2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlaaarrrrrrrrrrrrr, sizi seviyoruum..
çok mutluyum.. yardımlar yavaş yavaş yollara düşmüş.. içim kıpır kıpır.. bayram sabahını bekleyemeyen, başucunda bayramlıkları ile uyuyan minik bir kız gibi..
sayenizde.. tek tek teşekkür etmeye gerek var mı bilmiyorum.. Allah hepinizin güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyii..
inşalllaah bu kışı rahat rahat geçirecek minikler.. :34: hem onlar hem de aileleri..

topiğimizin eski kalabalığına geri dönmesini istiyorum,hani bir gün girmesek 30 sayfa birikirdi de nasıl okuyup cevap yazacağımızı şaşırırdık..

kış geliyor, bu gün izmitte hava bir soğuduu, woooowwwww.. resmen buz kesti ortalık.. bende temizlik yapıyordum cam kapı açıktı, bi üşümüşüm, şuan bağdemciklerim ağrıyor.. Allahtan çocuğu korumuşum yoksaa işimiz yaştı yani.. artık daha dikkatli olmak gerekiyor sanırım.. bu kış daha da zorlayacak bu sıpalar bizi.. geöen sene yatır ört üstünü tamamdı.. bu sene ne yapacaz, nasıl zapt etcez de, sıcak tutacaz bunları bilmiyom.. çok giydirsen terler, az giydirsen üşür.. hayırlısı inşallaah..
neyse, günün yorgunluğu omuzlarımda.. dün gece de hiiç uyumadım hiiç.. sabah 8 den 1 e kadar uyumuşum birkaç saat.. inşallah bu gece uyurum.. sizlere de iyi geceler, sevgiyle kalın tatlışlar.. :16:

waaaayyy ya iyicegece kuşu olmuşunuz bu aralar siz yinee.. tam çıkcaktım bi,de baktım ki yine toplaşmışsınız.. :34::34:

ee napıyonuz bakiim, iyi misiniz? siz ve sıpalar..

Son düzenleme:
Gerçkten bu kış yandık ben örtüyorum oğlan açıyor üstünü bir de ne gariptir bazı geceler ben pikeyle üşürken oğlana bakıyorum terlemiş hem de üstü açık kolsuz çıkçıtlı badi üstüne bir tişörtle metebolizmaları bize göre daha hızlı çalışıyor ondan mı acaba?

waaaayyy ya iyicegece kuşu olmuşunuz bu aralar siz yinee.. tam çıkcaktım bi,de baktım ki yine toplaşmışsınız.. :34::34:

ee napıyonuz bakiim, iyi misiniz? siz ve sıpalar..
yakaldn vallayne tuba
yardm organizetorlugu icin de ayrica a.r.olsn
valla bn zor ayakta duryrm
bu dis meselesi bi hayli yoruyr beni
eee bi de yuruyr cimcime
habire arkasindan dolanyrm
inan ki hicbisey yaptrmyr
siz nasil temzlik yapysnz tbrkler valla
ben evde oldgm halde kadin alyrm
yine de yetsemyrm
ben mi beerikszm aceppp

evet evet kesinlikle öyle bizimkide terliyo ben üşürken, o yüzden diyom ya nasıl ayar yapacaz bunların giyim kuşamına bilmiyorum hasta etmeden.. kız bebeklerde terliyo mu acaba, bizimkiler erkek diyemi böyle ki.. kıız asuuuu, Öykü de terliyo mu uyurken.. hani şöyle kafası falan..

offf
haftaya onemli bir isafirmgelecek bes cayina
simdiden kara kara dusunmeye basladm nasil masa hazrlsm neler yapsam dye
arada tarf falnbakiyrm size yazarken

ayyy goz kapklarm kapnmk uzere
kendnze iyi bakn
opldnz asagidakiler

evet evet kesinlikle öyle bizimkide terliyo ben üşürken, o yüzden diyom ya nasıl ayar yapacaz bunların giyim kuşamına bilmiyorum hasta etmeden.. kız bebeklerde terliyo mu acaba, bizimkiler erkek diyemi böyle ki.. kıız asuuuu, Öykü de terliyo mu uyurken.. hani şöyle kafası falan..
yok canm oyku telemiyr oyle cok
ama cevremdeki erkeke bebekler hep sizinkiler gibi cok teliyor
erkek bebeler daha bi atesli olyr galip

Günaydin mi desem Tünaydin mi :)))))))))
offf
haftaya onemli bir isafirmgelecek bes cayina
simdiden kara kara dusunmeye basladm nasil masa hazrlsm neler yapsam dye
arada tarf falnbakiyrm size yazarken

ayyy goz kapklarm kapnmk uzere
kendnze iyi bakn
opldnz asagidakiler
Allah kolaylik versin canim.

yok canm oyku telemiyr oyle cok
ama cevremdeki erkeke bebekler hep sizinkiler gibi cok teliyor
erkek bebeler daha bi atesli olyr galip
Ewet ya erkekler daha bi atesli oluyorrrr:1::1::1::1::1::1::1:

Benim kızım da çok terliyor valla. Birlikte yatarken ben üstümü örtüyorum , o bacajklarını kaldıra kaldıra atıyor pikeyi. Uyku tulumu giydireceğim artık havalar iyice soğuyunca. Şu, kol bacak giyilebilen astronot tarzından. Yeğenim çok rahat ediyordu onlarla. Üstünden çıkarmak istemiyordu hiç. Bakalım artık, kış gelsin de. Sana da çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Sıpaları iyi besliycez derken kendi canımıza dikkat etmiyoruz, yine onlara zarar valla.

kızzlllaaarr merhabaaa...
teşekkürler bu geçmiş olsun dilekleri için ama hastalanmadım çook şükür, uyuyup dinlenince geçti sanırım, yani inşallahh.. bol limonlu yeşil çay sağ olsun.. :34:
ya bugün hava sıcacık bool bool güneşli mis gibi.. dışarı atalım kendimizi dedim bizim oğlan yine uyuyo fosur foossuurrr... ay ne alem bu çocuk ya, valla evde olsak uyumuyo böyle, ne garip, nasıl anlıyosa eşek sıpası.. :35::35:

neyse, babanemize yakalandık artık gidemeyeceğiz gezmeye, onu markete falan götürecem malesef, gitti gün.. :53:
kısmet değilmiş, yarın inşallah..

ya şu uyku tulumu nasıl bişi senem, astronot gibi demişin ama.. ben de baktım altı böle torba gibi, üstüde sanki kolsuz elbise gibi, öle bişi işte tarif edebildim mi bilmem ama.. ya altı kapalı jile gibi düşünün işte.. senin dediğin nasıl bişi, Emir bunlarda hayatta durmaz, açacak o bacakları gerine gerine yatacak bizim paşa.. hiç durmaz o torba gibi şeyde.. bende istiyom baktım epeyce de ama alamadım işte.. senin dediğin şu hani kar tulumları gibi bişi mi.. onların yatarken giyilenleri gibisi de mi varmış.. dur bi bakayım bende onlardan.. gerçi boyları çabuk çabuk uzuyo, onları tüm kış sığdıracak bir tulum nasıl bişi olacak ben bilmem.. :1::1:

Gecmis oldun canim.Walla dedigin hibi isimiz xor bu sene.

kııızzzzzzzzzzzzzzz, senin bu güneş gözlüklü kel paşaylaa işin hakketten zoorrr... o ne tatlı olmuş maşallaahh.. gözlüklerini yesinler.. ablası ısırmıyo mu onuu.. yesin yesin onu.. ben olacaktım ki oradaaa.. hmmmmmmm... :1:

merhabalar alıntı yapmıycam cepten zor oluyo. Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun aman dikkat edib kemece dediği gibi salgın varmış. acaba biz prkta falanmı kaptık bilemiyomki salıncakta falan ne bilim işte sizler dikkat edin bari kemece canım baya bi güldürdü keremcik beni ne yapmışş o sıpa herşeyi yutmasın öle:20: asuu benim çitlenbik 8300 halaaa hastaık bırakmadıki yakamızı bi hani biz antibiyotik kullanıyozya her gece o bağışıklık sistemini çöktürüyomuş ondan kuzum hemen mikrop kapıyo:14: tuğba denizde çok terliyo gece üstünü değiştiriyom hep uyku tulumu bende aldım ayakları elleri açıkta kalıyo ama oda terletir nebilim o zamanda ter üstlerinde soğur nasıl olcak bilemiyom yiğenimi de koyuyordu annesi içine sadece atlet giydiriyordu . bu arada himel hoş geldin canım.

yaa asu altan dlş çıkmadanmı üst diş çıktı? ilk defa duydum ne ilginç alt yok üst var=) bide sizin bücürüklerde memede uyuyormu ya bu kız hep memede uyumak istiyo ne kadar pişmanım emzik vermediğime=(

yaa asu altan dlş çıkmadanmı üst diş çıktı? ilk defa duydum ne ilginç alt yok üst var=) bide sizin bücürüklerde memede uyuyormu ya bu kız hep memede uyumak istiyo ne kadar pişmanım emzik vermediğime=(
evet canm ilkin ust dislermz cikti. bakalim ardindan hangileri cikacak. tam tavsan olacak anlayacagn.
emzkik ben veryrm uyuturken rahat oluyr. onun disinda gunduz kullanmiyr emzgi zaten.ama zaten bende biraktrmayi dusunuyrm. gecen bi yazi okumustm 11aydan sonra emzigin biraktrilmasina dair. sonra ilerleyen zamanlarda biraktrmak daha guc olabilir

kızzlllaaarr merhabaaa...
teşekkürler bu geçmiş olsun dilekleri için ama hastalanmadım çook şükür, uyuyup dinlenince geçti sanırım, yani inşallahh.. bol limonlu yeşil çay sağ olsun.. :34:
ya bugün hava sıcacık bool bool güneşli mis gibi.. dışarı atalım kendimizi dedim bizim oğlan yine uyuyo fosur foossuurrr... ay ne alem bu çocuk ya, valla evde olsak uyumuyo böyle, ne garip, nasıl anlıyosa eşek sıpası.. :35::35:

neyse, babanemize yakalandık artık gidemeyeceğiz gezmeye, onu markete falan götürecem malesef, gitti gün.. :53:
kısmet değilmiş, yarın inşallah..

ya şu uyku tulumu nasıl bişi senem, astronot gibi demişin ama.. ben de baktım altı böle torba gibi, üstüde sanki kolsuz elbise gibi, öle bişi işte tarif edebildim mi bilmem ama.. ya altı kapalı jile gibi düşünün işte.. senin dediğin nasıl bişi, Emir bunlarda hayatta durmaz, açacak o bacakları gerine gerine yatacak bizim paşa.. hiç durmaz o torba gibi şeyde.. bende istiyom baktım epeyce de ama alamadım işte.. senin dediğin şu hani kar tulumları gibi bişi mi.. onların yatarken giyilenleri gibisi de mi varmış.. dur bi bakayım bende onlardan.. gerçi boyları çabuk çabuk uzuyo, onları tüm kış sığdıracak bir tulum nasıl bişi olacak ben bilmem.. :1::1:

Canım benim tam olarak şöyle bişey $uyku tulumu.jpg Ben de büyük alıcam, paça ve kol kısımları lastikli olduğundan büyükten zarar gelmez. Hem sıcak hava oluşur içerde, ohh misss. Üstü açıldı mı derdi yok. Nehir de durmaz o altı torba gibi olanlarda. Bacaklarını açacak, ordan oraya dönecek... İmkanı yok yatmaz öyle kundaklı gibi. Bakalım bunlar iyi gibi.

çook sevgili kasım anneleri..
spreyle ilgili birkaç şey yazmak istiyorum..
çook uzun bir zamandır hastanedeler bildiğiniz gibi..
özel profesörler, özel ilaçlar vs vs.. ne kadar zorlu bir süreç olduğunu tahmin edersiniz..
maddi açıdan ellerinden ne gelirse yapmaya çalışıyorlar Gökçe için..
hem maddi hem manevi bir yıkımın içerisindeler, Allah tez zamanda kurtarsın inşallaah..

spreyin güzel kalbi evladın yanarken, gözünün önünde gelişen birçok olaya kayıtsız kalamamış ve bizden bir ricada bulunmuştu..
yardım etmek isteyen bir çok arkadaşımdan birkaçına kısmet oldu olacak inşallah..
ancak ne var ki kargolarımızı ödemeli gönderirsek maddi açıdan zaten çok sıkıntılı bir süreçten geçen sprey ve ailesini daha da zor durumda bırakmış oluruz..
türkiyenin dört bir yanında yaşıyoruz, bir kaç kişi de olsak hepimizin kargolarının ücretini toplarsak epey bir miktar edebilir..
hayır işleyelim derken zaten zor durumdaki bir aileyi, daha da zor durumda bırakmayalım lütfen..
yardım etmek isteyen ama ben ancak ödemeli gönderebilirim diyen varsa da özelden msjlaşalım siz kargoyu bana gönderin, ben spreye göndereyim.. olur mu acaba öyle?

bu gereksiz bir açıklama olabilir, ben sadece rica edeyim dedim.. tahmin ediyorum ki siz zaten düşünmüşsünüzdür ama, ben yine de hatırlatayım dedim..

sevgiyle kalın, hoşçakalın.. :34:

Back