• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selam,kizlar nasilsiniz.Biz iyiyiz cok sükür oglum kimseye aldirmadan evin icinde geziyor,kizim bile gel ablaya deyince kosa kosa onun yanina gidip sariliyor :)))henüz yürüyemeyen bebislerimize tez zamanda yürür ins derim.Bizim oglan bayramin ilk günü esimin amcasinin oglunun kizi var 15 aylik onu görünce yürümeye basladi,2. gün diger akrabaya beraber gidince iyice pekistirdi sizinde cevrenizde bebise yakin aylarda yürüyen bebis varsa biraz vakit gecirin derim baya etkileniyorlar :))))

Hmmmm bu arada bebislere ayakkabi aldiniz mi alacak misiniz,nasil bisey alacaksiniz,marka,sekil filan.Benim kizimda Türkiyedeydik ordan markali ortapedik bisey almistim.

valla ben de ayakkabı arayışı içindeyim. bayram tatilinde izmir de çocuk ayakkabısı satan bi mağazaya gittik orda yaşlı bi amca vardı yıllardır bu işi yapıyorum diye bize öğüt verdi. ortopedik hiç bir ayakkabı yoktur. ortopedik demek kişiye özel yapılıyor demekmiş. siz ayakkabı seçerken rahatlığına bakın dedi. ayakkabı hafif olacakmış, burun kısmını geriye kırdın mı kırılacakmış ki çocuğun ayağı zorlanmsın. ayağın iç kısmında hafif yükseklik olacakmış, deri olacakmış, bir de ayakkabıyı giydirdikten sonra arkadan 1 parmağınızı sokun girebilsin dedi. bu şekilde aldığınız her ayakkabı çocuğunuz için sağlıklıdır dedi. valla adam hatta bazı dünyaca ünlü markalar böle değil de dedi. ki bizim nike aldığımız bir ayakkabı var hiç esnek değil. bakıyoruz biz de ama internetten almak istemiyorum. nasıl olur diye, daha önce bobux kullandım yaz için onları internetten almıştım. ama çok memnun kaldım.. gerçekten ii bir marka ama şimdi deneyip almak istiyorum. bakalım buralarda bulabiirz inş...

$7038__35939_zoom.jpg

memnun kaldığım ayakkabı da buuu fiyatı da uygun...

Serap'cim ben kizima pappa almistim cokta memnun kaldim.oglana muhtemelen elephant marka alacagim buralarda en igisi oymus biraz internetten araştirdim.

bir çok ayakkabı 19 dan başlıyor bize 18 bile büyük geliyor biz ne yapalım :43:

Doktorlar 2 yaşa kadar mümkünse çoplak ayak çoraplar bassın ya da pandif diyorlar ağır otopsim denen ayakkabılar kısa sürelî dışarda olabilir deniyor son yıllarda böle durum

Doktorlar 2 yaşa kadar mümkünse çoplak ayak çoraplar bassın ya da pandif diyorlar ağır otopsim denen ayakkabılar kısa sürelî dışarda olabilir deniyor son yıllarda böle durum

Aynen ben şu anda adidasın ayakkılarını kullanıyorum hem esnek hemde rahat

Kızlar ya bu bıdıklar bu ara ne kadar tatlılar sırınlık yapıyorlar .. Kızım sarılıyor öpme nıyetıyle yalıyo bayılıyorum

:9:

ErdEm pasa nin bu saatte gece uykusuna yatası tuttu..Allah sonumuzu hayır eyleye..kocis te yok..burdayim iste..bı kac yemek tarifi bakicam velede..
herkese selamlar..

kıslar oğlum yürüyor tabi buna yürümek denirse:) 6 adım atıyor sonra düşüğyor kaldırınca devam ediyor.Ne kadar heyecan verici hem kendi adıma hem de oğlumun adına:) Korkarak da olsa devam ediyor bana ulaşınca nasıl seviniyor.Heyecanlandığı zaman da bacakları dolanıyor hem güzel hem de çok komik oluyor.

Oğlum 6 sene sonunda oldu.Olucak mı olmayacak mı derken hamile kaldım doğacak mı doğmayacak mı derken bir baktım kucağımda.Büyüyecek mi derken oğlum büyüdü de yürümeye ble başladı diyebilirim.Allah'ım sana ne kadar şükretsem azdır.:)
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımın başına bile vermesin.(amin)

Annelik gerçekten en özel ve en güzel duyguymuş yaşadıkça daha iyi anlıyorum...Çok zor iyi bir birey yetiştirmek ama biz anne ve babalar bunların üstesinden gelmek için her şeyi yapıyoruz.

O kadar mutluyum ki tarif bile edemiyorum...Yazacak çok şey var da...

kıslar oğlum yürüyor tabi buna yürümek denirse:) 6 adım atıyor sonra düşüğyor kaldırınca devam ediyor.Ne kadar heyecan verici hem kendi adıma hem de oğlumun adına:) Korkarak da olsa devam ediyor bana ulaşınca nasıl seviniyor.Heyecanlandığı zaman da bacakları dolanıyor hem güzel hem de çok komik oluyor.

Oğlum 6 sene sonunda oldu.Olucak mı olmayacak mı derken hamile kaldım doğacak mı doğmayacak mı derken bir baktım kucağımda.Büyüyecek mi derken oğlum büyüdü de yürümeye ble başladı diyebilirim.Allah'ım sana ne kadar şükretsem azdır.:)
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımın başına bile vermesin.(amin)

Annelik gerçekten en özel ve en güzel duyguymuş yaşadıkça daha iyi anlıyorum...Çok zor iyi bir birey yetiştirmek ama biz anne ve babalar bunların üstesinden gelmek için her şeyi yapıyoruz.

O kadar mutluyum ki tarif bile edemiyorum...Yazacak çok şey var da...
Oyyyy hayırlı olsun..ellerimizde büyüyen çiçekler onlar...Allah in hediyesi bize...maşallah...

Nezooo cum bebisini tebrik ederim.Tamda anlattigin tarzda basliyorlar yurumeye sonra biranda kendi kendine sanki bir cesaret gelmis gubi yuruyorlar :)))

ne bayramdı amaa... :33::33:
iyi mi kötü mü yorumunuza bakışınıza göre değişir, ama çook şey değişti benim hayatımda..
bu 1 hafta beni de hayatım gibi değiştirdi sanırım..
artık eskisi kadar saf, salak, iyi niyetli, sessiz değilim..
iyi mi kötü mü?....?
evimizi, arabamızı her şeyimizi satıyoruz, yeni bir başlangıç, yeni bir hayat..
inşallah hayırlısı..
bugün itibariyle hastalanmış bulunuyorum..
bedenime ağırlık veren bu sıkıntıdan da, diğerlerinden sıyrıldığım gibi kurtuldum..
dilek olay, neredeyse 2 sene oldu..
ilk gördüğümde o kadar garip hissettim ki kendimi..
sevinsem mi, üzülsem mi, ağlasam mı, niyese ilk oğlum geldi aklıma,sanki anneliğimin anlamıydı bu da bozuldu gibi hissettim, bi garip işte..
sanırım fazla duygusalım, fazla bi garip..
gerçi benim unuttuğum bu durumu bedenim unutmamış, her cuma hapım biter, her salı sabahı hastalanırdım hamile kalmadan önce.. bedenim aynı düzeni devam ettiriyor maşallah, salı sabahı başladık yine..

oğluşumunda üstten kocamaaaan kocamaan 2 dişi patladı bu süreçte, onlar iyice büyüdüğünde tam bir tavşan olacak bizimki..
minik sevimli şebek bir tavşan.. :16:
sadece tek eliyle bir parmağımı tutarak yürüyo bizim ki de, inşallah yaşına kadar kendi kendine yürüyecek..
pazar günü doğum günü bu arada..
çok plan yapmıştım, çok şey istemiştim, ama şuan bir şeyler yapacak hiç gücüm de hevesim de yok..
gerçi pazara daha çok var, bakalım, kısmet..

görüşürüz kızlar.. özledim sizi.. sevgiyle kalın, hoşçakalın.. :16:

Canim benimm,bebisinin disleri hayirli olsun cok seker oluyor gercekgen.Canimcim insaallah bu degisim senin hakkinda hayirlisi olsun.Degistirceginiz herseyin kat kat guzellerini alirsiniz.

Nezooo cum bebisini tebrik ederim.Tamda anlattigin tarzda basliyorlar yurumeye sonra biranda kendi kendine sanki bir cesaret gelmis gubi yuruyorlar :)))

sağol canım bakalım doğum günümüzde yürürüz inşallah pıtır pıtır ortada dolansınn oğlum yaa

Back