kızlar iyi geceler:119:
hakikaten ne oldu böyle tubanın yazdığı gibi topik çok bi sessiz
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
herkes lütfen buraya zaman ayırsın a olmaz yoksa, herkes birisinin yazmasını bekleyip kendi yazmaz yada başka topiklere uğrayıp burayı pas geçerse burda paylaşım denen hiç bişi olmaz, ha işiniz gücünüz benim gibi başınızdan aşkınsa diyeceğim hiç bi şi olamaz ama yine de hayat temposuna bi ara verip paylaşıma hazır PC başına arasıra geçin yahu
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
neyse çok mu sitem ettim ne kusura bakmayın
Bu aralar çok yorgun ve yoğunu kızlar biraz önce akşam yemeği yemediğimi farkettim düşünün yani
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bir yandan da sizleri merak ediyorum ne yaptınız diye, sıpaları büyütürken kendinizi unutmayın benim gibi
gökçe için yazılanları okudum, allah spreyin ve ailesinin yar ve yardımcısı olsun, tez zamanda inşallah gökçe kuzu sağlığına kavuşsun
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
emireamadenin sprey vasıtası ile hastanede yatan bahsi geçen erkek bebek için organize olmamızı sağlaması da iyi oldu, bu arada geçen sefer dua organizasyonunuda sevdalinka yapmıştı ona da teşekkürler, bilirim bişeyi bir sürü insanı biraraya getirerek organize olmak zordur
bu arada emiremade canım, oğlum malum hasta olduğundan hazırlıkları olur ha bitiremezsem diye salı yada çarşamba olabilir demiştim,gönderilecek kıyafetlerin yıkama ve ütü işini bitirdim yerleştirdim,yarın bir iki şey daha ekleyip kargo ya verebilirim(kargoya verirsem mesaj atarım)
ya bu arada aklıma geldi, spreyin işi başından aşkın hasta çocuğu var nasıl bu eşyaları hastaneye götürecek, istifleyecek inşallah ona iş çıkarıp kaş yaparken göz çıkarmıyoruzdur. Ben kendi adıma çok şey değil ama temiz düzgün işe yarar şeyler yolluyorum kıza iş çıkarmamak için. Yanlış anlamayında biz millet olarak pek bi yardım severiz de iş organize olmaya gelince zorlanıyoruz, biraz önce başka bir topikte okudum yine böyle ihtiyacı olan bir bebek için eşya göndermişler, organize eden arkadaş yazmış ki valla ben utanım o kadar lekeli yad hiç kullanılmayacak durumdaki bir eşya gönderilir mi diye. Nacizane yorumlarım bu yazdıklarım kimse alınmasın olur mu
oğlum ağır bir grip oldu kızlar, öksürükçok fena çıkaramıyorda içindekileri burun desen öyle, şimdi baktım yine sırılsıklam olmuş, ter bezinin birini çıkarıyorum diğerini koyuyorum, dr götüreceğim pazartesi geç bile kaldım aslında, allahım içim hiç rahat değil çok yorgunum ama uykum yok, ben kuzum bu haldeyken huzursuzum sprey ne yapsın allah ona ve gökçeye güç kuvvet versin
dün anneannem ameliyat oldu,dün gidemedim hastaneye, bugün gidebildim ancak kızım kızım diyor aman sağlığınıza dikkat edin gençliğinize güvenmeyin. Anneannem ile ilgili daha yazacaklarım varda başka bir zaman paylaşayım
gündem den bi haberim aslında televizyon izlemiyorum, gazete eve geliyor hergün okunmadan öylece duruyor, işte fırsat bulursam nete girip gazete okuyorum, kısaca çok otum bu aralar
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
rahmetli berkayın ölümüne üzüldüm ama çünki samanyolu en sevdiğim şarkılardan biri hadi sizin için gelsin
Samanyolu
Sen kalbimin mehtabısın güneşisin
Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek
Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek
Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin
Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin
Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek
Uzaklara kaçıversek seninle biz
Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz