• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..

neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..
Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)
Gecmis olsun canimcim.
Himmelcim sen nasılsın? Senin de sesin soluğun çıkmaz oldu bu ara.
Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
Sanırım eskiden konuşacak konumuz çok oluyordu. Şimdi hem anne olarak tecrübelendik hem de bebeklerimizin sorunları epey azaldı. Ayrıca afacanlar çok yoruyor artık. Ben biraz bunlara da bağlıyorum topikteki sessizliği.Neyse sen ortaya bi konu atmış oldun topik canlanır belki. Benimki de öyle oluyor arada ama bir hafta kadar uzun süreli değil birkaç gün sürüyor. Dişler falan etkiliyor herhalde.

Nezoocum bi sen varsın herhalde şu ara iyi topiğin takipçisi

Asu sen de dün girdin çıktın birşey yazmadın yakaladım seni. Kendinden haber ver arkadaşım, nerelerdesin?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Tubacım. Dediğin gibi inşallah ufaklığıa bulaşmaz. İşte senin gibi herkesin bir işi var. Kimi memleketinde, kimi çalışıyor, kiminin başka işleri var, kimi de kimse yok diye girmiyor. Buralarda boş kalıyor. Hiç sevmiyorum o programı ama ben de Müge Anlı'ya mı çıksam acaba 2011 kasım annelerine topiğe geri dönün çağrısı yapsam tekrar toparlar mıyız topiği? :)

Sanırım eskiden konuşacak konumuz çok oluyordu. Şimdi hem anne olarak tecrübelendik hem de bebeklerimizin sorunları epey azaldı. Ayrıca afacanlar çok yoruyor artık. Ben biraz bunlara da bağlıyorum topikteki sessizliği.Neyse sen ortaya bi konu atmış oldun topik canlanır belki. Benimki de öyle oluyor arada ama bir hafta kadar uzun süreli değil birkaç gün sürüyor. Dişler falan etkiliyor herhalde.

Nezoocum bi sen varsın herhalde şu ara iyi topiğin takipçisi

Asu sen de dün girdin çıktın birşey yazmadın yakaladım seni. Kendinden haber ver arkadaşım, nerelerdesin?

Aynen Eyüp'ten fırsat buldukça geliyorum...

Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
Ayni durum bizdede var bende diyorumki acaba dis filan mi geliyor,bakiyom dis filanda yok bende anlamadim ama ayni durumdayiz,uyukuya dalmasi 1 saati buluyor bazen geciyor bile gecede emiyor,ayagimda salliyorum hala bi aglama krizi anlamadim gitti

Müge Anliýa mi hic bakmadim öyle programlara :))))))))))))
Iyi walla bebis uyumuyor bu ara tam sersem gibi dolaniyorum ortaliklarda canim benim .

Allah'ım ne güzel yağmur yağıyor..Allah dışarı da olanlara yardım etsin...

Gamze bu arada doğum hikayeni okudum ...

begendin mi????????.:)))))) ay bazen rüyalarımda hala dogum yapıyorum ne kadar sancılı oluyorum anlatamam:)))))))))

SLM kızlar biz geldik şeymayla :1: bugün benim doğum günüm :43: 21 oldum :53: 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var:1: bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile :31: artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür :46: hepinizi çok seviyorum :16::16:

cnm dogum günlerimiz aynı bende 31 ekimliym:))))

Bak sen İpek'e şimdiden aşık olmaklar telefon etmekler yandın kızım sen, kapıları açıp merdiven çıkmayı da öğrendi mi İpek'i tutana aşk olsun. pıt pıt pıt yukarıya kaçar artık :) Büyük kayınvalideyle arası da iyiymiş maşallah hadi bakalım hayırlısı :9:

Doğum gününüz kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara inşallah. Topiği sen açtın en az sen giriyorsun. Özletme kendini daha sık gir.

ya gecen hakkaten kapıda tuttum merdiven görünce dayanamıyo yürüyerek cıkmaya calısıyıo cok komik yürüyo penguen gibi bide eller acık cnm valla cok cilveli bi kız habire ardaya bi cilve evde bile sürekli ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gamze rüyamda seni gördüm :D Nereden nasıl girdin anlamadım..Eşimle geziyoruz senin bir dükkanın varmış oraya giriyoruz.Tezgahın üstünde bir çerçeve diyorum ki aa bu ipek o zaman sen de Gamzesin ::D evet nerden tanışıyoruz diyorsun bende diyorum ki kk dan :52: Bir şeyler alıyoruz hatta sen bize hediyeler de veriyorsun eşimde diyor ki olmaz kabul edemeyiz sende diyorsun ki olur mu hiç öyle içimden geldi sizi tanımak çok güzeldi :52: :9:

cnm bende ne güzel herkesin rüyasındayım aynı ak sakallı dede gibiyim neredesn bulusalım diyecegm ama :52: eyübüde al görüşrüz işte dogum hiayemden etkilenmişsindir:34:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sabah kocişe pizza yaptım bayıldı öglende pasta yaptım cok kolay bi pasta kedi dili var bimde ondan aldım bide hazır pasta kremesı bide cikolata sos harika kolay ve leziiz tavsiye ederim....

yarın sabah arkadasa kahvaltıya davetliyiz kahvaltı tabagı aldım hediye ins begenir $indir.jpg nasıl ? kuşuma kaban alıcaz kızlar siz aldınız mı???

hmm, Emir de de öle ağlama krizleri falan yok çok şükür.. niye öle olduki, 2 yaş sendromunu duymuştum da 1 yaş sendromu da mı varmış.. amaaan bu ne ya, sürekli sendrom krizleri mi yaşayacağız.. öle bişi varsa belki Emir de olacak da daha başlamadı.. Emir de huy değiştirmesin bide.. aman aman Allah korusun.. :nazar::nazar:

bizim de sorunumuz ayaklarında çorap tutmuyor, ne çorap ne patik ne ayakkabı.. ne varsa çıkarıyor.. hiç bişi tutmuyo ayaklarında.. siz ne yapıyorsunuz.. ben artık kilotlu çorap giydiriyorum, onu da uğraşıyo çıkarmaya ama çıkaramayınca bırakıyor peşini çok şükür.. ama bu sefer de çok sıcak oluyo.. biz kaloriferleri yakmaya başladık, o yüzden kilotlu çorap fazla geliyor.. giydirmesem yerler taş hep, üşütecek diye korkuyorum.. ay ne yapacağımı şaşırdım valla.. biz zaten hastayız karı koca, o hasta olmasın diye uğraşıyoruz ama, valla yoruldum peşinde gezmekten, sürekli çorap kollamaktan.. siz ne yapıyorsunuz? bu sorunu yaşayıp çözen mutlaka vardır aranızda diye düşünüyorum.. bana da yardım edin, hastayım uğraşamıyom çok.. :50:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sabah kocişe pizza yaptım bayıldı öglende pasta yaptım cok kolay bi pasta kedi dili var bimde ondan aldım bide hazır pasta kremesı bide cikolata sos harika kolay ve leziiz tavsiye ederim....

yarın sabah arkadasa kahvaltıya davetliyiz kahvaltı tabagı aldım hediye ins begenir Eki Görüntüle 549735 nasıl ? kuşuma kaban alıcaz kızlar siz aldınız mı???

gamzecim hediyen çok güzel bence beğenir arkadaşın.. biz de bugün aldık canım kaban.. kanz dan aldık biz, hem indirimdeydi hemde çook güzeldi.. kızlar için neler var bakmadım ama pek.. lcw de kızlar için çoook şirin kabanlar var ama, ben bayıldım resmen.. fiyatları nasıl hiç bakmadım ama çook şirinlerdi.. tavsiye ederim bi bak istersen..

bide arkadaşlar ya kaç tane kaban bot alacaz biz bu çocuklara.. tecübeli anneler birer tane yetiyo mu,yoksa yedek birer tane daha almak mı lazım.. ben bilemedim.. şimdilik birer tane bot ve kaban aldık biz ama, yeter demi ya.. acayip hızlı büyüyolar zaten, bunlar küçülürse alırız bitane daha olmaz mı.. ben öle yapacam valla, zaten bütün kılığını kıyafetini yeniledik mecburen, geçen senekiler dizine geliyo, amaan doğalgaz faturasıda başlayacak zaten kol gibi gelmeyee.. amaan Allah yardımcımız olsun inşallah..

hmm, Emir de de öle ağlama krizleri falan yok çok şükür.. niye öle olduki, 2 yaş sendromunu duymuştum da 1 yaş sendromu da mı varmış.. amaaan bu ne ya, sürekli sendrom krizleri mi yaşayacağız.. öle bişi varsa belki Emir de olacak da daha başlamadı.. Emir de huy değiştirmesin bide.. aman aman Allah korusun.. :nazar::nazar:

bizim de sorunumuz ayaklarında çorap tutmuyor, ne çorap ne patik ne ayakkabı.. ne varsa çıkarıyor.. hiç bişi tutmuyo ayaklarında.. siz ne yapıyorsunuz.. ben artık kilotlu çorap giydiriyorum, onu da uğraşıyo çıkarmaya ama çıkaramayınca bırakıyor peşini çok şükür.. ama bu sefer de çok sıcak oluyo.. biz kaloriferleri yakmaya başladık, o yüzden kilotlu çorap fazla geliyor.. giydirmesem yerler taş hep, üşütecek diye korkuyorum.. ay ne yapacağımı şaşırdım valla.. biz zaten hastayız karı koca, o hasta olmasın diye uğraşıyoruz ama, valla yoruldum peşinde gezmekten, sürekli çorap kollamaktan.. siz ne yapıyorsunuz? bu sorunu yaşayıp çözen mutlaka vardır aranızda diye düşünüyorum.. bana da yardım edin, hastayım uğraşamıyom çok.. :50:
Aman canim insaallah huy filan degistirmez,benim kizimda ne hastalik bildim ne dis,ne asI cok eziyetsiz bir bebekti daha 3 aylik filanda uyuku saatleri,yeme saatleri belliydi ama bu oglan tam tersi.Canimcim bir ara ayakta corap tutmama huyu bizdede vardi hatta ilk aklima gelendi kilotlu corap giydirmek ama onuda tutup cekiyordu emekliyodu o zaman ayagindanda yarim metre kilotlu corabin corap kismi sürükleniyordu.Ben bu kilotlu coraplarin ayak kismi olmayanlar var ya onlardan aldim onu bir tehdit olarak görmüyor:)))))))gerektigindede ayagina corabi geciriveriyorum ama evde giymesi icin ev ayakkabisi aldim onu giydirince ilk günler zorlaniyordu ama simdi severek giyiyor ve ne corabi nede ayakkabiyi cikartmaya ugrasmiyor.Benim cözümüm bu oldu.

yarın sabah arkadasa kahvaltıya davetliyiz kahvaltı tabagı aldım hediye ins begenir Eki Görüntüle 549735 nasıl ? kuşuma kaban alıcaz kızlar siz aldınız mı???
Afiyet olsun Gamze´cim pizzaniz ve kolay pastaniz.Bencede hos bir kahvalti tabagi,begenirarkadasin.biz alali baya oldu burda bayadir havalar soguk oldugundan,hatta su kulaklari kapatan ve bagcikla baglanan bere bile aldik :))))

gamzecim hediyen çok güzel bence beğenir arkadaşın.. biz de bugün aldık canım kaban.. kanz dan aldık biz, hem indirimdeydi hemde çook güzeldi.. kızlar için neler var bakmadım ama pek.. lcw de kızlar için çoook şirin kabanlar var ama, ben bayıldım resmen.. fiyatları nasıl hiç bakmadım ama çook şirinlerdi.. tavsiye ederim bi bak istersen..

bide arkadaşlar ya kaç tane kaban bot alacaz biz bu çocuklara.. tecübeli anneler birer tane yetiyo mu,yoksa yedek birer tane daha almak mı lazım.. ben bilemedim.. şimdilik birer tane bot ve kaban aldık biz ama, yeter demi ya.. acayip hızlı büyüyolar zaten, bunlar küçülürse alırız bitane daha olmaz mı.. ben öle yapacam valla, zaten bütün kılığını kıyafetini yeniledik mecburen, geçen senekiler dizine geliyo, amaan doğalgaz faturasıda başlayacak zaten kol gibi gelmeyee.. amaan Allah yardımcımız olsun inşallah..
Canimcim bence 1 tane yetiyor yedege gerek duymadim hic ama dedigin gibi cabucak kücülüyorlar zaten,kücülünce alirsin canim.

begendin mi????????.:)))))) ay bazen rüyalarımda hala dogum yapıyorum ne kadar sancılı oluyorum anlatamam:)))))))))
cnm bende ne güzel herkesin rüyasındayım aynı ak sakallı dede gibiyim neredesn bulusalım diyecegm ama :52: eyübüde al görüşrüz işte dogum hiayemden etkilenmişsindir:34:

Bana göre güzel sana göre zorlu :52:
Ben istanbuldayım canım sen ankara sanırım imkabsız yani

Mont ve bot konusuna gelince bot daha almadım mont ise geçen sene Lcw de sezon sonunda almıştım birde hediye geldi oldu iki tane :1:

Çorap konusunda ben de dertliyim eliyle çıkaramasa dişleriyle çekiyor :52: bizde külotlu çorap giyiyoruz onu sevdi çıkarmıyor...

Aynen doğalgaz faturaları artık kol gibi gelir bir de benim evim hiç mi hiç ısınmıyor:( ne yapıcam bu sene gene bilmiyorum geçen sene kıpırdamıyor sarıyordum bu sene tam bir fırlama ne yapıcam Allah bilir :1: Hasta etmeden bu kışı da atlatsak yeter...

Ohh ohhh afiyet bal şeker olsun...
Bence önmeli olan senin düşünüp ufak da olsa bir hediye alman bence...

canlarrrr
nasilsinizzzz
sonunda yazabiliyrm
sevdacm gecikmis cevabm icn kusura bakma
uc kez yazdm ama tablet giciklik etti
umarm bu yaziyi da sonlandrmazzzz

offfff icim sikildi patlycam valla
uc gundur kizimla evdeyz
esim yoktu bugun geldi ama yine yokkl
ahh bu hafsonu nobetleriii
beniii cildirtyrrrr
:35:

canım merhaba beni hatırladın mı ikiz bebeklerim vardı.ben kız olana sürekli kilotlu çorap giydiriyorum yaz kış elbise,etek şort altına
oğlum a da erkekler için olan dan aldım tchibo dan mavi yeşil gri renkler üzerinde pörtü böcek var onları sevdirdim önce ancak öyle giydiriyorum hoşuna gidiyor bacaklaında ki desenleri seviyor ve çıkarmaya çabalamıyor istersen sende resimli lerden al belki hoşuna gider.
bir de civil bebe de ayaksız olanları var tayt gibi onlardan da aldım ama henüz giydirmedim.
evde ayakkabı kullanmıyoruz henüz. dışarıya giderken giydiriyorum ilk zamanlar hiç ayaklarında durmuyordu şimdi ise kendisi alıp bana getiriyor giyelim de dışarı çıkalım diye, aynı şeyi mont ve şapka da da uyguladım tavsiye ederim. dışarının yüzü suyu hürmetine giyiyorlar vallahi yoksa çıplak çıkacaklar neredeyse. yoruldum demeyin bir de ikiz annelerini düşünün bakımları akşama kadar uğraşması bir yana birde dur yapma,kardeş o,birbirlerini kıskanmalar, anne ve baba yı paylaşamamalar, saç baş çekmeler,tokatlamalar....

Son düzenleme:
valla bn kulotlu corap gydryrm
yerler soguk oluyr
bi de ev ayakkabisi
cikarmyr cok sukur
b
iz montunu bir ay oldu alali cunku ankara geceleri ozellikle cok sogukkk oluyr
sisme aldk aslinda kase kabanlar da vardi kizlar icn ama bebekler rahat hareket edemyrmus
bir suru de beremiz var renk renk
suslu kizannn
biz bot almadik cunku giydrmesi cok zor normal ilk adim ayakkabisi var bakalim bota ihtyac olursa aliriz
zaten her yere araba ile gidyrz
gerek duymayabilirz

ya bu findiklara aliyrz aliyrz bitmiyr valla
kim bilir ne kadar para harcDIk yawww
dogumu bile 3000 e patlamisti cimcimeninnn

canım merhaba beni hatırladın mı ikiz bebeklerim vardı.ben kız olana sürekli kilotlu çorap giydiriyorum yaz kış elbise,etek şort altına
oğlum a da erkekler için olan dan aldım tchibo dan mavi yeşil gri renkler üzerinde pörtü böcek var onları sevdirdim önce ancak öyle giydiriyorum hoşuna gidiyor bacaklaında ki desenleri seviyor ve çıkarmaya çabalamıyor istersen sende resimli lerden al belki hoşuna gider.
bir de civil bebe de ayaksız olanları var tayt gibi onlardan da aldım ama henüz giydirmedim.
evde ayakkabı kullanmıyoruz henüz. dışarıya giderken giydiriyorum ilk zamanlar hiç ayaklarında durmuyordu şimdi ise kendisi alıp bana getiriyor giyelim de dışarı çıkalım diye, aynı şeyi mont ve şapka da da uyguladım tavsiye ederim. dışarının yüzü suyu hürmetine giyiyorlar vallahi yoksa çıplak çıkacaklar neredeyse. yoruldum demeyin bir de ikiz annelerini düşünün bakımları akşama kadar uğraşması bir yana birde dur yapma,kardeş o,birbirlerini kıskanmalar, anne ve baba yı paylaşamamalar, saç baş çekmeler,tokatlamalar....
cnm ikizlern iydr umarm bayadir yoksn sen dee
tabii senn isn daha zor ama ne guzel ikisi birden buyucek
hem arkadas oluyrlar birbirlerine
bende hergun birilerine gotryrm oynasn dyeee

emireamede ayrıca sana yeniden teşekkür ederim. jillian ı senin tavsiyenle tanıdım ve şu an 54 kiloya düştüm 61 den.
sadece göbek kaldı 2 ay dır ara verdim başka meşguliyetlerim oldugundan inşallah 1 ay sonra göbeğide küçülteceğim.

[SUB]arkadslar spreyden hebernz varmi
ilac olumlu cevap veryr mu acaba
konusan arkads yok mu[/SUB]

günaydın herkese,,
oğlum rahtsızlandı akşam.. ateş 39 a çıktı. doktorumuzaa gittik viral enfeksiyon dedi. bakalım 2-3 güna ateş devam ederse antibiyotik başıcakmışız..akşam saat 2 ye kadar bayağı ateşliydi yavrum sonra düştü çok şükür..gün içinde de takip edeckler..ben malesef işe geldim aklım hep evde...inş şu hastalığı atlatırız elim ayağım tutmuyo sanki o hastaykenn...

Back