2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Maşallah çok hızlı büyüyor bu bıdıklar het halleri ayrı güzel ve tatlı.. 7 haftalık ikiz bebek sevdim çok tatlılarda sanki ben hiç o dönemleri yaşamamıştım gibi...

Kesinlikle ya arkama bakınca bende aynı şeyleri düşünüyorum...

Kizlar merhaba.Benim oglumda bayramda yürümeye basladi cok sükür.Bizede güzel bi bayram hediyesi oldu.
Hepimizi dogumgünü telasi sarmaya basladi galiba.Konusmaya baslayan arkadaslar var galiba,bizimkide degisik seyler söylemeye basladi,anne gel diyor,bayramdada ayse teyze(dogal olarak yarim yarim konusuyor) dedi teyzemiz havalarda tabi :)))))

kızlar merhaba sizin bebklerınız artık 1 yaşına gırecek darısı bız 2012 kasım annelerının başına henuz bebeklerımızı kucagımıza alamadık ama sizi okudukca ıyıce heyecan kaplıyor insanı bakalım bzde sabrszlkla beklıyoruz...

kızlar merhaba sizin bebklerınız artık 1 yaşına gırecek darısı bız 2012 kasım annelerının başına henuz bebeklerımızı kucagımıza alamadık ama sizi okudukca ıyıce heyecan kaplıyor insanı bakalım bzde sabrszlkla beklıyoruz...

Vakiy o kadar çabuk geçiyor ki görüceksin sende...

Kizlar merhaba.Benim oglumda bayramda yürümeye basladi cok sükür.Bizede güzel bi bayram hediyesi oldu.
Hepimizi dogumgünü telasi sarmaya basladi galiba.Konusmaya baslayan arkadaslar var galiba,bizimkide degisik seyler söylemeye basladi,anne gel diyor,bayramdada ayse teyze(dogal olarak yarim yarim konusuyor) dedi teyzemiz havalarda tabi :)))))

Maşallah daha bizim ki yürümüyo :( ühüh ühhüü :2:

Biraz geç oldu ama herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Herkes gezmelerde herhalde Ben de annemlerdeyim yarın eve dönüyoruz daha sık görüşürüz inşallah. Yürüyen konuşan bebekleri tebrik ediyorum. Bizim ki de bugün ilk defa yürümeye niyet etti tutunmadan yerden kalktı ve iki adım attı arkası hemen gelecek gibi durmuyor hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
kızlarrrrr meraba,iyi bayramlar herkese...herkesin keyfi yerindedir umarımmm.bizde oğlumla dede,anneanne,teyze,kuzenlrler bayrammmm geçiriyoruz...ahhh ne çok özlemişizz...oğlumm beni takmıyo artık.dedeyle hergün tek kale maç yapıyolar.hastayız hala ama geçmedii bi türlü.gribimiz geçer gibi oldu,boğazımız dolmuş şimdide,üst solunum yollarını fena üşütmüşüz,geceleri öksürük başlıyo,sonra balgam kusuyo resmen.salı günü tekrardan bi dra götürecemmm.ona rağmennn oğlumun keyfii yerinde,bayram gezmelerinde bile oturmuyoo köşe bucak milletin oda oda evini geziyo.allahtan bişeyler karıştırma gibi huyu yok.

siz ne alemdesiniz,gamze ve himmelin bebişleri yürümüşş,maşallah onlara

.öpüyorummm sizlerii ve yavru kuşlarıı.:16::16:

cnm tebrikler ipek kizimiza
oykuyle yan yana gelselerde yarissalar azicik
bizim kizi durduramyrz artk
disari cikarken arabasini almamaya basladik
cunku arabaya binmez oldu
annesi ona guzel, ortapedk, yumusak, hafif bir ayakkabi almani oneririm

bu arada haftasonu bulussak nasil olur
ankarada misinnn

cnm daha yarısamaz korkuyla minik adımlar atıyo bacagını bile cok acarak yürümüo korkusundan:9::9: cnm haftaya hafta sonu nurdanlada konusup bulusalım istersenz benm bi planım yok gibi simdilk bişey cıkmazsa ins ne dersn?**

Nabersiiiiiiiinnizzzzz giiiiiiiii
bizler coooookkkk iyiyiZ...Allah nazarlardan saklasın...
kemece bugun beni aradı...ay cok sevindim...canim arkadasım yaaaawwwww...
Ay iyiki tanismisim sizlerle ayol....

Gamzeee e ipek kızıma hayırlı olsun...ben dediydim ama erdem le ayni gidiyo onlar...bak yine çıktı.

Cizegeni neden yapıştırmadin gggiiiiiiii
begenmedin mı yoksa.llyeni yapayım mı caniskommmm

Hadin gorusuruz..
seviyom sizleri....

Nabersiiiiiiiinnizzzzz giiiiiiiii
bizler coooookkkk iyiyiZ...Allah nazarlardan saklasın...
kemece bugun beni aradı...ay cok sevindim...canim arkadasım yaaaawwwww...
Ay iyiki tanismisim sizlerle ayol....

Gamzeee e ipek kızıma hayırlı olsun...ben dediydim ama erdem le ayni gidiyo onlar...bak yine çıktı.

Cizegeni neden yapıştırmadin gggiiiiiiii
begenmedin mı yoksa.llyeni yapayım mı caniskommmm

Hadin gorusuruz..
seviyom sizleri....

cnm slm benide aradı kemece cooooooooooooooook sevndm sesini bile özlemişim yakında senden önce bi görüşcez inş.

bu arada artık telefondan giriyorum o yüzden ancak kaydedebildim cizelge icin cok tesekkrler begenmemmi sen yaparsında erdemli ana:1:

yürüme işide ya bu kız yürüyo ama neden acaba tutunacak yer varsa tutunmayı tercih edio bide korka korka kücück adımlarla yrüyo ilk başlarda bölemi oluyor?????????????

Herkese günaydın,,,

uzun süredir giremedim bu yüzden geçmiş kurban bayramınız ayrıca cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.. hepinizi tek tek öpüyorum ayrıca miniklerimizi de kocaman kocaman öpüyorum. aramızda yürümeye başlayanlar varmış ne güzel bizim ki daha tutunup gezenlerden.. bakalım biz de bi bakarız yürüyo inş.. bu arada spreyden haber var mı..

Herkese günaydın,,,

uzun süredir giremedim bu yüzden geçmiş kurban bayramınız ayrıca cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.. hepinizi tek tek öpüyorum ayrıca miniklerimizi de kocaman kocaman öpüyorum. aramızda yürümeye başlayanlar varmış ne güzel bizim ki daha tutunup gezenlerden.. bakalım biz de bi bakarız yürüyo inş.. bu arada spreyden haber var mı..

Günaydın canım sağol canım seninde .Aynen bizimkide tutunup gezenlerden tembel bizim ki birazcık :D

Selam,kizlar nasilsiniz.Biz iyiyiz cok sükür oglum kimseye aldirmadan evin icinde geziyor,kizim bile gel ablaya deyince kosa kosa onun yanina gidip sariliyor :)))henüz yürüyemeyen bebislerimize tez zamanda yürür ins derim.Bizim oglan bayramin ilk günü esimin amcasinin oglunun kizi var 15 aylik onu görünce yürümeye basladi,2. gün diger akrabaya beraber gidince iyice pekistirdi sizinde cevrenizde bebise yakin aylarda yürüyen bebis varsa biraz vakit gecirin derim baya etkileniyorlar :))))

Hmmmm bu arada bebislere ayakkabi aldiniz mi alacak misiniz,nasil bisey alacaksiniz,marka,sekil filan.Benim kizimda Türkiyedeydik ordan markali ortapedik bisey almistim.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim bayramda ve öncesinde çok yoğundum artık bundan sonra sık sık girerim inşallah bu arada geçmiş kurban bayramınızıda kutlarım. yürüyen bebişlerimiz varmış hayırlı olsun darısı başımıza melek zeynebim biryerlerden tutunarak yürüyor çok hızlı emekliyor inşallah kısa zamanda minik adımlar attığını görürüz bu arada kasım ayına giriyoruz doğum günleri yaklaştı Allahım sağlıklı hayırlı güzel uzun ömürler nasip etsin yavrularımıza hasta olan yavrularımızada şifa versin inşallah

Back