- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.341
Bu arada kızlar bu sıra canım çok sıkkın içim daralıyor hiçbir şey yapasim yok neden regl olmuyorum daraldim iyice
Nezo sen ilk kez mi oldun ınş bende olurum cnm valla kızım en büyük mucizem ona bakınca mutluyum ama var bi sonbahar bunalimi geçmedi bi
tarif isteyen varsa veririm, biliyonuzKızlaaar silkelenin rahatlayın kurtulun karamsarlıktan sizi mutlu eden şeyler yapın mesela değişik tatlı tarifi deneyin
VGecer canim benim..burnuna günde 3 kez serum fizyolojik ve ardından otri bebe ile çekme işlemi yapıyorsun degil mı...gecer oyle..insallah..biraz daha bekle bakalım..Gamze naber yavruuu
ipek iyileşti mı[/QUOT
Cnm iyileşti ama burun tıkanıklığı bi türlü gecmio acaba alerjik mi ? Bizimde kocis yoktu ipek baba olmayinca beni çok yoruyor gecede tedirgin uyuyor hissediyor sanırım
Tugba hakkında hayirlisi olsun
Nezo tebrikler
Soğuk algınlığı mı geçmiyor..gece uyku tümü ile yatirmiyosun di mı..uyku tulumu geçmeyen soğuk algınlığı ve bronsit başlangıcının temel nedenlerindenmis..gecenlerde tip dergisinde okuduydum..marksandspenser da bı termo atlet var bebeklere..ondan alın tum anneler..terketmiyor ve usutmuyor.ustunu acsa da. Bı şey olmuyor..mutlaka çifter çifter alın bakeeeeemmmmayy herkes bu aralar bunalımda heralde benim gibi.ben de bi düzlüğe çıkamadım henüz.tuba canım hakkında hayırlı olsunn ama güzel olmuşş,iyi olmuşş.biz de bi köklü değişikliğe girecez inşallahhhh...halen daha maddi manevi sıkıntılarımız sürüyo kaç aydan beri akraba diye sandığımız insanlar bi arayıpta sormuyolar ne durumdasınız,üstüne onlar beklenti içerisindeler.ahhhh bi de benim saf kocamm bi farkına varsa...oğlumda hasta zaten 1 ay oldu düzelmedi gittii.hastalığının üstüne üst dişler çıktı,şimdi 5.diş yolda.ahhh ulan koca midyattta tek olmasa,ailemin yanından hiçbir yere gidesim yokk.
Biz de de puma var..patik gibi..veled cok rahat...Sultan veled sultaaannnmerhabalar herkezde bi sıkıntı hayırdır inşşalah sonlarımız kızlar bu cumartesi doğum günümüz var bizi
mde ama öyle kalabalık bişey yapmıycaz kendi aramızda tabi gelmek isteyen olursada gelme demiycez bu arada bizde 4 5 adım atıyoruz korka korka olsada ayakkabı bizde
adidas aldık
fena deyil ama ayağından çıkıyo polorisin ilk adım ayakkabısı var hediyeydi onu giydiriyorum şimdilik
Soğuk algınlığı mı geçmiyor..gece uyku tümü ile yatirmiyosun di mı..uyku tulumu geçmeyen soğuk algınlığı ve bronsit başlangıcının temel nedenlerindenmis..gecenlerde tip dergisinde okuduydum..marksandspenser da bı termo atlet var bebeklere..ondan alın tum anneler..terketmiyor ve usutmuyor.ustunu acsa da. Bı şey olmuyor..mutlaka çifter çifter alın bakeeeeemmmm
senem canım selam vermeden gitmiyeyim dedim.öpüldünüzzz..nehir kuzuyu da öpp yerimizee ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?