- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.401
cok güzel fikir cnm ii dogum günleri dileriz zaten iyi gececegi belli Allah mutlulugunu bozmasın cok anlatıpda nazardegdirme he tupper bende alıyorum ama cok pahalı oluyo ya öptüm erdemiAy bu arada yarin kayinvaldem ve kayınpederim geiyooooo
bi hafta bbizseler...
bol bol gezecez .. İkea ya gitmem lazım...dolap icin örtülere donaticam mutfağımı ve buzdolabımı...
su aralar tum plastiklerini attım evden..herseyi tupper yaptım..bı özenme geldi icime..surekli yeniliyorum herseyimi..ikea da halılarda indirim varmış..bı bakicam..mutfak kilimlerin kirlendi artık..bı degisiklik iyi olur..
velede kişiliklar alicaaazz pijama falan..
Ama en guzeliiiii kayinvaldem benihiiiiicccc mutfağa sokmaz..paşalar gibi ne yemek istiedigimi söylerim ...yapar eder...
sanirim bu gidişle happy likten cildiracammmmmm....
neyse bugun buzdolabını envaiiii çeşit sebze meyve ile doldurdum ki bu haftayı iyi değerlendireyim anam..yoksa ben kereviz falan pişirmeyi bilmem..pişirsin de yiyelim di mı ama....
sık sık giremem bu hafta İnternet'e..
herkeslerin dogum gunü kutlu ve mutlu olsun...
dogum gunü fikirlerini okumak icin girerim ama daha çarşambaya kadar ne parlak fikirler çıkar burdan...
takipteyimmmmm
opuldunuzzzzzzz
İzmir li nurdaaaannnn..erdem Kaan in annesi.....ilknur dogum gunü partisine geliyo..atla gel onun arabasına sende...simdi aklıma ggeldi..dur bı yarin ariyayim kiz seniiii...