2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

yazıların hepsini okuum kasım annelerinde ama ben yazmadım evet benm adıma yazılmış gercekten ben yazmadım kızlar bu arada bu bnm için çok üzücü bi drum bn yazmadım onları

insanların kusurları yüzlerine vurulmazmışa sığınarak sildim fotoğrafları adminler affedin ..

Ve yine iyi nietimle söylüyorum bu bindallıları giyicekseniz eğer çok güzeller..Gzel oldukları için bu denli aklımda kalmışlar

Son düzenleme:
kasım annelerne bktım bnm adıma yazılmış kızlar bu bnm için çok kötü bi drum gercekten yemn edrm ben yazmadım ister inanın ister inanmayım herşey için özr

çok teşekr edrm gercekten beni anladığın için sağol evet eger maddyatmız el verirse normal bi terzye diktitceğim tekrardan sağol

bi haber duydum hemen paylaşayım dedim :) esse'de bazı ürünlerde 1 alana 1 bedava varmış, daha 2 gün önce aldığım için bende bir araştırayım dedim, 2 ürüne de internetten baktım, fişteki fiyatlarının 40tl üzerinde olduklarını gördüm ama tost makinesi 2 alana 1 bedava yazıyordu düdüklüde yazmıyordu, bilginize:/

teyzemin 3 görümcesi gelinlik işliyor, 3 hafta kala bile olsa yetişir dediler :) dert etme :) ben de daha model belirleyemedim:/

ayy benimde 19 kasım düğün insallah.ortada hiç bişey yok.tayin için uğrasıyor nisanlım.o yokken benimde bişey yapasım yok zaten(((

2011 kasım gelinleri gelinlikleriniz ne durumda.. Ben daha karar bile vermedim nasıl bişey giyeceğime yetişmicek die korkuyorum..

Yetişir yetişir :)
Ben iki gelinlik denedim henüz, bayramda halletmeye çalışacağım inşallah.

drtoobesh
kızlar dün tupperware siparişi verdim kullanan memnun kalan veya kalmayan var mı?

Hangi seriyi sipariş verdin? Halam Damla serisinden bir kap verdi bana. Kullandım acaip memnunum :) Zaten kullananların bir şikayeti yok okuduğum kadarıyla fiyatlar haricinde tabii :)

ela01
ayy benimde 19 kasım düğün insallah.ortada hiç bişey yok.tayin için uğrasıyor nisanlım.o yokken benimde bişey yapasım yok zaten(((

Farklı yerlerde olunca zor oluyor gerçekten, ben aldığım her şeyin fotoğrafını çekip nişanlıma gönderiyorum. Hatta yaşayacağımız evi tutup yerleştirmeye de başladım, en azından bu şekilde ortak olabilsin diye fotoğrafları göndermeye devam ediyorum :)
Dişi kuş iş başında haliyle :)

Merhaba kasım gelinleri
bende kası geliniyim allah kısmet ederse 11.11.11

ben yeni farkettim bu topiği walla

Merhaba :)
Hazırlıklar ne alemde ?
İnşallah.

Balayı için nereleri düşündünüz kızlar ?

merhaba bende kasım geliniyim balayı için antalya alanya tarafını düşünüyoruz ama soğuk olur mu ki

Merhaba :)
Geçen yıla bakarsak Kasım'ı güneşli geçirmiştik ama umarım bu yıl da aynısı olur.
İkinci düğün İstanbul'da olacak bizim. Memleketteki düğün artı İstanbul yolu ve İstanbul'daki düğün telaşı bizi hayli yoracağından İstanbul yakınında bir yer olsun istiyoruz. Ağva ilk seçenek ama gönlüm bir yandan da ille de Cunda diyor :)

Son düzenleme:

İnşallah bu senede güneşli olur.Cunda güzel bir yere benziyor :)Memleket neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…