• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bu arada kızlar bu sıra canım çok sıkkın içim daralıyor hiçbir şey yapasim yok neden regl olmuyorum daraldim iyice :5:

Bu arada kızlar bu sıra canım çok sıkkın içim daralıyor hiçbir şey yapasim yok neden regl olmuyorum daraldim iyice :5:

Hayırdır canım olursun ya bende arife günü oldum daha bitmedi ara ara damla damlada olsa geliyor...Bazen de benimde canım sıkılıyor aklıma hemen oğlum geliyor ona sarılıp onunla vakit geçirince unutuyorum sıkıntımı...

Happymother kesinlikle en güzel hediye Allahın bize verdiği....

Nezo sen ilk kez mi oldun ınş bende olurum cnm valla kızım en büyük mucizem ona bakınca mutluyum ama var bi sonbahar bunalimi geçmedi bi :30:

ayy herkes bu aralar bunalımda heralde benim gibi.ben de bi düzlüğe çıkamadım henüz.tuba canım hakkında hayırlı olsunn ama güzel olmuşş,iyi olmuşş.biz de bi köklü değişikliğe girecez inşallahhhh...halen daha maddi manevi sıkıntılarımız sürüyo kaç aydan beri akraba diye sandığımız insanlar bi arayıpta sormuyolar ne durumdasınız,üstüne onlar beklenti içerisindeler.ahhhh bi de benim saf kocamm bi farkına varsa...oğlumda hasta zaten 1 ay oldu düzelmedi gittii.hastalığının üstüne üst dişler çıktı,şimdi 5.diş yolda.ahhh ulan koca midyattta tek olmasa,ailemin yanından hiçbir yere gidesim yokk.

merhabalar herkezde bi sıkıntı hayırdır inşşalah sonlarımız kızlar bu cumartesi doğum günümüz var bizi
mde ama öyle kalabalık bişey yapmıycaz kendi aramızda tabi gelmek isteyen olursada gelme demiycez bu arada bizde 4 5 adım atıyoruz korka korka olsada ayakkabı bizde
adidas aldık
fena deyil ama ayağından çıkıyo polorisin ilk adım ayakkabısı var hediyeydi onu giydiriyorum şimdilik

Son düzenleme:
Nezo sen ilk kez mi oldun ınş bende olurum cnm valla kızım en büyük mucizem ona bakınca mutluyum ama var bi sonbahar bunalimi geçmedi bi :30:

Doğumdan sonra ilk defa oldum çok enterasan geldi ama ya 9 ay hamilelik peşine 11 ay derken 20 ay sonr olmak :D :52:

Ya Gamze ya
dun rüyamda seni gördüm..
ama oyle boyle degildi..rüya bu..belki bı kac saniye sürmüştür..ama bence sizin evde ssaatler geçirdik ya...
cok güzeldi..
eslerimiz de vardı..hatta senin eşinin ismini resmen beynim uydurmuş..Fazıl miydi neydi...oyle bı şeydi..
Erdemle ipek elele tutusup salondan mutfağa kadar yürüdüler..o kadar tatlılarda ki..sonra oonları yemek yiyeceğimiz sofraya oturttuk..masa da bizlerle yediler..ipek o kadar büyümüştü ki cokkkk tatliydi ya...
valla senle doya doya vakit geçirdim..
Neller neler konuştuk..
Bulasik makinesinin lekeleri cikarmamasindaaaaaaannn--- su aralar. Oyle bir sorunum var da rüyama yansımış:))))----
kemece nin sana 300 lira verip bizlere yılbaşı hediyesi almasını istemiş sendeeeennn--- bu günler de kemecenin ne kadar kibar bir insan olduğunu düşünüyordum ..o da bu sekilde yansımış galiba rüyama----
ama daha neler neler..u
Uzun uzun mutfak sohbeti yaptık..
beyleri cocuklari yolladık içeri...
ama en garip olan şey sizin evinizdi rüyamda..
boyle geniiiiiissss eski şatolar gibi..boyle tavanı acayip yüksek..kolon ve kirişleri Efes amfi tiyatrosundaki gibi..baya biiii farklı bı evdi..
neyse. Hayırlara vesile olsunnnnn diyelim..
kocis yine yokkkk...erdem pasa uyudu ...
bakalim ne kaynattiniz yokluğumda...

Son düzenleme:
V
Gamze naber yavruuu
ipek iyileşti mı[/QUOT
Cnm iyileşti ama burun tıkanıklığı bi türlü gecmio acaba alerjik mi ? Bizimde kocis yoktu ipek baba olmayinca beni çok yoruyor gecede tedirgin uyuyor hissediyor sanırım :1:

Tugba hakkında hayirlisi olsun
Nezo tebrikler
Gecer canim benim..burnuna günde 3 kez serum fizyolojik ve ardından otri bebe ile çekme işlemi yapıyorsun degil mı...gecer oyle..insallah..biraz daha bekle bakalım..

Ay kızlar nedir bu bunalım olayları anlamadım..
kendinize gelin ayol..
yok gelmiyorsanız kullanıcı ismime bakın oyle gaza gelin..happy happyyyyyyy
hadi bakalım..
veledler sağlıklı sihhatle büyüdü de bir yas oldu neden can sıkıntınız..
herseyler cok guzel alimallah..
gamze yakında olursun hasta..bı sseyler yoktur cicim..
emire amade hakkınızda hayırlısı olsun..stresli bı donem olsa gerek.tez zamanda guzel fissssseeeekkkk gibi haberler bekliyoruz senin koyden...
yusuf deniz ne ara hasta oldu ya..ben okumadiydim..

ayy herkes bu aralar bunalımda heralde benim gibi.ben de bi düzlüğe çıkamadım henüz.tuba canım hakkında hayırlı olsunn ama güzel olmuşş,iyi olmuşş.biz de bi köklü değişikliğe girecez inşallahhhh...halen daha maddi manevi sıkıntılarımız sürüyo kaç aydan beri akraba diye sandığımız insanlar bi arayıpta sormuyolar ne durumdasınız,üstüne onlar beklenti içerisindeler.ahhhh bi de benim saf kocamm bi farkına varsa...oğlumda hasta zaten 1 ay oldu düzelmedi gittii.hastalığının üstüne üst dişler çıktı,şimdi 5.diş yolda.ahhh ulan koca midyattta tek olmasa,ailemin yanından hiçbir yere gidesim yokk.
Soğuk algınlığı mı geçmiyor..gece uyku tümü ile yatirmiyosun di mı..uyku tulumu geçmeyen soğuk algınlığı ve bronsit başlangıcının temel nedenlerindenmis..gecenlerde tip dergisinde okuduydum..marksandspenser da bı termo atlet var bebeklere..ondan alın tum anneler..terketmiyor ve usutmuyor.ustunu acsa da. Bı şey olmuyor..mutlaka çifter çifter alın bakeeeeemmmm

merhabalar herkezde bi sıkıntı hayırdır inşşalah sonlarımız kızlar bu cumartesi doğum günümüz var bizi
mde ama öyle kalabalık bişey yapmıycaz kendi aramızda tabi gelmek isteyen olursada gelme demiycez bu arada bizde 4 5 adım atıyoruz korka korka olsada ayakkabı bizde
adidas aldık
fena deyil ama ayağından çıkıyo polorisin ilk adım ayakkabısı var hediyeydi onu giydiriyorum şimdilik
Biz de de puma var..patik gibi..veled cok rahat...Sultan veled sultaaannn

Şarkımla veda edeyim...

Sevemez kimse seniiiiii benim sevdiğim kadaaaaarrr
erdem im sen olmazsaaaaannn yasamak neye yaraaaaaarrr

İste anneeeennn olayiiiimmmm istersen Öp dur beniiiii
baskasini severseeeeeennn yine de severim seniiiiiii

Baskasini severseeeeenn ben hep severim seniiiii
ben hep severiiiiimmm oglusumuuuuuuuu

Dikkatinizi çekerim köle olurum olurum ölürüm tarzı bilki yaşatmam seni tarzı ifadelere asla yer yoooookkk...hep happy duygu ve söylemler...cocuk şarkı dinlicem derken psikopata bağlamasın diye yaniiii:27:

Son düzenleme:
Ben gideyim
bol kopuklu bı latte yapayim
ahmet ümit le sultanı öldüreyim..
guzel kitap..
zaten Ahmet ümit...yani....

Soğuk algınlığı mı geçmiyor..gece uyku tümü ile yatirmiyosun di mı..uyku tulumu geçmeyen soğuk algınlığı ve bronsit başlangıcının temel nedenlerindenmis..gecenlerde tip dergisinde okuduydum..marksandspenser da bı termo atlet var bebeklere..ondan alın tum anneler..terketmiyor ve usutmuyor.ustunu acsa da. Bı şey olmuyor..mutlaka çifter çifter alın bakeeeeemmmm

1 ay önce soğuk algınlığı geçirdi,2hafta sürdü,arkasından boğazı dolmuş,bi kuru öksürük,sonra balgamlı kusma.1 ayımız geçti böyle.yeni 2gündür düzeldik gibi.hastalığının yanında üst dişler 2 tane çıktı,şimdi köpek dişler çıkacak,biri alttan biri üstten,iştah diye bişey kalmadı oğlanda.bugün sabah 8de kahvaltı,bi de akşam 9da yemek yedi o kadar.
uyku tulumu yok giydirmiyorum,gerçi bu 2gündür başladım üstünü o kadar çok açıyo ki,mecbur kaldım.zaten hastalanmamazın sebebi de o.o kadar dönüyo,her seferinde battaniyesinin üstüne kendisi yatmış şeklinde buluyodum.uyku tulumu giydirmeye başladım.kalın bişey almadım.kanzın içi penye olanını aldım.ne bileyim ya herşeyi deniyorumm artıkkk.

senem canım selam vermeden gitmiyeyim dedim.öpüldünüzzz..nehir kuzuyu da öpp yerimizee ohhh misss:16:

Kuşum, çıkmışım görmeden. Ben de sizi çok öpüyorum. Çok geçmiş olsun küçükprense. Uyku tulumu mevzuu benim için de muamma. Aldım ama korkudan giydiremiyorum. Üstü hep açık Nehir'in de. Buralar daha sıcak ama kış temelli gelince ne yapıcaz bilmiyorum. Kurtlu veletler bi battaniye tutamıyorlar üstlerinde :19: İştah sıkıntısı bizde bile başladı, ki ek gıdaya geçtiimiz ilk andan beri hiç iştah sorunu lmamıştı. Şimde resmen seçiyor yiyeceğini cimcime. Bir de bizim üst ön dişler çıkmadan köpek dişin biri çıktı. Şimdi geliyor üst önler. Hey Allahım her işimiz ters :1: Tazmanya canavarı gibi bişey oldu üst yanda tek dişle yaaa :27: Aman neyse dermansız derdimiz olmasın. Bu kış çetin olacak gibi ya, gözümüz kulağımız bebişlerde artık napalım.

6 ay – 3 yaş çocuklarda çok sık görülen bir enfeksiyon. Hastalığı tanımakta fayda var. Kış sezonu hastalıkları başladı. Bilgili olmak işe yarar, mutlaka. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Nilüfer Toprakçı’nın yazısı krup hastalığını güzel özetliyor:

• Krup belirtileri çok ani başlangıçlıdır. Genellikle çocuk yatağa giderken herhangi bir sıkıntısı yoktur. Gece yarısı ani başlayan solunum sıkıntısı, havlar tarzda kaba bir öksürük ile uykudan uyanır. Öncesinde burun akıntısı olabilir. Hafif ateş görülebilir. Soluk alma sırasında tipik bir ses duyulur, sesi boğuk, kabalaşmıştır. Gündüz iyi olan çocukta, solunum sıkıntısı birkaç gece boyunca görülebilir, giderek azalır.
• Krupta, büyük havayollarının iltihabi reaksiyonu ve mukus birikimi belirtilere yol açar. Nedeni virüslerdir. Küçük çocuklarda havayolları dar olduğundan solunum sıkıntısı belirtileri görülür. Aynı virüsü alan büyük çocukta ise sadece soğuk algınlığı belirtileri görülecektir.
• Viral bir enfeksiyon olduğu için etkene yönelik bir tedavi yoktur. Ancak bazı uygulamalarla çocuğu rahatlatabiliriz. Bunlar arasında öncelikli olan nemli hava, buhar verilmesidir. Serin gecelerde pencereyi açıp dışarının havasından nefes almasını sağlamak da rahatlatıcı olacaktır. Ateş varsa, ateş düşürücüler verilir. Dik pozisyonda otururken daha rahat nefes alacaktır. Ağlayıp heyecanlanınca solunum sıkıntısı artacağı için, öncelikle siz sakin olmalı, çocuğunuzun da sakinleşmesine yardımcı olmalısınız. Bol sıvı alması uygun olacaktır. Bu ilk önlemlerle rahatlamayan daha ciddi vakalarda havayolundaki ödemi çözecek ilaçlar gerekli olabilir.

(alıntıdır..)

Son düzenleme:
Back