- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.421
gamze dikkat et canım gözüne arpacık veya yağbezesi olabilir inşallah önemli deyildir korkma. emirrr iboşşş erdemcik hepiniz iyiki doğmuşsunuz hayatımıza hoş gelmişsiniz. Tuğba hayırlı olsun ilk adımlarınız canım bizimkide odaları dolanmaya başladı düşe kalka hayırlı olsun hepimiz için. bu arada forum nekadar çirkin olmuş beğen butonuda gitmiş sizdedemi aynı?
slm kızlr sevdalinka sao cnm yanlı anlamışssın 31 ekim benm dogum günm saol ya büyüyorum işte 25e adım attım sanırımhesaplamıorumda artık
uV
bu arada erdemin dogum günü bizden bi gün sonraydı yanlışınız var galiba 21 kasım olsa gerek:26:
ibrahimmm iyiyki dogdun iyiki annene bugüzel duyguyu yasattın
emir sende iyiki büyüdün inş. konusursunda annen mutlulktn ağlar
ya bu gangnm style cok komk bende oynuyorum sınıfta coucklarla
ya kızlar göz kapagımdaküük bişey cıktı arpcık diolar sanırım amaicte şişlikte yapmadı amagecmio inş. ameliyatlık bişey olmazbugün doktora gidcem dua edin nolur göz cok hassas bişey korkuyorum
gamze dikkat et canım gözüne arpacık veya yağbezesi olabilir inşallah önemli deyildir korkma. emirrr iboşşş erdemcik hepiniz iyiki doğmuşsunuz hayatımıza hoş gelmişsiniz. Tuğba hayırlı olsun ilk adımlarınız canım bizimkide odaları dolanmaya başladı düşe kalka hayırlı olsun hepimiz için. bu arada forum nekadar çirkin olmuş beğen butonuda gitmiş sizdedemi aynı?
he he amma da karıştırmışım. senin doğum günü tarihini yanlış yazmışım. neyse tekrar nice senelere canım.
edibe de erken kutlayacak sanırım ondan kafam karıştı. Başka arkadaşları da yanıltmış oldum
gözün için de geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi ama geçer herhalde
gangnam gerçekten çok komik. İlk izlediğimde klibi çok saçma geldi ama sonradan hoşuma gitti ayrıca müziği de çok güzel.
kuşumda uyudu sizinkiler napıo ya ben daha ayakkabı alamadım bi türlü kuşuma bide ayakkabı alsaydım ilk hediyesi geldi dogum günü olmadan heeycanlanıp almış bakıcı annemiz cok ii bi kadın dünya iyyisi ipek nası sevio onu anlatamam ilk defa bi ortamda ben varken birinin kucagında mutlu mesut on a sarılıp öpüyo Allah bozmasın kadında o kadar icten sevio ki sükür kavusturana bua rada bakıcımızın torunu ARDA var 4yasında dünyalar beyefendisi üst katta oturuyo ipekle oynamaya gelio arada ipeğe aşık olmuş ben epekle evleneceğim diomuş epek demeside bi tatlı kızımda sürekli telefon edio eli kulagında yafda kumanda kulakta ardaaa ardaa dio benimkde abayı yaktı galiba
Bak sen İpek'e şimdiden aşık olmaklar telefon etmekler yandın kızım sen, kapıları açıp merdiven çıkmayı da öğrendi mi İpek'i tutana aşk olsun. pıt pıt pıt yukarıya kaçar artık :) Büyük kayınvalideyle arası da iyiymiş maşallah hadi bakalım hayırlısıkuşumda uyudu sizinkiler napıo ya ben daha ayakkabı alamadım bi türlü kuşuma bide ayakkabı alsaydım ilk hediyesi geldi dogum günü olmadan heeycanlanıp almış bakıcı annemiz cok ii bi kadın dünya iyyisi ipek nası sevio onu anlatamam ilk defa bi ortamda ben varken birinin kucagında mutlu mesut on a sarılıp öpüyo Allah bozmasın kadında o kadar icten sevio ki sükür kavusturana bua rada bakıcımızın torunu ARDA var 4yasında dünyalar beyefendisi üst katta oturuyo ipekle oynamaya gelio arada ipeğe aşık olmuş ben epekle evleneceğim diomuş epek demeside bi tatlı kızımda sürekli telefon edio eli kulagında yafda kumanda kulakta ardaaa ardaa dio benimkde abayı yaktı galiba
SLM kızlar biz geldik şeymaylabugün benim doğum günüm 21 oldum 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür hepinizi çok seviyorum
SLM kızlar biz geldik şeymaylabugün benim doğum günüm 21 oldum 31 ekim şeyma 7 kasım doğum günlerimiz 1 hafta aramız var bu cumartesi mevlüdümüz olucak çok nete vakit ayıramıyom iş güç günler çok hızla ilerliyor anlayamıyorum bile artık bebişlerimiz büyüdü kızlar bir yaşa geldiler şeymada yürüyo çok şükür hepinizi çok seviyorum
Gecmis olsun canimcim.Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..
neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..
Allah Allaaahh, noldunuz yaa?
nereledesiniz bakiim..?
biz bu ara pek bir yoğunuz, yoğunluğa hastalık eklendi, bugün itibari ile hastalanmış bulunuyom.. boğazım çok kötü, burnumda az az akıyor gibi, sanırım eşimden bulaştı bana da.. inşallah ufaklığa bulaşmaz.. sanırım gün itibari ile daha sık girerim artık topiğe, dicem ama burada ölmüş yaw..niye böle olduk ki.. kimse fırsat bulamıyor sanırım artık..
neyse o zaman sevgiyle kalın.. bol sağlıklı huzurlu günler..
Geçmiş olsun.. Forum terkedilmiş galiba :) benim sorum var belki bir giren olur :)
Oğlum bir haftadır huy değiştirdi resmen uyumamak için çırpınıyor kendini geriye atıyor uykuya geçişi 1 saati buluyor ağlaya ağlaya memede olursa dürüyor sadece memede uyumaya başladı.. İstekleri olmasa bağıra bağıra ağlıyor.. Dırduk yerde ağloyor böyle hıysuzlaştı hece saat başı kalkmalar falan 1 yaş sendromu mı acaba siz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?