebildim,malesef bu ara hiç vaktim olmuyo:43:

canım iyi net çıkarmışsın bende çok tembelleştim uzun zamandır çalışamadım...

Maşallah güzelmiş netin...Halimiz ne olcak hiç bilmiyorum....:59:

Denemeyi indirdim kızlar...Çözmek ne zamana nasip olcak bakalım,o kadar da yoğunum ki,stj konuları,ödevler,sunumlar...Araya sıkıştırmaya çalışıcam.

Çok sağolun,emeğinize sağlık...

Son düzenleme:
Öpüldünüz canlar..

merhaba bende lise mat mezunuyum.. ve mayısta ek atama var..sanırım seninde benimde 2011 kpss için çalışmamıza gerek kalmayacak:32::32: bende çalışmayı bıraktım artık ...:7::7:

| doğru | yanlış |net genel yetenek |38|9 |35.75
genel kültür |26 |32|18
eğitim bilimleri | 80 | 38 |70.50

mükemmel ötesi deneme sonucumu paylaşayım kızlar :14:
sabır diliyorum kendim için sabırrrr :59:

merhaba bende lise mat mezunuyum.. ve mayısta ek atama var..sanırım seninde benimde 2011 kpss için çalışmamıza gerek kalmayacak:32::32: bende çalışmayı bıraktım artık ...:7::7:

ne güzel yaa darısı başımıza:31:

keşke biz de çalışmayı bırakabşilsek:43::43:

keşkeeee:31:

| doğru | yanlış |net genel yetenek |38|9 |35.75
genel kültür |26 |32|18
eğitim bilimleri | 80 | 38 |70.50

mükemmel ötesi deneme sonucumu paylaşayım kızlar :14:
sabır diliyorum kendim için sabırrrr :59:

sabır ve sebatla devammm:26:

Back