• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

inşallah bende atanacagım 88 puan aldım..yine calışmalımıyım ..2010 da atanamadım kendi branşımda bu puan yetmedi:(

vay be bana yeter o puan.. kaç netle oldu?
branşı merak ettim ama nickten anladığım kadarıyla matematik

ben de merak ediyorum :26: :4:
isterseniz yediiklim tg-2 yi çözebiliriz

bence sen ekle yeni denemeleri isteyen çözer. ben yediiklimin gygk sını çözdüm eğitimi çözemedim henüz. çünkü dershanede denemeye gittim, evde kendim de deneme almıştım onları çözdüm. ona sıra gelmedi:26: ama zaman bulunca çözücem mutlaka. bundan önceki çözümlü olduğu için soru sorma gereği duymadı sanırım kimse

Branşım lise matematik 102 gkgy 95 egitim yapmıştım uzman yediiklim ağırlıklı çalısmıstım..88,0 geldi kopya olayları falan mahvetti psikolojimi yoksa atanırdım.. 0,1 ile kaçırdım çünkü.. şimdi içimden hiç çalışmak gelmiyor.. napcagımı bilemez halde nisanı ettim.. bu puan 2011 agustosta işime yaramı emin değilim...bıktım

Branşım lise matematik 102 gkgy 95 egitim yapmıştım uzman yediiklim ağırlıklı çalısmıstım..88,0 geldi kopya olayları falan mahvetti psikolojimi yoksa atanırdım.. 0,1 ile kaçırdım çünkü.. şimdi içimden hiç çalışmak gelmiyor.. napcagımı bilemez halde nisanı ettim.. bu puan 2011 agustosta işime yaramı emin değilim...bıktım

uzman dediğin uzman kariyer mi? gerçekten çok kötü bi durum. onların yüzünden bi çok kişi mağdur oldu. netlerin çok güzelmiş. umarım bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Allah yardımcın olsun ve hepimizin:129:

kurabiyecim saymamıştım moralim bozuluyo diye ama senin için saydım şimdi=)
ikisinin toplamı 64 net çıktı
iyi bi puan için 100lazım:18:

O 100 net bana hayal gibi geliyor ama, offf kendimi bugün çok kötü hissediyorum.
Niye ilerleyemiyorum aylardır aynı yerdeyim.
Yok kazanamıycam ben bu sınavı.:58:
Matematiksiz olmuyor o da ben de yok :59:

senin puan bana yeterde artar bile ..:27:fakat benim arkadaşım son atamada 86 ile aydına atandı oda lise mat. ve sıra gelmez diye öylesine hep batı yazdı ve atandığına şaşırdı yani senin nasıl olmadı ya bide çok az farkla kaçırmışsın...

O 100 net bana hayal gibi geliyor ama, offf kendimi bugün çok kötü hissediyorum.

100 keşke olsa bazen 83 yaptım 100de olur diyorum ama mat.olmadan zorrr..
offf valla bende mat.dersinden çıktım ama anlamıyorum olmıcak diye canım sıkkın 3 ay kaldı..

Matematik demee, matematik demeee... :(
Of ya Lise 1 de gördüm en son matematik!
6 sene önce öğrenemediğim şeyleri sınavda 30 soru olarak önüme koyuyorlar..
hele geometri!!

en son 8. sınıftaaaa!!! :53:

Matematik demee, matematik demeee... :(
Of ya Lise 1 de gördüm en son matematik!
6 sene önce öğrenemediğim şeyleri sınavda 30 soru olarak önüme koyuyorlar..
hele geometri!!

en son 8. sınıftaaaa!!! :53:

aynı durumdayız canım ya 30 tane mat.yapmadan olmuyor ben güzel sanatlarda okudum liseyi enson ortaokulda gördüm 10sene oldu yani nasıl yapamıcam ki...ithal öğretmen alacaklarmış :63:önce bunlara bir çare bulsunlar :36:

uzman dediğin uzman kariyer mi? gerçekten çok kötü bi durum. onların yüzünden bi çok kişi mağdur oldu. netlerin çok güzelmiş. umarım bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Allah yardımcın olsun ve hepimizin:129:

uzman kariyer canım eğitimini çok beğeniyorum sınava formatına yakın buluyorum.. çünkü ben uzmanın denemelerinden kaç yaptıysan sınavda da aynısını yaptım..Allah kimsenin emeğinin karşılıksız bırakmasın inşallah.

senin puan bana yeterde artar bile ..:27:fakat benim arkadaşım son atamada 86 ile aydına atandı oda lise mat. ve sıra gelmez diye öylesine hep batı yazdı ve atandığına şaşırdı yani senin nasıl olmadı ya bide çok az farkla kaçırmışsın...
canım senin dediğin 2009 ile yapılan son haziran-temmuz atmasıdır.. 2010 puanı ile son atamalar geçen aralıkta yapıldı..vee lise mat 88,1 ile kapattı benim ki 88,0 dediğim gibi :((

Son düzenleme:
uzman kariyer canım eğitimini çok beğeniyorum sınava formatına yakın buluyorum.. çünkü ben uzmanın denemelerinden kaç yaptıysan sınavda da aynısını yaptım..Allah kimsenin emeğinin karşılıksız bırakmasın inşallah.

canım senin dediğin 2009 ile yapılan son haziran-temmuz atmasıdır.. 2010 puanı ile son atamalar geçen aralıkta yapıldı..vee lise mat 88,1 ile kapattı benim ki 88,0 dediğim gibi :((

bende uzman kariyer kullanıyorum gayet memnunum ...
canım 2009da arkadaşım sınava girmedi 2010temmuz ve kasım da birlikteydik tercih yaparkende gördüm son puan ile atandı fakat tercihlerde farklı sistem işliyor o yüzden olmamıştır senin arkadaşımın yazdığı ilde ondan yüksek puanlı yazmadı galiba onun ki şans hiç beklemiyodu çok kişi vardı önünde 26 yı işaretleseydin bari çok az fark kalmış...

Son düzenleme:
bende uzman kariyer kullanıyorum gayet memnunum ...
canım 2009da arkadaşım sınava girmedi 2010temmuz ve kasım da birlikteydik tercih yaparkende gördüm son puan ile atandı fakat tercihlerde farklı sistem işliyor o yüzden olmamıştır senin arkadaşımın yazdığı ilde ondan yüksek puanlı yazmadı galiba onun ki şans hiç beklemiyodu çok kişi vardı önünde 26 yı işaretleseydin bari çok az fark kalmış...

26 yı işaretlememe rağmen olmadı o yüzden söylüyorum benim bransım lise mat 88,112 ile kapattı..sizin arkadasınız durumu benden farklı sanırım yoksa mümkün degil..tercih sistemi konusunda da çok ilgiliyim...sizin arkadasınız hangi ay atandı?

26 yı işaretlememe rağmen olmadı o yüzden söylüyorum benim bransım lise mat 88,112 ile kapattı..sizin arkadasınız durumu benden farklı sanırım yoksa mümkün degil..tercih sistemi konusunda da çok ilgiliyim...sizin arkadasınız hangi ay atandı?

canım unutmuşum 1 yıllık düz memur olmuştu onlara öcelik tanıyolarsa bilemem aralık ta atandı 2010 puanı ile lise mat.öğrt... senin için üzüldüm benimde az puanla olmadı...inş.bu defa atanıcaz...

arkadasınız memurluktan öğretmenliğe kurumlararası geçişle atanmış.. o yüzden..inşallah atanırız mayısta ek atama var diyorlar..

Back