tatlııım tanımaz mıyım hiiçç.. sen bu iki tane ile spor yapmaya nasıl fırsat buldun da onca zayıfladın, hayranlığım biraz daha arttı şimdi sana.. teyzemin de ikizleri var, ne kadar zor olduğunu çook iyi bilirim..
seni bu kadar mutlu eden bir şeye vesile olduğum için bende çok mutlu oldum şimdi..
çorap konusuna gelince bende kilotlu çorap giydiriyorum, bizimkinde de futbol topları var, gool diyo her gördüğünde, oynuyo kendi kendine.. çok alem bunlar yaa... sende iki tane, daha daha alem sahnelere şahit oluyorsundur seen.. aman ne keyiff ne keyiif.. ben o oynarken izlemekten çok keyif alıyorum da, sanırım sizde öylesinizdiir..
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
benim oğlum da gol hastası bir topla 1 saat bazen kendini kaptırıp oynuyor bir de herkese babası ,ikiz kardeşine tokat atıyor bir tek bana kıyamıyor.ne sahneler var. bir tane atlatayım ; oğlum dışarı gezmeye çıkmak için babasını çekiştiriyor ve suratını yerlere kapatıp ilginç ağlama bağırma sesleri çıkartıyor. kızım daha sakin onu öylece durup 5 dakika abartısız izledi ve aynı hareketleri ses de dahil 10 dak.sonra taklit etti ve sonunda da güldü. hanfendi büyümüş de küçülmüş ben gülmekten yerlere yattım.
ben yanlarında iken birbirleri ile pek oynamazlar. ben odadan çıkayıp yada uzaktan seyredeyim o zaman birbirlerine yakın oturuyorlar ,ufaktan birbirlerine dokunmalar,öpmeler,konusmalar had safhada bir de ben anlasam ne dediklerini. inatlaşmalar,kıkırdamalar ,birinin elindekini diğeri isterken göreceksin kız bıdı bıdı bişeyler söylüyor erkek ise tepkilerini gösteriyor.kadınlar sanırım bebeklikten başlıyor çok konusmaya kız akşama kadar 100 defa bişeyler söylemeye çabalıyor,erkek toplasan 10 kere ancak.bir de masanın altına girip birbirlerine cee yapmalar son günlerde favorileri arasında.
ahh bide oğlum kızımı dövmese kızıma sarılsam gelip bizi ayırıyor kızı yere düşürüyor ve kendisi boynıma dolanıyor. bu arada kızım yürüyor oğlum sadece ayakta durabiliyor .
canım spor ne ki sadece günde yarım saat gece bebişleri yatırdıktan sonra zaman ayırıyordum. oysa ki başka şeyler var şu an hayatımda vakit ayırdığım günde 2-3 saat genelde bebişler yatınca öğle uykularında yaptığım anlatsam hayranlığın katlanır şaka bir yana hakikaten çok büyük özveride bulunuyorum şu an sınırlarımı acaip aşmış durumdayım inşallah bu tempoyla hasta olmam.
canım, çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda iyileşir.. Emir de hastalanıyor sanırım.. ee baba hasta, anne hasta, o da dayanamadı daha fazla, bugün bütün gün burnu aktı, bool bool da hapşırdı.. inşallah tez zamanda atlatır yoksa çok işimiz var.. bi de huysuuz, mmmmmmm akıllara zarar.. keyifsizliği de fenamış bizim oğlanın, hep hoş tutmak lazım valla.. neyse iyi olsunlarda, çekeriz her suratsızlıklarını, değil mi?
Allah sana da sabır versin, çocuğu hasta hasta bırakıp işe gitmek eminim çok zordur.. kıyamam, üzülme, sen yanında olsan da olmasan da aynı süre de iyileşecek.. yapacak çok bişi olmuyo yanında olsan da.. dediğim gibi bol bol naz çekiyon, kaçırdığın pek bişi yok yane..