• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

Arkadaşlar.!! az önce resmi açıklama yapıldı..30bin öğretmen ataması yapılacak mayısta.. ben artık çalışmıyorum..0,1 ile kaçırmıstım zaten..
elimdeki kpss kitaplarını isteyen olursa verebilirim.. ihtiyacım kalmadı artık..Allah yardımcınız olsun inşallah..

Arkadaşlar.!! az önce resmi açıklama yapıldı..30bin öğretmen ataması yapılacak mayısta.. ben artık çalışmıyorum..0,1 ile kaçırmıstım zaten..
elimdeki kpss kitaplarını isteyen olursa verebilirim.. ihtiyacım kalmadı artık..Allah yardımcınız olsun inşallah..

senin adına çok çok sevindim arkadaşım.
yerinde olmak isterdim.
şimdiden hayırlı olsun :71:

Ben de burdayım ingilizce öğretmeni adayı olarak;)Ama bu atama bize kötü yansıyacak umarım ağustosta atama yapabılırler:(

senin adına çok çok sevindim arkadaşım.
yerinde olmak isterdim.
şimdiden hayırlı olsun :71:
çok teşekkür ederim gerçekten çok zorlu bir süreç geçirmiştim. ilk atamada atanabilecekken iptal olayı çok yıpratmıştı..inşallah sende atanırsın ..
Ben de burdayım ingilizce öğretmeni adayı olarak;)Ama bu atama bize kötü yansıyacak umarım ağustosta atama yapabılırler:(

agustostaki atama aynen yapılacak bu atama adı üstünde ek atama.. Allah kolaylık versin..

ne güzel. senin adına sevindim. hadi hayırlı olsun şimdiden :66: darısı başıma:31:

Back