• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlr sevdalinka sao cnm yanlı anlamışssın 31 ekim benm dogum günm saol ya büyüyorum işte 25e adım attım sanırım:1: hesaplamıorumda artık:9:

bu arada erdemin dogum günü bizden bi gün sonraydı yanlışınız var galiba 21 kasım olsa gerek:26:

ibrahimmm iyiyki dogdun iyiki annene bugüzel duyguyu yasattın:43:
emir sende iyiki büyüdün inş. konusursunda annen mutlulktn ağlar :43:

ya bu gangnm style cok komk bende oynuyorum sınıfta coucklarla :27:

ya kızlar göz kapagımdaküük bişey cıktı arpcık diolar sanırım amaicte şişlikte yapmadı amagecmio inş. ameliyatlık bişey olmazbugün doktora gidcem dua edin nolur göz cok hassas bişey korkuyorum:25:

Son düzenleme:
Doğum günü olanlar iyi ki doğuş da evlerine daha da neşeler katmışlar...

Yürüyen bebişler koşmaya da başlasınlar...

Allah'ımıza milyonlarca kez şükürler olsun ki bizlere de anne olmayı nasip etti...

gamze dikkat et canım gözüne arpacık veya yağbezesi olabilir inşallah önemli deyildir korkma. emirrr iboşşş erdemcik hepiniz iyiki doğmuşsunuz hayatımıza hoş gelmişsiniz. Tuğba hayırlı olsun ilk adımlarınız canım bizimkide odaları dolanmaya başladı düşe kalka hayırlı olsun hepimiz için. bu arada forum nekadar çirkin olmuş beğen butonuda gitmiş sizdedemi aynı?

gamze dikkat et canım gözüne arpacık veya yağbezesi olabilir inşallah önemli deyildir korkma. emirrr iboşşş erdemcik hepiniz iyiki doğmuşsunuz hayatımıza hoş gelmişsiniz. Tuğba hayırlı olsun ilk adımlarınız canım bizimkide odaları dolanmaya başladı düşe kalka hayırlı olsun hepimiz için. bu arada forum nekadar çirkin olmuş beğen butonuda gitmiş sizdedemi aynı?

Brnde var canım..

slm kızlr sevdalinka sao cnm yanlı anlamışssın 31 ekim benm dogum günm saol ya büyüyorum işte 25e adım attım sanırım:1: hesaplamıorumda artık:9:
uV
bu arada erdemin dogum günü bizden bi gün sonraydı yanlışınız var galiba 21 kasım olsa gerek:26:

ibrahimmm iyiyki dogdun iyiki annene bugüzel duyguyu yasattın:43:
emir sende iyiki büyüdün inş. konusursunda annen mutlulktn ağlar :43:

ya bu gangnm style cok komk bende oynuyorum sınıfta coucklarla :27:

ya kızlar göz kapagımdaküük bişey cıktı arpcık diolar sanırım amaicte şişlikte yapmadı amagecmio inş. ameliyatlık bişey olmazbugün doktora gidcem dua edin nolur göz cok hassas bişey korkuyorum:25:

he he amma da karıştırmışım. senin doğum günü tarihini yanlış yazmışım. neyse tekrar nice senelere canım.
edibe de erken kutlayacak sanırım ondan kafam karıştı. Başka arkadaşları da yanıltmış oldum :1:
gözün için de geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi ama geçer herhalde
gangnam gerçekten çok komik. İlk izlediğimde klibi çok saçma geldi ama sonradan hoşuma gitti ayrıca müziği de çok güzel.

Son düzenleme:
Ay sorma Canım ya, iştahlı dediğim çocuk bugün kriz geçirtti bana. Belli etmemeye çalışıyorum üzüldüğümü de,çünkü o da eriniyo o zaman. Pankek yiyoruz bi, mandalina suyu eşliğinde. En azından eline alıp bişeyler yiyo diye seviniyorum artık. Maşallah İpek kızıma yaaa, ilerletmiş yürümeyi de afferin ona. Bizimki de işte iki ileri bi geri :9:[/QUOTE]

he he amma da karıştırmışım. senin doğum günü tarihini yanlış yazmışım. neyse tekrar nice senelere canım.
edibe de erken kutlayacak sanırım ondan kafam karıştı. Başka arkadaşları da yanıltmış oldum :1:
gözün için de geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi ama geçer herhalde
gangnam gerçekten çok komik. İlk izlediğimde klibi çok saçma geldi ama sonradan hoşuma gitti ayrıca müziği de çok güzel.

saolun canlarım doktor yag kisti dedi krem ve damla verdi bir aya gecer ameliyatlık bişey yok dedi şükürler olsun :16:

Son düzenleme:
kuşumda uyudu sizinkiler napıo ya ben daha ayakkabı alamadım bi türlü kuşuma bide ayakkabı alsaydım ilk hediyesi geldi dogum günü olmadan heeycanlanıp almış bakıcı annemiz cok ii bi kadın dünya iyyisi ipek nası sevio onu anlatamam ilk defa bi ortamda ben varken birinin kucagında mutlu mesut on a sarılıp öpüyo Allah bozmasın kadında o kadar icten sevio ki sükür kavusturana bua rada bakıcımızın torunu ARDA var 4yasında dünyalar beyefendisi üst katta oturuyo ipekle oynamaya gelio arada ipeğe aşık olmuş ben epekle evleneceğim diomuş epek demeside bi tatlı kızımda sürekli telefon edio eli kulagında yafda kumanda kulakta ardaaa ardaa dio benimkde abayı yaktı galiba:9::9::9:

Son düzenleme:
kuşumda uyudu sizinkiler napıo ya ben daha ayakkabı alamadım bi türlü kuşuma bide ayakkabı alsaydım ilk hediyesi geldi dogum günü olmadan heeycanlanıp almış bakıcı annemiz cok ii bi kadın dünya iyyisi ipek nası sevio onu anlatamam ilk defa bi ortamda ben varken birinin kucagında mutlu mesut on a sarılıp öpüyo Allah bozmasın kadında o kadar icten sevio ki sükür kavusturana bua rada bakıcımızın torunu ARDA var 4yasında dünyalar beyefendisi üst katta oturuyo ipekle oynamaya gelio arada ipeğe aşık olmuş ben epekle evleneceğim diomuş epek demeside bi tatlı kızımda sürekli telefon edio eli kulagında yafda kumanda kulakta ardaaa ardaa dio benimkde abayı yaktı galiba:9::9::9:

Benim de oğluşum daha uyumadı ama uyumak üzere hala ayağımda sallamakla meşgulum...
Ayakkabı konusunda bende arayışlar içideyim yengemiz adidasın almış ama biraz büyük kalın çorapla anca oluyor...
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın canım ..neler görüyoruz canımızı emanet ediyoruz...

:52: geç kalmışlar:52:

Allah'ım ne güzel yağmur yağıyor..Allah dışarı da olanlara yardım etsin...

Gamze bu arada doğum hikayeni okudum ...

Son düzenleme:
SLM kızlar biz geldik şeymayla :1: bugün benim doğum günüm :43: 21 oldum :53: 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var:1: bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile :31: artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür :46: hepinizi çok seviyorum :16::16:

Bak sen İpek'e şimdiden aşık olmaklar telefon etmekler yandın kızım sen, kapıları açıp merdiven çıkmayı da öğrendi mi İpek'i tutana aşk olsun. pıt pıt pıt yukarıya kaçar artık :) Büyük kayınvalideyle arası da iyiymiş maşallah hadi bakalım hayırlısı :9:
SLM kızlar biz geldik şeymayla :1: bugün benim doğum günüm :43: 21 oldum :53: 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var:1: bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile :31: artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür :46: hepinizi çok seviyorum :16::16:

Doğum gününüz kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara inşallah. Topiği sen açtın en az sen giriyorsun. Özletme kendini daha sık gir.

Son düzenleme:

Doğum günleriniz kutlu huzurlu sağlıklı neşeli ve bol paralı olsun canım...

Gamze rüyamda seni gördüm :D Nereden nasıl girdin anlamadım..Eşimle geziyoruz senin bir dükkanın varmış oraya giriyoruz.Tezgahın üstünde bir çerçeve diyorum ki aa bu ipek o zaman sen de Gamzesin ::D evet nerden tanışıyoruz diyorsun bende diyorum ki kk dan :52: Bir şeyler alıyoruz hatta sen bize hediyeler de veriyorsun eşimde diyor ki olmaz kabul edemeyiz sende diyorsun ki olur mu hiç öyle içimden geldi sizi tanımak çok güzeldi :52: :9:

Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..

neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..

nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..

Gecmis olsun canimcim.

Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?

nereledesiniz bakiim..?

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?

aynı sorunlar bizde de var :(demekki hepsi öyle ben de tek bende sanırdım..

Back