- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.441
Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..
neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..
Himmelcim sen nasılsın? Senin de sesin soluğun çıkmaz oldu bu ara.Gecmis olsun canimcim.
Sanırım eskiden konuşacak konumuz çok oluyordu. Şimdi hem anne olarak tecrübelendik hem de bebeklerimizin sorunları epey azaldı. Ayrıca afacanlar çok yoruyor artık. Ben biraz bunlara da bağlıyorum topikteki sessizliği.Neyse sen ortaya bi konu atmış oldun topik canlanır belki. Benimki de öyle oluyor arada ama bir hafta kadar uzun süreli değil birkaç gün sürüyor. Dişler falan etkiliyor herhalde.Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)
Himmelcim sen nasılsın? Senin de sesin soluğun çıkmaz oldu bu ara.
Sanırım eskiden konuşacak konumuz çok oluyordu. Şimdi hem anne olarak tecrübelendik hem de bebeklerimizin sorunları epey azaldı. Ayrıca afacanlar çok yoruyor artık. Ben biraz bunlara da bağlıyorum topikteki sessizliği.Neyse sen ortaya bi konu atmış oldun topik canlanır belki. Benimki de öyle oluyor arada ama bir hafta kadar uzun süreli değil birkaç gün sürüyor. Dişler falan etkiliyor herhalde.
Nezoocum bi sen varsın herhalde şu ara iyi topiğin takipçisi
Asu sen de dün girdin çıktın birşey yazmadın yakaladım seni. Kendinden haber ver arkadaşım, nerelerdesin?
Ayni durum bizdede var bende diyorumki acaba dis filan mi geliyor,bakiyom dis filanda yok bende anlamadim ama ayni durumdayiz,uyukuya dalmasi 1 saati buluyor bazen geciyor bile gecede emiyor,ayagimda salliyorum hala bi aglama krizi anlamadim gittiGeçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
Müge Anliýa mi hic bakmadim öyle programlara :))))))))))))Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)
Himmelcim sen nasılsın? Senin de sesin soluğun çıkmaz oldu bu ara.
Allah'ım ne güzel yağmur yağıyor..Allah dışarı da olanlara yardım etsin...
Gamze bu arada doğum hikayeni okudum ...
SLM kızlar biz geldik şeymaylabugün benim doğum günüm 21 oldum 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür hepinizi çok seviyorum
Bak sen İpek'e şimdiden aşık olmaklar telefon etmekler yandın kızım sen, kapıları açıp merdiven çıkmayı da öğrendi mi İpek'i tutana aşk olsun. pıt pıt pıt yukarıya kaçar artık :) Büyük kayınvalideyle arası da iyiymiş maşallah hadi bakalım hayırlısı
Doğum gününüz kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara inşallah. Topiği sen açtın en az sen giriyorsun. Özletme kendini daha sık gir.
Gamze rüyamda seni gördümNereden nasıl girdin anlamadım..Eşimle geziyoruz senin bir dükkanın varmış oraya giriyoruz.Tezgahın üstünde bir çerçeve diyorum ki aa bu ipek o zaman sen de Gamzesin : evet nerden tanışıyoruz diyorsun bende diyorum ki kk dan Bir şeyler alıyoruz hatta sen bize hediyeler de veriyorsun eşimde diyor ki olmaz kabul edemeyiz sende diyorsun ki olur mu hiç öyle içimden geldi sizi tanımak çok güzeldi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sabah kocişe pizza yaptım bayıldı öglende pasta yaptım cok kolay bi pasta kedi dili var bimde ondan aldım bide hazır pasta kremesı bide cikolata sos harika kolay ve leziiz tavsiye ederim....
yarın sabah arkadasa kahvaltıya davetliyiz kahvaltı tabagı aldım hediye ins begenir Eki Görüntüle 549735 nasıl ? kuşuma kaban alıcaz kızlar siz aldınız mı???
Aman canim insaallah huy filan degistirmez,benim kizimda ne hastalik bildim ne dis,ne asI cok eziyetsiz bir bebekti daha 3 aylik filanda uyuku saatleri,yeme saatleri belliydi ama bu oglan tam tersi.Canimcim bir ara ayakta corap tutmama huyu bizdede vardi hatta ilk aklima gelendi kilotlu corap giydirmek ama onuda tutup cekiyordu emekliyodu o zaman ayagindanda yarim metre kilotlu corabin corap kismi sürükleniyordu.Ben bu kilotlu coraplarin ayak kismi olmayanlar var ya onlardan aldim onu bir tehdit olarak görmüyor:)))))))gerektigindede ayagina corabi geciriveriyorum ama evde giymesi icin ev ayakkabisi aldim onu giydirince ilk günler zorlaniyordu ama simdi severek giyiyor ve ne corabi nede ayakkabiyi cikartmaya ugrasmiyor.Benim cözümüm bu oldu.hmm, Emir de de öle ağlama krizleri falan yok çok şükür.. niye öle olduki, 2 yaş sendromunu duymuştum da 1 yaş sendromu da mı varmış.. amaaan bu ne ya, sürekli sendrom krizleri mi yaşayacağız.. öle bişi varsa belki Emir de olacak da daha başlamadı.. Emir de huy değiştirmesin bide.. aman aman Allah korusun..
bizim de sorunumuz ayaklarında çorap tutmuyor, ne çorap ne patik ne ayakkabı.. ne varsa çıkarıyor.. hiç bişi tutmuyo ayaklarında.. siz ne yapıyorsunuz.. ben artık kilotlu çorap giydiriyorum, onu da uğraşıyo çıkarmaya ama çıkaramayınca bırakıyor peşini çok şükür.. ama bu sefer de çok sıcak oluyo.. biz kaloriferleri yakmaya başladık, o yüzden kilotlu çorap fazla geliyor.. giydirmesem yerler taş hep, üşütecek diye korkuyorum.. ay ne yapacağımı şaşırdım valla.. biz zaten hastayız karı koca, o hasta olmasın diye uğraşıyoruz ama, valla yoruldum peşinde gezmekten, sürekli çorap kollamaktan.. siz ne yapıyorsunuz? bu sorunu yaşayıp çözen mutlaka vardır aranızda diye düşünüyorum.. bana da yardım edin, hastayım uğraşamıyom çok..
Afiyet olsun Gamze´cim pizzaniz ve kolay pastaniz.Bencede hos bir kahvalti tabagi,begenirarkadasin.biz alali baya oldu burda bayadir havalar soguk oldugundan,hatta su kulaklari kapatan ve bagcikla baglanan bere bile aldik :))))kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sabah kocişe pizza yaptım bayıldı öglende pasta yaptım cok kolay bi pasta kedi dili var bimde ondan aldım bide hazır pasta kremesı bide cikolata sos harika kolay ve leziiz tavsiye ederim....
yarın sabah arkadasa kahvaltıya davetliyiz kahvaltı tabagı aldım hediye ins begenir Eki Görüntüle 549735 nasıl ? kuşuma kaban alıcaz kızlar siz aldınız mı???
Canimcim bence 1 tane yetiyor yedege gerek duymadim hic ama dedigin gibi cabucak kücülüyorlar zaten,kücülünce alirsin canim.gamzecim hediyen çok güzel bence beğenir arkadaşın.. biz de bugün aldık canım kaban.. kanz dan aldık biz, hem indirimdeydi hemde çook güzeldi.. kızlar için neler var bakmadım ama pek.. lcw de kızlar için çoook şirin kabanlar var ama, ben bayıldım resmen.. fiyatları nasıl hiç bakmadım ama çook şirinlerdi.. tavsiye ederim bi bak istersen..
bide arkadaşlar ya kaç tane kaban bot alacaz biz bu çocuklara.. tecübeli anneler birer tane yetiyo mu,yoksa yedek birer tane daha almak mı lazım.. ben bilemedim.. şimdilik birer tane bot ve kaban aldık biz ama, yeter demi ya.. acayip hızlı büyüyolar zaten, bunlar küçülürse alırız bitane daha olmaz mı.. ben öle yapacam valla, zaten bütün kılığını kıyafetini yeniledik mecburen, geçen senekiler dizine geliyo, amaan doğalgaz faturasıda başlayacak zaten kol gibi gelmeyee.. amaan Allah yardımcımız olsun inşallah..
begendin mi????????.:)))))) ay bazen rüyalarımda hala dogum yapıyorum ne kadar sancılı oluyorum anlatamam:)))))))))
cnm bende ne güzel herkesin rüyasındayım aynı ak sakallı dede gibiyim neredesn bulusalım diyecegm amaeyübüde al görüşrüz işte dogum hiayemden etkilenmişsindir
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sabah kocişe pizza yaptım bayıldı öglende pasta yaptım cok kolay bi pasta kedi dili var bimde ondan aldım bide hazır pasta kremesı bide cikolata sos harika kolay ve leziiz tavsiye ederim....
hmm, Emir de de öle ağlama krizleri falan yok çok şükür.. niye öle olduki, 2 yaş sendromunu duymuştum da 1 yaş sendromu da mı varmış.. amaaan bu ne ya, sürekli sendrom krizleri mi yaşayacağız.. öle bişi varsa belki Emir de olacak da daha başlamadı.. Emir de huy değiştirmesin bide.. aman aman Allah korusun..
bizim de sorunumuz ayaklarında çorap tutmuyor, ne çorap ne patik ne ayakkabı.. ne varsa çıkarıyor.. hiç bişi tutmuyo ayaklarında.. siz ne yapıyorsunuz.. ben artık kilotlu çorap giydiriyorum, onu da uğraşıyo çıkarmaya ama çıkaramayınca bırakıyor peşini çok şükür.. ama bu sefer de çok sıcak oluyo.. biz kaloriferleri yakmaya başladık, o yüzden kilotlu çorap fazla geliyor.. giydirmesem yerler taş hep, üşütecek diye korkuyorum.. ay ne yapacağımı şaşırdım valla.. biz zaten hastayız karı koca, o hasta olmasın diye uğraşıyoruz ama, valla yoruldum peşinde gezmekten, sürekli çorap kollamaktan.. siz ne yapıyorsunuz? bu sorunu yaşayıp çözen mutlaka vardır aranızda diye düşünüyorum.. bana da yardım edin, hastayım uğraşamıyom çok..
cnm ikizlern iydr umarm bayadir yoksn sen deecanım merhaba beni hatırladın mı ikiz bebeklerim vardı.ben kız olana sürekli kilotlu çorap giydiriyorum yaz kış elbise,etek şort altına
oğlum a da erkekler için olan dan aldım tchibo dan mavi yeşil gri renkler üzerinde pörtü böcek var onları sevdirdim önce ancak öyle giydiriyorum hoşuna gidiyor bacaklaında ki desenleri seviyor ve çıkarmaya çabalamıyor istersen sende resimli lerden al belki hoşuna gider.
bir de civil bebe de ayaksız olanları var tayt gibi onlardan da aldım ama henüz giydirmedim.
evde ayakkabı kullanmıyoruz henüz. dışarıya giderken giydiriyorum ilk zamanlar hiç ayaklarında durmuyordu şimdi ise kendisi alıp bana getiriyor giyelim de dışarı çıkalım diye, aynı şeyi mont ve şapka da da uyguladım tavsiye ederim. dışarının yüzü suyu hürmetine giyiyorlar vallahi yoksa çıplak çıkacaklar neredeyse. yoruldum demeyin bir de ikiz annelerini düşünün bakımları akşama kadar uğraşması bir yana birde dur yapma,kardeş o,birbirlerini kıskanmalar, anne ve baba yı paylaşamamalar, saç baş çekmeler,tokatlamalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?