- 14 Ocak 2007
- 252
- 18
- 643
- Konu Sahibi firarperest
yine olmamış nasıl yapacağızzz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine olmamış nasıl yapacağızzz....
cnm teşekkürler. şimdi indiriyorum bugün çözüp bitirmeye çalışacağımselam kızlar..
çok ihmal ettim farkındayım.
deneme yüklemeye geldim
sanırım kimse sorular üzerine konuşmak istemiyor.
o zaman sadece çözüp sonuçlarını paylaşırız napalım :26:
İhtiyaç 2011 TG-5 denemesi
GK-GY
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
EĞİTİM BİLİMLERİ
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Kolay gelsin
ben bu denemeye dershanede girmiştim güzel bir sınav bence çözülmeli
senin sonucun güzeldi demek ki :) merak ettim şimdi sınavı çözmem gerekk
Merhaba arkadaşlar ben de lise mat mezunuyum, okulu bir dönem uzattığım için şubatta mezun oldum. 2010da da hiç hazırlanmadan dersaneye falan gitmeden girdim sınava mezun olamadığım için, 86,7 puan aldım. Bu sene de şubattan sonra genel kültür için hızlandırılmış kursa başladım. Eğitime de kendim çalışıyorum yavaştan Ben de denemelere katılmaya karar verdim topicinizi görünce :) en kısa zamanda sonuçları sizlere de yazıcam..
Öpüldünüz canlar..
herkese selamlarrr
bu aralar çom tembelim bir de çok hastayım yetişemiyorum hiçbir şeye.
yeni denemeyi nindirdim teşekkürederim amaben geçen haftaki denemenin eğitimini yeni çözebildim,malesef bu ara hiç vaktim olmuyo
eğitim bilimleri netim şöyle
doğru:95
yanlış:19
boş:6
net:90.25
herkese selamlarrr
bu aralar çom tembelim bir de çok hastayım yetişemiyorum hiçbir şeye.
yeni denemeyi nindirdim teşekkürederim amaben geçen haftaki denemenin eğitimini yeni çözebildim,malesef bu ara hiç vaktim olmuyo
eğitim bilimleri netim şöyle
doğru:95
yanlış:19
boş:6
net:90.25
Merhaba arkadaşlar ben de lise mat mezunuyum, okulu bir dönem uzattığım için şubatta mezun oldum. 2010da da hiç hazırlanmadan dersaneye falan gitmeden girdim sınava mezun olamadığım için, 86,7 puan aldım. Bu sene de şubattan sonra genel kültür için hızlandırılmış kursa başladım. Eğitime de kendim çalışıyorum yavaştan Ben de denemelere katılmaya karar verdim topicinizi görünce :) en kısa zamanda sonuçları sizlere de yazıcam..
Öpüldünüz canlar..
merhaba bende lise mat mezunuyum.. ve mayısta ek atama var..sanırım seninde benimde 2011 kpss için çalışmamıza gerek kalmayacak bende çalışmayı bıraktım artık ...
keşke biz de çalışmayı bırakabşilsek
| doğru | yanlış |net genel yetenek |38|9 |35.75
genel kültür |26 |32|18
eğitim bilimleri | 80 | 38 |70.50
mükemmel ötesi deneme sonucumu paylaşayım kızlar
sabır diliyorum kendim için sabırrrr