- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.301
Oğlum ilk cümlesini kurdu
"Baba gitti ..."
"Baba gitti ..."
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum ilk cümlesini kurdu
"Baba gitti ..."
Maşallah çok hızlı büyüyor bu bıdıklar het halleri ayrı güzel ve tatlı.. 7 haftalık ikiz bebek sevdim çok tatlılarda sanki ben hiç o dönemleri yaşamamıştım gibi...
kızlar merhaba sizin bebklerınız artık 1 yaşına gırecek darısı bız 2012 kasım annelerının başına henuz bebeklerımızı kucagımıza alamadık ama sizi okudukca ıyıce heyecan kaplıyor insanı bakalım bzde sabrszlkla beklıyoruz...
Kizlar merhaba.Benim oglumda bayramda yürümeye basladi cok sükür.Bizede güzel bi bayram hediyesi oldu.
Hepimizi dogumgünü telasi sarmaya basladi galiba.Konusmaya baslayan arkadaslar var galiba,bizimkide degisik seyler söylemeye basladi,anne gel diyor,bayramdada ayse teyze(dogal olarak yarim yarim konusuyor) dedi teyzemiz havalarda tabi :)))))
cnm tebrikler ipek kizimiza
oykuyle yan yana gelselerde yarissalar azicik
bizim kizi durduramyrz artk
disari cikarken arabasini almamaya basladik
cunku arabaya binmez oldu
annesi ona guzel, ortapedk, yumusak, hafif bir ayakkabi almani oneririm
bu arada haftasonu bulussak nasil olur
ankarada misinnn
Nabersiiiiiiiinnizzzzz giiiiiiiii
bizler coooookkkk iyiyiZ...Allah nazarlardan saklasın...
kemece bugun beni aradı...ay cok sevindim...canim arkadasım yaaaawwwww...
Ay iyiki tanismisim sizlerle ayol....
Gamzeee e ipek kızıma hayırlı olsun...ben dediydim ama erdem le ayni gidiyo onlar...bak yine çıktı.
Cizegeni neden yapıştırmadin gggiiiiiiii
begenmedin mı yoksa.llyeni yapayım mı caniskommmm
Hadin gorusuruz..
seviyom sizleri....
Herkese günaydın,,,
uzun süredir giremedim bu yüzden geçmiş kurban bayramınız ayrıca cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.. hepinizi tek tek öpüyorum ayrıca miniklerimizi de kocaman kocaman öpüyorum. aramızda yürümeye başlayanlar varmış ne güzel bizim ki daha tutunup gezenlerden.. bakalım biz de bi bakarız yürüyo inş.. bu arada spreyden haber var mı..