Kızlar merhaba:119:
okuyup okuyup çıkıyordum, bugün kendime ayırdığım bir kaç saatim var sizinle paylaşayım dedim
doğum günü kutlamaları başlamış allah hepimiz çocuklarına hayırlı ömürler nasip etsin, biz anne babalara da görmeyi...doğum günü yapılan bebeklerimizin de ilk doğum günleri kutlu olsun
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Benim oğlum 30 Kasım doğumlu, hepinizin bebeklerinin doğum gününü teker teker kutlayacağız daha...
hasta olan anneler ve bebekler var hepisine allah şifa versin. Benim de kardeşimin 8 aylık bebeği hastanede, aklım onda inşallah iyileşir tez zamanda kütür kütür öksürüyordu dr a geç götürdüler dr görür görmez yatış yaptırmış kuzuyu, oksijen alıyor şimdi ek gıda falan hikaye oldu süzüldü kuzucuk serum da alıyor, bizimkininde terleme ve burun tıkanıklığı devam ediyor allahtan çok değil
yazacak çok şey biriktirmiştim şimdi kaldım ne yazacaktım diye öyle yorgunum ki...kitap okuyacaktım biraz ama yine biteremeyeceğim herhalde, ay edibe falan şakır şakır kitap okuyorsunuz siz nasıl zaman bulup bitiriyorsunuz ya, valla kitaplar elimde sürünüyor bir türlü bitmiyorlar ki yenisine geçeyim
oğlum bugünlerde ısırma derdinde kızlar, ısırıp ısırıp kıkırdıyor neremiz denk gelirse, yandık biz. Kızımla da çok itişiyor onun bağırmasını taklit ediyor yada sallamayıp onu kızıdırp kızdırıp kıkır kıkır gülüyor çok komik, napcaz bilmiyorum pekiştirdik herhalde huyu oldu. Bugün 3 tane kavanoz kapağı ile yerde 1 saate yakın oynadık ter içinde kaldı, sanki kapaklar frizbi atıyoruz o tutuyo, çok komik yarı yürür yarı emekler vaziyette bir oraya bir buraya gitti geldi, inşallah bu yorgunluğun üstüne iyi uyur
hepinize iyi sohbetler, ben biraz okuyup yatayım bugün de bitti malesef ben hızına yetişemeden günün...
ha bu arada
beni kibar olarak niteleyen dostlara teşekkür ederim sizin güzelliğiniz demek istedim birde
Bu aralar herkese çatasım var nedenini anlayamadığım, bazı arkadaşlar da yazmış hissettiklerini, anlayamadığım neye isyanım, sitemim, döngüde bir gariplik var gibi geliyor ters ters hayırdır inşallah, aslında sorunum yok kendimle yada kimseyle...
Hadi bir şiir gelsin benim gibi yorgun, mutlu ama daha mutlu olmak isteyenlere...
Gün eksilmesin penceremden
Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm geçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!
C.S. TARANCI