- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.441
Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..
neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..
Himmelcim sen nasılsın? Senin de sesin soluğun çıkmaz oldu bu ara.Gecmis olsun canimcim.
Sanırım eskiden konuşacak konumuz çok oluyordu. Şimdi hem anne olarak tecrübelendik hem de bebeklerimizin sorunları epey azaldı. Ayrıca afacanlar çok yoruyor artık. Ben biraz bunlara da bağlıyorum topikteki sessizliği.Neyse sen ortaya bi konu atmış oldun topik canlanır belki. Benimki de öyle oluyor arada ama bir hafta kadar uzun süreli değil birkaç gün sürüyor. Dişler falan etkiliyor herhalde.Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
Nezoocum bi sen varsın herhalde şu ara iyi topiğin takipçisi
Asu sen de dün girdin çıktın birşey yazmadın yakaladım seni. Kendinden haber ver arkadaşım, nerelerdesin?
Son düzenleme: