hmm, demek bende daha neler var neler diyorsun öle mii? maşallaaah sana ozaman, aman çok bahsetme de nazar olma öyleyse..
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
bide teyzeminde ikizleri var demiştim ya, onlar da aralarında böyle garip bir dil geliştirmişlerdi biliyor musun? mesela hatırladıklarımı yazayım sana da, "datçi" kapı demekti, "tatti" oyuncak arabaları vardı kocaman onun adıymış.. suya da lili diyolardı.. ikisi birbiri ile böyle çok iyi anlaşıyorlardı, ama biz anlamıyorduk tabi.. ben birine kapıyı örtermisin diyordum mesela, o diğerine bağırmaya başlıyodu datçiii datçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye.. oda kapıyı örtüyodu.. böle değişik tiplerdi, belki seninkiler de aralarında bir dil geliştirmiştir.. bizimkileri bir tek anneleri anlıyordu, sizinkilerde de böle bişi varsa bi sen farkedersin herhal.. ammaaaaannn, teyzemin ne kadar zorlandığını hatırladım da, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor valla.. kızına da maşallaaah, erkekler ağır abi modunda ya kızlar daha cimcime daha çabuk yürüyolar konuşuyolar.. ee kelime hafızalarımız arasındaki fark demek ki taaa doğuştan sonradan olan bişi yokmuş..
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
tatlım saat açısından geç kalmışındır sen ondan kimse bişi yazmamıştır, hiiç üstüne alınma sen.. kimse dışlamaz senii, aşk olsun böle şeyler düşünme lütfen.. hadi hadiii, barış bakalım..
Emir de hastalandı maleseef.. bugün tüm gün hapşırdı, burnu aktı sürekli.. mıkır mıkır hiç susmadı, hep bi memnuniyetsiz, hep bir mız mız.. bir lokma yemek yemedi.. sürekli meme emmek istiyo, ee artık onu bütün gün tok tutacak da süt yok yani.. aman ne yapacağız bilmiyorum, inşallah yarına herşey yoluna girer.. alışırız bu duruma ikimizde.. :44: