- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.021
yakaldn vallayne tubawaaaayyy ya iyicegece kuşu olmuşunuz bu aralar siz yinee.. tam çıkcaktım bi,de baktım ki yine toplaşmışsınız..
ee napıyonuz bakiim, iyi misiniz? siz ve sıpalar..
yok canm oyku telemiyr oyle cokevet evet kesinlikle öyle bizimkide terliyo ben üşürken, o yüzden diyom ya nasıl ayar yapacaz bunların giyim kuşamına bilmiyorum hasta etmeden.. kız bebeklerde terliyo mu acaba, bizimkiler erkek diyemi böyle ki.. kıız asuuuu, Öykü de terliyo mu uyurken.. hani şöyle kafası falan..
Allah kolaylik versin canim.offf
haftaya onemli bir isafirmgelecek bes cayina
simdiden kara kara dusunmeye basladm nasil masa hazrlsm neler yapsam dye
arada tarf falnbakiyrm size yazarken
ayyy goz kapklarm kapnmk uzere
kendnze iyi bakn
opldnz asagidakiler
Ewet ya erkekler daha bi atesli oluyorrrryok canm oyku telemiyr oyle cok
ama cevremdeki erkeke bebekler hep sizinkiler gibi cok teliyor
erkek bebeler daha bi atesli olyr galip
evet evet kesinlikle öyle bizimkide terliyo ben üşürken, o yüzden diyom ya nasıl ayar yapacaz bunların giyim kuşamına bilmiyorum hasta etmeden.. kız bebeklerde terliyo mu acaba, bizimkiler erkek diyemi böyle ki.. kıız asuuuu, Öykü de terliyo mu uyurken.. hani şöyle kafası falan..
Gecmis oldun canim.Walla dedigin hibi isimiz xor bu sene.
evet canm ilkin ust dislermz cikti. bakalim ardindan hangileri cikacak. tam tavsan olacak anlayacagn.yaa asu altan dlş çıkmadanmı üst diş çıktı? ilk defa duydum ne ilginç alt yok üst var=) bide sizin bücürüklerde memede uyuyormu ya bu kız hep memede uyumak istiyo ne kadar pişmanım emzik vermediğime=(
kızzlllaaarr merhabaaa...
teşekkürler bu geçmiş olsun dilekleri için ama hastalanmadım çook şükür, uyuyup dinlenince geçti sanırım, yani inşallahh.. bol limonlu yeşil çay sağ olsun..
ya bugün hava sıcacık bool bool güneşli mis gibi.. dışarı atalım kendimizi dedim bizim oğlan yine uyuyo fosur foossuurrr... ay ne alem bu çocuk ya, valla evde olsak uyumuyo böyle, ne garip, nasıl anlıyosa eşek sıpası..
neyse, babanemize yakalandık artık gidemeyeceğiz gezmeye, onu markete falan götürecem malesef, gitti gün..
kısmet değilmiş, yarın inşallah..
ya şu uyku tulumu nasıl bişi senem, astronot gibi demişin ama.. ben de baktım altı böle torba gibi, üstüde sanki kolsuz elbise gibi, öle bişi işte tarif edebildim mi bilmem ama.. ya altı kapalı jile gibi düşünün işte.. senin dediğin nasıl bişi, Emir bunlarda hayatta durmaz, açacak o bacakları gerine gerine yatacak bizim paşa.. hiç durmaz o torba gibi şeyde.. bende istiyom baktım epeyce de ama alamadım işte.. senin dediğin şu hani kar tulumları gibi bişi mi.. onların yatarken giyilenleri gibisi de mi varmış.. dur bi bakayım bende onlardan.. gerçi boyları çabuk çabuk uzuyo, onları tüm kış sığdıracak bir tulum nasıl bişi olacak ben bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?