- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.401
cok güzel fikir cnm ii dogum günleri dileriz zaten iyi gececegi belli Allah mutlulugunu bozmasın cok anlatıpda nazardegdirme heAy bu arada yarin kayinvaldem ve kayınpederim geiyooooo
bi hafta bbizseler...
bol bol gezecez .. İkea ya gitmem lazım...dolap icin örtülere donaticam mutfağımı ve buzdolabımı...
su aralar tum plastiklerini attım evden..herseyi tupper yaptım..bı özenme geldi icime..surekli yeniliyorum herseyimi..ikea da halılarda indirim varmış..bı bakicam..mutfak kilimlerin kirlendi artık..bı degisiklik iyi olur..
velede kişiliklar alicaaazz pijama falan..
Ama en guzeliiiii kayinvaldem benihiiiiicccc mutfağa sokmaz..paşalar gibi ne yemek istiedigimi söylerim ...yapar eder...
sanirim bu gidişle happy likten cildiracammmmmm....
neyse bugun buzdolabını envaiiii çeşit sebze meyve ile doldurdum ki bu haftayı iyi değerlendireyim anam..yoksa ben kereviz falan pişirmeyi bilmem..pişirsin de yiyelim di mı ama....
sık sık giremem bu hafta İnternet'e..
herkeslerin dogum gunü kutlu ve mutlu olsun...
dogum gunü fikirlerini okumak icin girerim ama daha çarşambaya kadar ne parlak fikirler çıkar burdan...
takipteyimmmmm
opuldunuzzzzzzz
İzmir li nurdaaaannnn..erdem Kaan in annesi.....ilknur dogum gunü partisine geliyo..atla gel onun arabasına sende...simdi aklıma ggeldi..dur bı yarin ariyayim kiz seniiii...
evttt bizde bu gün ve bu saat te yaşımıza basmış olduk ayy ne güzel yaa azcık büyüttük bıdıkları inşşallah herşey daha güzel olcak tüm bebişlerimiz için. biz ayilecek doğum günü yapcaz fakat çok komiktirki pastamız kocaman 1 ye ye bitmez bizdende böyle bi doğumgünü kalabalık istemedik ne bileyim işte ama sizler ilk çocuklarınız yakışır sizlere herşeyin en iyisi ben diğerlerine aynı sizler gibi özendim ama buna yapmıycam dediğim gibi ailecek olcak b,şeyler işte amannn nebilim işte öyle. ya hasta bebişlr var neden kızlar çok giydirip terletiyomusunuz ne dikkat edin bronsit falan olmasınlar hepsine geçmişler olsun hepsini kucak dolusu öpüyorum
senemgy merhaba
çıkmadan selam vereyim dedim, nasılsın? sen de çok yoğun oluyorsun. yazdıklarına aynen katılıyorum ancak ben ilaç verilmesi gerekiyorsa vermek gerektiğini de düşünüyorum iyi bir dr a güvenerek. Benim kızımda 3 yaşına kadar grip bile olmadı, hiç ilaç içmedi ama sonra kreş döneminde hastalıktan kurtulmadı, o dönemlerde de çok ilaç vermemeye çalıştık doğal yollarla iyileşsin diye. Çok zorlandım 3-6 yaş arası, geniz eti ve bademciği de alındı. Şimdi bebekken ufak tefek hastalanmaları belki de daha iyidir diye düşünüyorum, bağışıklık sistemleri daha güçlü olur belki, vücutları daha iyi savunur yeni bir ortamla ve mikropla tanıştıklarında.
kocaman kocaman gözlerini açıp, ınnnnne diyerek öptüğünü zannedip, ısırmayla yalama arası sulu sulu öpen bıcırığımı ve bıcırıkları allah ciddi hastalıklardan korusun, sevinçlerini heyecanlarını bölmesin
slm kasım anaları hepinize bol gülücüklü bi haftasonu dilerim benim kızda yürümeyi baya ilerletti artık hep yürüo maşçok yaramaz oldu bu ara hızına yetişebilene aşk olsun...
bu arada emireamade sanaküstük haberin olsunnn asu ve bende ankaradayız kemece görülmeye değer ama bari yalandanda olsa sizin icinde gelirim deseydin hıhhh
himmellllllll ben daha olmadım hayırlı olsun regl olmak istiyorum regl
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesn nasılsın haftaya bulussak mı kemecede aradı beni gecen sana baglı istersenz bigün kemece kacta cıkıo ögleden sonrada bulusabiliriz?????????
eylemsura dogum gününüz kutlu olsun cnmm cok güzel seyler yapmıssınz
ya ben bu dogum günü konusunda cok ruhsuzum cok bişey düsünmüorum hatta gecen gün benim dogum günümdü 31 ekim okulda bi ögretmenin dogum gününü kutlamak icin ögretmenler odAsına gittim sonra geldim tarşhe bi baktım benimde dogum gününmmüş o kadar ruhsuzum düşünün baskasınınkini hatırlıyom kendiminkini sonraeşimde aksam pasta almış saolsun o benden ii hatırlıo benm dogumgünümü kızımın dogum günü benim icin özel ama sadece bir yaş fotografı cektirip stüdyoda cerceve yaptırıcam her sene böle yapıp yan yana duvara asıcam 15ine geldiğinde 15tane cerceveli resim yan yana büyüme anatomisi gibi bide halası ve amcasını cagırıp bi dogum günü yaparız herlade birde mektup yazacagım kızıma bu yıl neler yasadı dişi ne zaman cıktı ne zaman emekledi yürüdü vs anlatan yetmez mi benim ormantikliğime bu bile fazlaaaaaaa
iklimaras senin adına yasanacak değişiklikleri merakla bekliorum haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senem ek gıda konusuna üzülme arada cocuklar iştahsızlasıyooo benim kız b öle bi böle bugün kahvaltıda köfte yedi dün bişey yememeişti keyiflerine göre yani
minik denizin yaşı hayırlı olsun yeni yaşı hayırlar mutluluklar getirsin cnmbuda ipekten
günaydın herkese,
bizim oğlan hala yürüyemiyor, ama yürüyünce daha zor oluyor galiba. biz de bir an önce ayaklansında kendine kendine dolansın diyoruz..
bizde malesefki=(kimsecikler yok bugün...
gangnam style ile yemek yiyoruz artık...
bizde malesefki=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?