• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hly7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
4.307
2
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

biz geçen ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik.. bu ayın adetini bekliyorduk.. dün oldum bugün doktora gittim.. bu arada umut tüp bebek merkezinde ulun beye gidiyorum..çok memnunum.. bugün tedaviye başlıcaktık fakat kendisi tam opu ve transfer zamanı yurtdışında olacakmış beni süleyman beye yönlendirdi.. bnde kabul etmedim sizi beklerim dedim.. oda iyi olur zaten bana ve eşime ilaç verdi daha 5. günümüz ilaçda onları içersiniz anca tesir eder dedi bu sürede.. kasım adetiylede başlarız inşallah dedi... bnde kabul ettim..

benim gibi kasımda başlayacak olan arkadaşları bekliyorum.. gelin beraber geçirelim bu süreci :)

mrb canım bende senin gibiyim aslında bende geçen ay başlayacaktım ama adetim erken gelince bir anda kendimi hazır hissetmedim ve vaz geçtim şimdi beklemedeyim ekimin 29 nda başlayacağız Allah kısmet ederse bu benim üçüncü denemem olacak ve son olmasını istiyorum çünki çok yoruldum umarım seninde son olur

slm kızlar benimde ilk denemem pazartesi toplanıcak ıns hepimiz icin hayrılsı

mrb canım bende senin gibiyim aslında bende geçen ay başlayacaktım ama adetim erken gelince bir anda kendimi hazır hissetmedim ve vaz geçtim şimdi beklemedeyim ekimin 29 nda başlayacağız Allah kısmet ederse bu benim üçüncü denemem olacak ve son olmasını istiyorum çünki çok yoruldum umarım seninde son olur

selam canım,

hakkında hayırlısı olsun seninde inşallah :) bende 1 kasımda adet olurum yüksek ihtimalle işte adetin 2. günü başlarız... sen benden bikaç gün önce başlayacaksın Allah ın izniyle..inşallah pozitif sonuçlanır canım.. sende sebep ne ? bnde pko var yani kadın infertilitesi...sen hangi merkezdesin ? çok soru sordum ama :9:

slm kızlar benimde ilk denemem pazartesi toplanıcak ıns hepimiz icin hayrılsı

merhaba,
hakkında hayırlısı olsun canım.. senin sorununn ne ? hangi merkezdesin...?

sen bizden önce başlamışsın tedavine.. bnde bugün başlıcaktım ama opu ve transferde kendi ddoktorum olamayınca istemedim.. kasıma kaldı Allah nasip ederse :)

yumurta rezervelerimn az oması su anda 6 tane yumurtam var kadıköy sifada tedavi görüyorum cnm

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.
bu sürec zorlu bır dönem dilerim hepimiz iyi haberlerle sonlandırırız.
Tedavımı cerrahpaşada başladım ama kararsızım. Aralık sonu dusunuyorum.

yumurta rezervelerimn az oması su anda 6 tane yumurtam var kadıköy sifada tedavi görüyorum cnm

anladım canım.. inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır.. hakkında hayırlısı olur :) engin enginsu ya mı gidiyorsun ?

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.
bu sürec zorlu bır dönem dilerim hepimiz iyi haberlerle sonlandırırız.
Tedavımı cerrahpaşada başladım ama kararsızım. Aralık sonu dusunuyorum.

hoşgeldin canım..

inşallah ilk denememizde pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırız cnaım benim...

ilk denemenmi? sorun ne ? biraz anlatır mısın ?

size özel mesaj da yolladım burdan da yazayım..

bu topik martta açılmış olan bi topik.. martta tüp bebekle hamile kalıp kasım aralıkta doğum yapacak olanların topiği...
bu topik ise tüp bebeğe martta başlayacak olanların topiği... konularımız ayrı olduğundan burda devam etmeyi talep ediyorum...

teşekkürler..

evet cnm engin enginsu tskler ii dilekleri icnn pazartesii toplicaklar bakalım hayrlısı

mrb canım benim sorunumd pco adanada yaptırıyorum bir pozitif biri negatif en sonki düşük oldu

mrb...bende 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememe kasım ayında başlıyorum...şu an eşimle beraber ilaç kullanıyoruz.iğneler,ilaçlar,yumurta toplama,transfer derken kasım ayı sonunda pozitif sonucu almayı umuyorum.hepimiz için dua ediyorum.her açıdan zorlu bir süreç...inşallah bundan sonra güzel haberlerle dolu olur mesajlarımız...

Merhaba kızlar ben de İnternationalda bırdahakı ay başlıcam
ilk denemem olucak unmarım bebeklerimizi seneye kucağımıza alırız
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin..
bu süreçte neler yaşıcaz neler bizi bekliyor acaba
yerleştiremeden sonra neler yapmalıyız bir sürü topik okudum şimdiden
Allah yardımcımız olsun

Melek

Kasım ayında başlayacağız insallah ama yer konusunda hala karar vermedik arastırıyoruz. Sgk karşılamaıyor. Vakit kalmadı. Amh 0,2 çıktı. Sizin değerlerininz nasıl? Sorun kimden kaynaklanıyor?Ben endometriozis ameliyatı oldum 3 ay önce. Yumurtlık rezervlerim bitti neticede..

Kasım ayında başlayacağız insallah ama yer konusunda hala karar vermedik arastırıyoruz. Sgk karşılamaıyor. Vakit kalmadı. Amh 0,2 çıktı. Sizin değerlerininz nasıl? Sorun kimden kaynaklanıyor?Ben endometriozis ameliyatı oldum 3 ay önce. Yumurtlık rezervlerim bitti neticede..

benim eşimde sperm azlığı var bu nedenle tek çaremiz tüp bebek
ben İnternatıonalda tedavi olcam
sgk düşündüm ama 900 gün prim yatması istenıyo malesef bnm okdar gün primim yatmadı
o nedenle elde avuçta ne varsa vericez yavrumuz için
hatta inş. ikizim olur die dua ediyorum
bu mesajımı okuyan herkes inş. derse çok sevinirim..:49::49:

Bende ikiz istiyorum ama 35 yas altı hastalara tek embrio transferi yapılıyor kanun gereği..Sen kaç yasındasın?

ınternational da ne kadar ücret? Memorial 200o Euro ve ilaç parası dedi. Ben orayı düşünüyorum

Bende ikiz istiyorum ama 35 yas altı hastalara tek embrio transferi yapılıyor kanun gereği..Sen kaç yasındasın?

kanun olarak nedir bilmiyorum ama doktorum ilk görüşmede yaşım 25 olduğundan çoğul gebelik olmasın die tek embriyo dedi
ama ben konuşucam yine de

Back