- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.041
size de günaydın canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğba bizim gelin kullanıyo 2 senedir çok memnun çok sıcak tutuyomuş üzerinide örtmüyomuş içinede sadece atlet yada çıt çıtlı giydiriyomuş az önce aradımda söyledi bunları
Allah Allaah, demek o kadar sıcak tutuyor ha, ilginç.. dur ya, bi gidip bakayım ben şuna, alayım olmadı bitane, yoksa hasta olacak bu çocuk, ne zaman kalksam açık üstü başı..
Neee diyorsun sen bizimki dun gece 4te hala uyanikti uyusun diye yikadim7:20 gibi daldi oda 10 a kadar uyudu sadece.
Neee diyorsun sen bizimki dun gece 4te hala uyanikti uyusun diye yikadim7:20 gibi daldi oda 10 a kadar uyudu sadece.
arkadaşlar uyku tulumundan bahsetmişsiniz. bi kaç çeşidi var bildiğim kadarıyla. ben arkadaşımın tavsiyesiyle pamuklu aldım zira diğerleri terletip daha da sorun olabiliyormuş. 60 tl ye aldım ben biraz büyüğünü. tecrübeli değilim henüz ama arkadaşımın oğlunda bronşit başlangıcı var o araştırıp aldı çok memnun. o yüzden naçizane tavsiyem PAMUKLUdur.
hastalıksız bir kış dilerim tüm bebeklerimize...
Biz uyku konusunda şanslıyız sanırım. Nehir'im akşam 9 sabah 9 şeklinde uyuyor Gündüz de 1 gibi uyur, 3.5- gibi uyanır. Bu olayımız. Yaklaşık 5 aydır böyle. Tabi gece arada mızmızlanıyor, emziriyorum. Gözlerini açmadan emiyor, bitince arkasını dönüp yatıyor. Belki tuhaf gelecek ama biz kızımla yatıyoruz. Pedagog arkadaşım var,birlikte çalışıyoruz. İki yaşına kadar bebeğin ihtiyacı anneyle uyumak dedi, benim de canıma minnet, ayırmadım yanımdan. Annenin ihtiyacı ayırmak dedi. Çevremden gördüğüm de ayırsalar da ayırmasalar da belli bir yaştan sonra çocuklar illa ki anneleriyle uyumak istiyorlar. Bir dönem yaşanabiliyor yani bu. Ben de her an yanında olup ihtiyaçlarını hemen giderebilmek için ayırmadım açıkçası. Bu kışı beraber geçiririz artık. Bilemiyorum sizlerde durum nasıl. Uykusu da o yüzden pek bölünmüyor olabilir. Doktorumuz büyümemizin iyi olmasını buna bağladı. O da beraber uyumamızda sakınca görmedi. Geçici olarak babamız İzmir'de zaten. Hafta sonları geliyor. Bakalım artık.
pamuklu derken, kumaş türü olarak herhal.. ya bi marka bi bişi verseniz.. böle olmayacak yani.. azcık çıtlatın bişi yapın, hadi bakeeemm..
Bu arada bakın şöyle bişey yaptım kuzuma : Eki Görüntüle 530469 Önümüzdeki ay, doğumgününde güncelleyeceğim. Çok keyifli bişey oldu, tavsiye ederim.
ya google da bebek tulumları diye arıyodum görsellerden neler varmış diye, bakın ne bulduum.. ya tipe bakın tipeee...