- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.421
slm kızlr sevdalinka sao cnm yanlı anlamışssın 31 ekim benm dogum günm saol ya büyüyorum işte 25e adım attım sanırım
hesaplamıorumda artık![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bu arada erdemin dogum günü bizden bi gün sonraydı yanlışınız var galiba 21 kasım olsa gerek:26:
ibrahimmm iyiyki dogdun iyiki annene bugüzel duyguyu yasattın![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
emir sende iyiki büyüdün inş. konusursunda annen mutlulktn ağlar![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ya bu gangnm style cok komk bende oynuyorum sınıfta coucklarla![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ya kızlar göz kapagımdaküük bişey cıktı arpcık diolar sanırım amaicte şişlikte yapmadı amagecmio inş. ameliyatlık bişey olmazbugün doktora gidcem dua edin nolur göz cok hassas bişey korkuyorum![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bu arada erdemin dogum günü bizden bi gün sonraydı yanlışınız var galiba 21 kasım olsa gerek:26:
ibrahimmm iyiyki dogdun iyiki annene bugüzel duyguyu yasattın
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
emir sende iyiki büyüdün inş. konusursunda annen mutlulktn ağlar
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ya bu gangnm style cok komk bende oynuyorum sınıfta coucklarla
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ya kızlar göz kapagımdaküük bişey cıktı arpcık diolar sanırım amaicte şişlikte yapmadı amagecmio inş. ameliyatlık bişey olmazbugün doktora gidcem dua edin nolur göz cok hassas bişey korkuyorum
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Son düzenleme: