• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ay bu arada yarin kayinvaldem ve kayınpederim geiyooooo
bi hafta bbizseler...
bol bol gezecez .. İkea ya gitmem lazım...dolap icin örtülere donaticam mutfağımı ve buzdolabımı...
su aralar tum plastiklerini attım evden..herseyi tupper yaptım..bı özenme geldi icime..surekli yeniliyorum herseyimi..ikea da halılarda indirim varmış..bı bakicam..mutfak kilimlerin kirlendi artık..bı degisiklik iyi olur..
velede kişiliklar alicaaazz pijama falan..
Ama en guzeliiiii kayinvaldem benihiiiiicccc mutfağa sokmaz..paşalar gibi ne yemek istiedigimi söylerim ...yapar eder...
sanirim bu gidişle happy likten cildiracammmmmm....
neyse bugun buzdolabını envaiiii çeşit sebze meyve ile doldurdum ki bu haftayı iyi değerlendireyim anam..yoksa ben kereviz falan pişirmeyi bilmem..pişirsin de yiyelim di mı ama....
sık sık giremem bu hafta İnternet'e..
herkeslerin dogum gunü kutlu ve mutlu olsun...
dogum gunü fikirlerini okumak icin girerim ama daha çarşambaya kadar ne parlak fikirler çıkar burdan...
takipteyimmmmm
opuldunuzzzzzzz

İzmir li nurdaaaannnn..erdem Kaan in annesi.....ilknur dogum gunü partisine geliyo..atla gel onun arabasına sende...simdi aklıma ggeldi..dur bı yarin ariyayim kiz seniiii...
cok güzel fikir cnm ii dogum günleri dileriz zaten iyi gececegi belli Allah mutlulugunu bozmasın cok anlatıpda nazardegdirme he:47::47::47: tupper bende alıyorum ama cok pahalı oluyo ya :1: öptüm erdemi

slm kasım anaları hepinize bol gülücüklü bi haftasonu dilerim benim kızda yürümeyi baya ilerletti artık hep yürüo maş:nazar: çok yaramaz oldu bu ara hızına yetişebilene aşk olsun...

bu arada emireamade sanaküstük haberin olsunnn asu ve bende ankaradayız kemece görülmeye değer ama bari yalandanda olsa sizin icinde gelirim deseydin hıhhh:43::43::43::43:

himmellllllll ben daha olmadım hayırlı olsun regl olmak istiyorum regl:35::35::35:

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesn nasılsın haftaya bulussak mı kemecede aradı beni gecen sana baglı istersenz bigün kemece kacta cıkıo ögleden sonrada bulusabiliriz?????????

eylemsura dogum gününüz kutlu olsun cnmm cok güzel seyler yapmıssınz

ya ben bu dogum günü konusunda cok ruhsuzum cok bişey düsünmüorum hatta gecen gün benim dogum günümdü 31 ekim okulda bi ögretmenin dogum gününü kutlamak icin ögretmenler odAsına gittim sonra geldim tarşhe bi baktım benimde dogum gününmmüş o kadar ruhsuzum düşünün baskasınınkini hatırlıyom kendiminkini sonra :52::52: eşimde aksam pasta almış saolsun o benden ii hatırlıo benm dogumgünümü:52::52: kızımın dogum günü benim icin özel ama sadece bir yaş fotografı cektirip stüdyoda cerceve yaptırıcam her sene böle yapıp yan yana duvara asıcam 15ine geldiğinde 15tane cerceveli resim yan yana büyüme anatomisi gibi:9: bide halası ve amcasını cagırıp bi dogum günü yaparız herlade birde mektup yazacagım kızıma bu yıl neler yasadı dişi ne zaman cıktı ne zaman emekledi yürüdü vs anlatan yetmez mi benim ormantikliğime bu bile fazlaaaaaaa:1::1::1:

iklimaras senin adına yasanacak değişiklikleri merakla bekliorum haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senem ek gıda konusuna üzülme arada cocuklar iştahsızlasıyooo benim kız b öle bi böle bugün kahvaltıda köfte yedi dün bişey yememeişti keyiflerine göre yani:50:

evttt bizde bu gün ve bu saat te yaşımıza basmış olduk ayy ne güzel yaa azcık büyüttük bıdıkları inşşallah herşey daha güzel olcak tüm bebişlerimiz için. biz ayilecek doğum günü yapcaz fakat çok komiktirki pastamız kocaman 1 ye ye bitmez bizdende böyle bi doğumgünü kalabalık istemedik ne bileyim işte ama sizler ilk çocuklarınız yakışır sizlere herşeyin en iyisi ben diğerlerine aynı sizler gibi özendim ama buna yapmıycam dediğim gibi ailecek olcak b,şeyler işte amannn nebilim işte öyle. ya hasta bebişlr var neden kızlar çok giydirip terletiyomusunuz ne dikkat edin bronsit falan olmasınlar hepsine geçmişler olsun hepsini kucak dolusu öpüyorum

evttt bizde bu gün ve bu saat te yaşımıza basmış olduk ayy ne güzel yaa azcık büyüttük bıdıkları inşşallah herşey daha güzel olcak tüm bebişlerimiz için. biz ayilecek doğum günü yapcaz fakat çok komiktirki pastamız kocaman 1 ye ye bitmez bizdende böyle bi doğumgünü kalabalık istemedik ne bileyim işte ama sizler ilk çocuklarınız yakışır sizlere herşeyin en iyisi ben diğerlerine aynı sizler gibi özendim ama buna yapmıycam dediğim gibi ailecek olcak b,şeyler işte amannn nebilim işte öyle. ya hasta bebişlr var neden kızlar çok giydirip terletiyomusunuz ne dikkat edin bronsit falan olmasınlar hepsine geçmişler olsun hepsini kucak dolusu öpüyorum

minik denizin yaşı hayırlı olsun yeni yaşı hayırlar mutluluklar getirsin cnm :54: buda ipekten:54:

senemgy merhaba
çıkmadan selam vereyim dedim, nasılsın? sen de çok yoğun oluyorsun. yazdıklarına aynen katılıyorum ancak ben ilaç verilmesi gerekiyorsa vermek gerektiğini de düşünüyorum iyi bir dr a güvenerek. Benim kızımda 3 yaşına kadar grip bile olmadı, hiç ilaç içmedi ama sonra kreş döneminde hastalıktan kurtulmadı, o dönemlerde de çok ilaç vermemeye çalıştık doğal yollarla iyileşsin diye. Çok zorlandım 3-6 yaş arası, geniz eti ve bademciği de alındı. Şimdi bebekken ufak tefek hastalanmaları belki de daha iyidir diye düşünüyorum, bağışıklık sistemleri daha güçlü olur belki, vücutları daha iyi savunur yeni bir ortamla ve mikropla tanıştıklarında.

kocaman kocaman gözlerini açıp, ınnnnne diyerek öptüğünü zannedip, ısırmayla yalama arası sulu sulu öpen bıcırığımı ve bıcırıkları allah ciddi hastalıklardan korusun, sevinçlerini heyecanlarını bölmesin

Valla doğru diyosun, ilaçtan sakınmak da bi yere kadar. Kendim de çok kasarım almamak için. Sezaryenle doğum yaptım, bir tane arı kesivi almadım. İlk gün hastanede ne verdilerse o işte.Demek ki çok da sakınmamak lazım dediğin gibi. Haaahaaaa demek bu aralar hepsinde var bu öpme merakı :9: Yerim ben hepsini,üst üste koyar yerim hem de :1:

slm kasım anaları hepinize bol gülücüklü bi haftasonu dilerim benim kızda yürümeyi baya ilerletti artık hep yürüo maş:nazar: çok yaramaz oldu bu ara hızına yetişebilene aşk olsun...

bu arada emireamade sanaküstük haberin olsunnn asu ve bende ankaradayız kemece görülmeye değer ama bari yalandanda olsa sizin icinde gelirim deseydin hıhhh:43::43::43::43:

himmellllllll ben daha olmadım hayırlı olsun regl olmak istiyorum regl:35::35::35:

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesn nasılsın haftaya bulussak mı kemecede aradı beni gecen sana baglı istersenz bigün kemece kacta cıkıo ögleden sonrada bulusabiliriz?????????

eylemsura dogum gününüz kutlu olsun cnmm cok güzel seyler yapmıssınz

ya ben bu dogum günü konusunda cok ruhsuzum cok bişey düsünmüorum hatta gecen gün benim dogum günümdü 31 ekim okulda bi ögretmenin dogum gününü kutlamak icin ögretmenler odAsına gittim sonra geldim tarşhe bi baktım benimde dogum gününmmüş o kadar ruhsuzum düşünün baskasınınkini hatırlıyom kendiminkini sonra :52::52: eşimde aksam pasta almış saolsun o benden ii hatırlıo benm dogumgünümü:52::52: kızımın dogum günü benim icin özel ama sadece bir yaş fotografı cektirip stüdyoda cerceve yaptırıcam her sene böle yapıp yan yana duvara asıcam 15ine geldiğinde 15tane cerceveli resim yan yana büyüme anatomisi gibi:9: bide halası ve amcasını cagırıp bi dogum günü yaparız herlade birde mektup yazacagım kızıma bu yıl neler yasadı dişi ne zaman cıktı ne zaman emekledi yürüdü vs anlatan yetmez mi benim ormantikliğime bu bile fazlaaaaaaa:1::1::1:

iklimaras senin adına yasanacak değişiklikleri merakla bekliorum haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senem ek gıda konusuna üzülme arada cocuklar iştahsızlasıyooo benim kız b öle bi böle bugün kahvaltıda köfte yedi dün bişey yememeişti keyiflerine göre yani:50:

Ay sorma Canım ya, iştahlı dediğim çocuk bugün kriz geçirtti bana. Belli etmemeye çalışıyorum üzüldüğümü de,çünkü o da eriniyo o zaman. Pankek yiyoruz bi, mandalina suyu eşliğinde. En azından eline alıp bişeyler yiyo diye seviniyorum artık. Maşallah İpek kızıma yaaa, ilerletmiş yürümeyi de afferin ona. Bizimki de işte iki ileri bi geri :9:

Merhaba arkadaşlar,
Gamze'cim ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama 2 kasım senin doğum günün sanırım. Doğum günün kutlu olsun canım. İpek, eşin, ailen ve sevdiklerinle güzel bir ömrün olsun inşallah..
Deniz'cim 3 Kasım da senin cimcimenin doğumgünüymüş. Sağlıklı, uzun bir ömrü olsun inşallah..
Tubacım 4 Kasım da Emir'in doğumgünüydü. Uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah. Bu arada çok güzel şeyler yazmışsın canım teşekkür ederim. Bilmukabele :16:
Bugün de Erdem Paşanın doğum günü. Edibe de telaş içindedir şimdi. Nice güzel yaşlara inşallah.
Atladığım ya da bilmediğim tüm bebeklerin doğum gününü kutluyorum. Hepsi çok güzel, analı-babalı, hayırlı bir ömür geçirsin inşallah..
Hep aynı ve klasik sözler kullandım farkındayım ama herkese ayrı ayrı yazmak istedim.

Son düzenleme:
sevdacım kimseyi atlamamışsın çok düşüncelisin canım benim:16: bu gün aşı vardı onuda yaptırdık fazla ağlamadı eve gelincede ağrı kesici verdim 2 ay sonrada su çiceğini yaptırcakmışız kiloyu hiç söylemiyim nerdeyse tartıyı kırıyoduk:9: tabiki şaka yaptık neyse aşıda çıktı aradan artık daha anlıyolarya korkuyodum durcakmı diye durdu maşallah darısı başınıza

merhabalar güzel kasım anneleri doğum günleri kutlanmış ne güzel geçen yıl kimler doğum yaptı nasıl oldu diye konuşurken şimdi bebişlerimizin doğum günlerini nasıl kutlayalım kutlayanlar neler yaptı diye konuşuyoruz Rabbim hep böyle güzel şeylerin muhabbetini yaptırsın inşallah doğum günleri geçen bebişlerimizin doğum günlerini kutluyorum bizde 30 kasımı bekliyoruz zeynebim ayakta duruyor ve 1 2 adım atıyor doğum gününe kadar pıtır pıtır yürür inşallah iyiki varsınız hepinizi öpüyorum missssss kokulu bebişleride

Slm kızlar ben 3 aylık ikiz anneslylm maslum ıkiz olunca masraflarda 2 kat oluyor iki kızım var Allah bagıslarsa bebeklerınızın kucuk kıyafetlerını vermek ıstersenız alırım yürüteçte olur şlmdıden tskler

uzun aradan sonra selam kızlar....
Oğluşum hasta am çok şükür neşesi yerinde bir de yürüme birleşince ben pert oluyorum artık...

günaydın herkese,

bizim oğlan hala yürüyemiyor, ama yürüyünce daha zor oluyor galiba. biz de bir an önce ayaklansında kendine kendine dolansın diyoruz..

günaydın herkese,

bizim oğlan hala yürüyemiyor, ama yürüyünce daha zor oluyor galiba. biz de bir an önce ayaklansında kendine kendine dolansın diyoruz..

Bir yandan iyi bir yandan kötü canım iyi yanı emekleyip üsütmüyor en azından benim için öyle mutfak yerleri hep kalebodur çünkü kötü yanıda devamlı yürümek istiyor ne oturuyor ne kucakta duruyor...

kimsecikler yok bugün...

gangnam style ile yemek yiyoruz artık...

Son düzenleme:
Bizim de ya tv ya da pc açık olucak bakmasa da izlemese de ses olucak ...:52:

kızzzzzzlaaaaaaaaaaaarrr.. selam.. nasılsınız bakalıım.. umarım herkes iyidiir.. herşey yolundadır..
doğum günleriniz kutlu mutlu olsun inşallaaahhh.. bugünde ibrahimin doğum günüüü... çok tatlı yıllar diliyorum ona da annesine de.. :16:
denizin, erdemin de geçmiş doğum günleri kutlu olsun inşallaah.. Allah hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzuunn bir ömür versin inşallaah..
gülen yüzleri hiiç solmasın, hiiiiççç...

gamzecim sen bana niye küsüyon tatlım yaaa.. aşkolsun.. bu arkadaşlar artık kk dan çıktı, hayatıma girdi ondan yerleri farklı yoksam hepinizi seviyorum canım benim.. :16: hem bak bugün aklımdan geçtin sen, hani şu telkari seti gönderecektim sana ya, hala bulup çıkarmadım, resimlerini koyacaktım buraya beğenirsen sana yollayacaktım falan ya, halaa çıkarmadım ortaya onları, kızdım kendime.. senin için yanee.. :16:

kızlaaarrrrrrrrrrr.. Emir de yürüyo artık.. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama, baya baya 5-6 adım atıyo, bi koltuktan diğerine kadar yürüyerek geçiyo, mutfakta masadan dolaplara falan geçiyo.. öle dolanıyo ama daha yürümeye başlayamadı.. hala hedef belirleyip, hedefe ulaşma çabasında.. çok tatlı çookk..

bu arada size de eşimin bir akrabasının sıpasından bahsedeyim, ufaklık henüz 10 aylık.. ama bir minyon bir minyon.. Emirin omuzlarında boyu.. ama bir konuşuyo, aman allaahım..bir tatlı bir tatlı.. o ufacık şey konuşunca bir başka tatlı oluyor valla.. annesi ne derse papağan gibi tekrarlıyo hemen.. annesi mutfağa gidiyo mesela, anne gel gel gitme diyo.. ya ben bayıldıım, bi yedim bi yedim.. öpüp öpüp sıkıyom onu, bana da öööööööfffffff yapma sıkıldım diyo.. o öyle diyince ben daha çok öpüyom tabi.. emir de birazcık kudurdu kıskançlıktan ama o kadar tatlıydıki arkadaşlar anlatamam size.. dedim sen bunu getirde bize hergün Emir konuşmayı öğrensin.. valla öğretecek kıvamda yani, büyümüşte küçülmüş, maşşaaalllaaaahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Aman Allah nazarlardan korusun, yavrum benim.. bide tatlı görmeniz lazım..
sizleri çook çook öpüyorum.. ufaklıkları daha dahaa öpüyom.. sevgiyle kalın tatlışlar..

Teşekkür ederim tubacım. Güzel allahım acılarını göstermesin. Onları hayırlı, mutlu birer evlat olarak yetiştirebilelim inşallah.
Bu arada annesi izin verirse o 10 aylık bebegin kısa bi videosunu çeksene çok merak ettim bende nasıl bıcır bıcır konuşuyor.
Bu arada Emiri de kutlarım ilk adımlar gelmiş. ibrahim de en fazla 3-4 adım atıyor 10 gündür ama bir ilerleme yok şimdilik. Bakalım ne zaman yürüyecekler.

Son düzenleme:
Back