- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.321
Selam,kizlar nasilsiniz.Biz iyiyiz cok sükür oglum kimseye aldirmadan evin icinde geziyor,kizim bile gel ablaya deyince kosa kosa onun yanina gidip sariliyor :)))henüz yürüyemeyen bebislerimize tez zamanda yürür ins derim.Bizim oglan bayramin ilk günü esimin amcasinin oglunun kizi var 15 aylik onu görünce yürümeye basladi,2. gün diger akrabaya beraber gidince iyice pekistirdi sizinde cevrenizde bebise yakin aylarda yürüyen bebis varsa biraz vakit gecirin derim baya etkileniyorlar :))))
Hmmmm bu arada bebislere ayakkabi aldiniz mi alacak misiniz,nasil bisey alacaksiniz,marka,sekil filan.Benim kizimda Türkiyedeydik ordan markali ortapedik bisey almistim.
valla ben de ayakkabı arayışı içindeyim. bayram tatilinde izmir de çocuk ayakkabısı satan bi mağazaya gittik orda yaşlı bi amca vardı yıllardır bu işi yapıyorum diye bize öğüt verdi. ortopedik hiç bir ayakkabı yoktur. ortopedik demek kişiye özel yapılıyor demekmiş. siz ayakkabı seçerken rahatlığına bakın dedi. ayakkabı hafif olacakmış, burun kısmını geriye kırdın mı kırılacakmış ki çocuğun ayağı zorlanmsın. ayağın iç kısmında hafif yükseklik olacakmış, deri olacakmış, bir de ayakkabıyı giydirdikten sonra arkadan 1 parmağınızı sokun girebilsin dedi. bu şekilde aldığınız her ayakkabı çocuğunuz için sağlıklıdır dedi. valla adam hatta bazı dünyaca ünlü markalar böle değil de dedi. ki bizim nike aldığımız bir ayakkabı var hiç esnek değil. bakıyoruz biz de ama internetten almak istemiyorum. nasıl olur diye, daha önce bobux kullandım yaz için onları internetten almıştım. ama çok memnun kaldım.. gerçekten ii bir marka ama şimdi deneyip almak istiyorum. bakalım buralarda bulabiirz inş...