2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Gökçe için üzüldüm umarım aradıkları ilaç bulunur ve gökçe'ye şifa olur allah yardımcıları olsun..
Bu arada adresi bana gönder canım hafta sonu ayarlar pazartesi yollarım inşallah.

Herkese günaydın..

Uzun süredir yazmadım burada..İçim elvermedi doğrusu..
Ama Tuğba dün Gökçe'nin hastalığının itp olduğunu yazınca umutlandım birden..
Tedavisi olan bir rahtsızlık sonuçta..İnşallah en kısa zamanda iyileşmeye başlayacak Gökçe..
Ondan sonra da burada hep Gökçe'nin iyi haberlerini okumak kısmet olacak..

Tuğba, bende elimden geldiğince yardım etmek istiyorum..
Adresi bana yollarsan sevinirim..

Bu arada ben mesaj atarken 10 dakika beklemem gerekmiyor..
Bu sebepten eğer özelden adres ulaştırman gerekirse ben de bu konuda yardımcı olabilirim sana..
Eğer mail adresini vermek istemeyen olursa diye söylüyorum...

Herkese iyi hafta sonları..

Yardım etmek isteyen arkadaşlar, özelime mail adresini atsın lütfen.. Bu şekilde herkese adres gönderemem.. Birde herkes aynı anda göndermeyecek, üzgünüm.. Herkese göndermesi gereken gün aralığını da vereceğim.. çünkü oraya hep beraber gönderip yığılma olmasını engellememiz gerekiyor.. Sonuçta oradaki insanların da bir işi gücü sıkıntısı var, sürekli bizim göndereceklerimize ayıracak mesaileri yok..

Arkadaşlar, söylemeye çalıştığım şeyi umarım yanlış anlamazsınız, ama spreye onu da arkadaşını da zor durumda bırakmadan bu işi halledeceğimize söz verdim.. Lütfen size gönderdiğim tarih aralıklarına dikkat ederek gönderelim kargolarımızı..

senem madem sen pazartesi boşsun senden başlayalım.. Ilk sen gönder, adresi yolluyorum sana.. SEN VE SEVDALİNKA pazartesi gönderiyorsunuz, ok..Senem gibi özel durumu olanlar msjlarında belirtirse ona göre bir proglamlama yaparım, ok..

Son düzenleme:
merhaba bende kasım annesiyim 2 kasım 2011 .sürekli okuyorum yazılanları.spreyin kızına çok üzülmüştüm. şimdi umudum var bence yakında iyilişicek ve çok iyi olucak.öyle güçlü annelerin bebekleride güçlü olur.çok iyi bilirim.adresi banada özelden atarsanız elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.

kızlar iyi geceler:119:

hakikaten ne oldu böyle tubanın yazdığı gibi topik çok bi sessiz:20: herkes lütfen buraya zaman ayırsın a olmaz yoksa, herkes birisinin yazmasını bekleyip kendi yazmaz yada başka topiklere uğrayıp burayı pas geçerse burda paylaşım denen hiç bişi olmaz, ha işiniz gücünüz benim gibi başınızdan aşkınsa diyeceğim hiç bi şi olamaz ama yine de hayat temposuna bi ara verip paylaşıma hazır PC başına arasıra geçin yahu:20: neyse çok mu sitem ettim ne kusura bakmayın:16:

Bu aralar çok yorgun ve yoğunu kızlar biraz önce akşam yemeği yemediğimi farkettim düşünün yani:27: bir yandan da sizleri merak ediyorum ne yaptınız diye, sıpaları büyütürken kendinizi unutmayın benim gibi:1:
gökçe için yazılanları okudum, allah spreyin ve ailesinin yar ve yardımcısı olsun, tez zamanda inşallah gökçe kuzu sağlığına kavuşsun:16:emireamadenin sprey vasıtası ile hastanede yatan bahsi geçen erkek bebek için organize olmamızı sağlaması da iyi oldu, bu arada geçen sefer dua organizasyonunuda sevdalinka yapmıştı ona da teşekkürler, bilirim bişeyi bir sürü insanı biraraya getirerek organize olmak zordur

bu arada emiremade canım, oğlum malum hasta olduğundan hazırlıkları olur ha bitiremezsem diye salı yada çarşamba olabilir demiştim,gönderilecek kıyafetlerin yıkama ve ütü işini bitirdim yerleştirdim,yarın bir iki şey daha ekleyip kargo ya verebilirim(kargoya verirsem mesaj atarım)

ya bu arada aklıma geldi, spreyin işi başından aşkın hasta çocuğu var nasıl bu eşyaları hastaneye götürecek, istifleyecek inşallah ona iş çıkarıp kaş yaparken göz çıkarmıyoruzdur. Ben kendi adıma çok şey değil ama temiz düzgün işe yarar şeyler yolluyorum kıza iş çıkarmamak için. Yanlış anlamayında biz millet olarak pek bi yardım severiz de iş organize olmaya gelince zorlanıyoruz, biraz önce başka bir topikte okudum yine böyle ihtiyacı olan bir bebek için eşya göndermişler, organize eden arkadaş yazmış ki valla ben utanım o kadar lekeli yad hiç kullanılmayacak durumdaki bir eşya gönderilir mi diye. Nacizane yorumlarım bu yazdıklarım kimse alınmasın olur mu:16:

oğlum ağır bir grip oldu kızlar, öksürükçok fena çıkaramıyorda içindekileri burun desen öyle, şimdi baktım yine sırılsıklam olmuş, ter bezinin birini çıkarıyorum diğerini koyuyorum, dr götüreceğim pazartesi geç bile kaldım aslında, allahım içim hiç rahat değil çok yorgunum ama uykum yok, ben kuzum bu haldeyken huzursuzum sprey ne yapsın allah ona ve gökçeye güç kuvvet versin

dün anneannem ameliyat oldu,dün gidemedim hastaneye, bugün gidebildim ancak kızım kızım diyor aman sağlığınıza dikkat edin gençliğinize güvenmeyin. Anneannem ile ilgili daha yazacaklarım varda başka bir zaman paylaşayım

gündem den bi haberim aslında televizyon izlemiyorum, gazete eve geliyor hergün okunmadan öylece duruyor, işte fırsat bulursam nete girip gazete okuyorum, kısaca çok otum bu aralar:1: rahmetli berkayın ölümüne üzüldüm ama çünki samanyolu en sevdiğim şarkılardan biri hadi sizin için gelsin:16:

Samanyolu
Sen kalbimin mehtabısın güneşisin
Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek
Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek

Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin
Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin

Uzaklara kaçıversek seninle biz
Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz

sevenlere sevilenlere:123:

Kemeceeeeee
keremcigime cok gecmis olsunn.. Doktora götür bakalim .. Bir an once iyi haberlerini bekliyorum tatlımmmmm...

Ya gecen gun aklına düştü ya gamzeeeeeeeee
ipek ımin gözyaşı damlası ne alemde.. Bir yadına yaklaştılar .. Kullanıyor musunuz hala.. Nasil gidiyo kuzum....

Kizlaaaaarrrr
yardimlariniz konusunda kolay gelsin sizlere canlarimmmm.. Masallah duyarlı annelere... Biz zaten antalya lu olduğumuz icin kısa zaman sonra kayinvaldidemlere gidicez.. Bizzat ziyaret edicez yani.. Az kaldi.. Esim o sekilde yardim etmemizi daha iygun gördü... Oleeeeee iste... Çabalayan kalpleriniz dert görmesin...
haydin görüşürüz..
Optuk paşama sizi...

merhabalar.. gökçeye üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama inanıyorum daha iyi olcak zamanla. spreyin onca derdin içinde başka bebekler için çırpınıyor olmasıda ayrı bi incelik. canım spreycim.. güzel yürekli anne inşşallah bunun karşılığında allah bi kapı açaçcak size. kemece canım keremde hastaymış g. olsun canım ona bıdık iyileşir çabucak inşallah denizde hasta ishal kusma ateş 2 kere götürdüm doktora anlamadı salaklar çocuk 1 haftada muma döndü dün anca başladık ilaca inşşallah iyileşecek bakalım . tuğba inana bende göndermek isterdim ama valla herşeyi bizim burda ikiz bebekler var onlara veriyorum hiç bişey tutmadım onlarında ihtiyacı vardı inşşallah sizlerinkiler ortalığı doldurup taşırcak buna inanıyorum bizden bu kadar kendinize iyi bakın yavrularınızla aşk ile kalın..

Kemeceeeeee
keremcigime cok gecmis olsunn.. Doktora götür bakalim .. Bir an once iyi haberlerini bekliyorum tatlımmmmm...

Ya gecen gun aklına düştü ya gamzeeeeeeeee
ipek ımin gözyaşı damlası ne alemde.. Bir yadına yaklaştılar .. Kullanıyor musunuz hala.. Nasil gidiyo kuzum....

Kizlaaaaarrrr
yardimlariniz konusunda kolay gelsin sizlere canlarimmmm.. Masallah duyarlı annelere... Biz zaten antalya lu olduğumuz icin kısa zaman sonra kayinvaldidemlere gidicez.. Bizzat ziyaret edicez yani.. Az kaldi.. Esim o sekilde yardim etmemizi daha iygun gördü... Oleeeeee iste... Çabalayan kalpleriniz dert görmesin...
haydin görüşürüz..
Optuk paşama sizi...

Canım çok teşekkürler, yarın sabah götüreceğim dr a, çok ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama uzun süren öksürüğü var ve burnu çok tıkalı ,sinüzit falan olmasın sonra, geçmeyince götüreceğim artık. Çok şükür yine de bu halimize allah dermansız dert vermesin. Ben de seni merak ediyordum yazdığın iyi oldu, bayramda Antalyadasınız herhalde, yılbaşında burda kısmet olursa görüşeceğiz inşallah, ben de seni ve Erdem i çok öpüyorum:16:

merhabalar.. gökçeye üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama inanıyorum daha iyi olcak zamanla. spreyin onca derdin içinde başka bebekler için çırpınıyor olmasıda ayrı bi incelik. canım spreycim.. güzel yürekli anne inşşallah bunun karşılığında allah bi kapı açaçcak size. kemece canım keremde hastaymış g. olsun canım ona bıdık iyileşir çabucak inşallah denizde hasta ishal kusma ateş 2 kere götürdüm doktora anlamadı salaklar çocuk 1 haftada muma döndü dün anca başladık ilaca inşşallah iyileşecek bakalım . tuğba inana bende göndermek isterdim ama valla herşeyi bizim burda ikiz bebekler var onlara veriyorum hiç bişey tutmadım onlarında ihtiyacı vardı inşşallah sizlerinkiler ortalığı doldurup taşırcak buna inanıyorum bizden bu kadar kendinize iyi bakın yavrularınızla aşk ile kalın..

Denisim seni gördüm girdim hemen tam yazacaktım bişiler bizim sıpa gaz yapmaya kalktı, kaçırdım seni. Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için Deniz kuzuya da çok çok geçmiş olsun, bundan bir kaç hafta evvel benim kızımda aynı şeyi yaşadı allahtan ishali azdı, salgın vardı o dönem kime sorsam benim çocukta yaşadı dedi allahtan oğlana geçmemişti, mide gribiymiş, ilaçla iyileşmişti.Senin bıdık zaten çıtır allahım sana sabır versin Denize şifa, biz bunlara gr gr kaşıkla yedirip zar zor kilo aldırıyoruz, bunlar bi hasta oluyorlar kepçeyle veriyorlar, dikkatli olmak lazım.

dediğin gibi sprey çok yüce gönüllü, onca sıkıntının arasında bunu düşünmüş, allah ona da kalbine göre versin, sıkıntılarını dindirsin
çok öpüyorum seni ve Denizi tekrar geçmiş olsun:16:

kızlar dün ne oldu anlatayım da biraz gülelim

çocuklar sallonda ben mutfaktayım her zaman ki gibi

salonda bi çığlık koptu, dedim yine oğlan ya kızın saçını çekti ya da kızımın çok sevdiği bişeye bi zarar verdi

yok kızım bağıryor anne Kerem Japonya yı yuttu anne Kerem Japonya yı yuttu

ben şaşkınım ne Japonyası

meğer bizim oğlan yuvarlak küçük top şeklinde üzerinde küçük küçük pazıllardan oluşmuş dünyalar varya onu kemirmiş üzerindeki bi kısmı da yemiş tükürmüş Japonya yı da yutmuş

allahım ne yapcaz şimdi elimi ağzına attım ama bi güzel parmağımı ısırdı bişi yok ağzında, herhalde yere tükürdüğü lime lime olmuş parçalardan biri de o dur dedim çok üzerinde durmadım, kızıma da inanmış gibi davranıp bişi olmaz çıkar o geri dedim ama yutmadığından emin olarak işime gücüme döndüm

bugün yatmadan önce oğlum kaka yaptı, aa bi baktım bütün küçük bir pazıl tanesi, bu heralde kızım çığlık atınca panikten löp diye tüm yutmuş çiğnemeden, allahım allahım iyi ki çıktı, anlayacağınız Japonya Japonya olalı bu kadar pislik ve koku içinde yüzmemiştir:9:

merhaba bende kasım annesiyim 2 kasım 2011 .sürekli okuyorum yazılanları.spreyin kızına çok üzülmüştüm. şimdi umudum var bence yakında iyilişicek ve çok iyi olucak.öyle güçlü annelerin bebekleride güçlü olur.çok iyi bilirim.adresi banada özelden atarsanız elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
hosgeldn cnm aramiza
bebegin ve senin ile ilgili paylasimlarini bekliyoruz artk
oyle katilip kacmak yok ona gore:16:

kemece canm gecms olsn oksurugun sebeboni ogrenmek lazm. burnunu sik sik acmaya calisin tikali olmasi iyi olmaz canm. ben de bir sprey vardi hemen hapsirtp akitiyordu burnunu. birde banyo yaptrmak tabikii...canm ben de ankaradym artk bulusak yahuuuu

dnis gecmis olsn arkadasim. ahhhh bu cocuk dr lari ahhhh. ins. tez zamanda iyilesir kuzucum. nasil istahi yerinde mi, kac kilo oldu fistk?

tubacm ben de hazlamistm fazlasi ile. ama oncesinde anneme soz vemistm o da baskasina vercekmis.dun bana geldiler ankaraya. ben de ona verdm canm. arkadlar fazlasi ile gonderecek sanrm. ama gerekirse baska yardm da yapabilirm.

evet gelelim benim kac gundur foruma yazamamin sebebine
kizim ilk disini cikardi
hemde ustten....
kac gundur cok huzursuzdu
ama bugn biraz daha iyiydi
ynindaki disis de beyazlamis
her an o da gelebilir
ustte iki disss
cokk komik ya
artk bizim de disimiz var

karaca sizde durumlar nasil?

bugun perdeleri yikadm
halilar da yikandiii
ohhh miss gibi evde
tablet elimde sizi dusnuyrm gozlerm kapali

ooooo bu topik e ne olmus yaa
gunduz bebeleriniz aksam da beyleriniz mi izin vermiyr yoksam

ya bu bnm kizn istahi da gitti dis sancilari yuzndn
ne guzel kahvalti yapardi ama artk hic sevmyr bi haftadr
bi tek ekmegine kaymak tahn pekmez surunce yiyor cadii

denize çooook geçmiş olsun.. canım ya, kıyammaam.. güçsüz kalmıştır o şimdi, ishal bizi bile perişan ediyo, o kuzu ne yapsıın.. annesi bol bol enerji vericek şeyler yedir bari azda olsa.. çabucak toparlasın inşallah, tez zamanda iyileşiir.. bide bi yerde okumuştum pirinç lapası ile haşlanmış patates iyi geliyormuş ishale, muhtemelen biliyorsundur da yine de yazayım dedim bilmeyenler için.. :34:

arkadaşlarım, sevgili kasım anneleri, güzel kalpli arkadaşlarım, sevgi pıtırcıkları.. neden bana açıklama yapıyonuz siz.. ödevini yapmamış öğrenciler gibisiniz, ben de manyak öğretmenler gibi hissettim kendimi.. :36: arkadaşlarım herkes birşeyler gönderecek diye bir şart yok.. elinde imkanı olan, denk gelen, fırsatı olan vs vs... lütfen açıklama yapıp üzmeyin beni.. gerek yok zaten, kime neyi açıklıyorsunuz.. aşk olsun yanii.. :20:

ooooo bu topik e ne olmus yaa
gunduz bebeleriniz aksam da beyleriniz mi izin vermiyr yoksam

ya bu bnm kizn istahi da gitti dis sancilari yuzndn
ne guzel kahvalti yapardi ama artk hic sevmyr bi haftadr
bi tek ekmegine kaymak tahn pekmez surunce yiyor cadii

tatlım dişler böyle iştahsızlık yapabiliyor malesef.. üstten çıkmaya başlaması ne ilginçolmuş, şahsına özel olacak bu kız.. :16:
hem üstler altlara göre daha zor çıkıyormuş :50:

himmelciim nerelerdesiin yaaa. çok merak ettim.. niye girmiyon artık hiiç.. evime döndüm artık sizinleyim dedin kayboldun ortalıktan.. çocuklar iyi mi, sen iyi misin.. noldunuz yaa... daha birkaç gün önce andım seni nerede bu kız diyee.. kızıcam sana çook.. da, neyse dur bi seni dinleyelim, geçerli bi açıklama yapacan herhalde.. :35:

Son düzenleme:
Back